til legen med leo

På fredag så jeg plutselig at Leo hadde et par hvite flekker inni munnen sin. Jeg trodde først at det kanskje bare var melkerester, men de ville ikke forsvinne da jeg tok på dem. Jeg sendte et bilde til Alexandra, en venninne av meg som også har barn, og spurte om hun visste hva det kunne være. Sopp kanskje? fikk jeg til svar. Derfor ringte jeg til legekontoret i går og fikk time til sjekk litt ut på dagen.

Legen sa seg enig at det kunne se ut som sopp, og både jeg og Leo må derfor behandles slik at vi ikke smitter hverandre. Leo fikk resept på Mycostatin på apoteket. Det skal tas fire ganger daglig etter et måltid, mens jeg er nødt til å smøre brystvortene med canesten. Så det er jo “floooott”. Nei da, litt stress men det får vi tåle. Forresten, sopp er helt vanlig og ikke farlig. Det er bare sånn som kan skje og er ganske vanlig blant spedbarn da immunforsvaret deres ikke er fullt utviklet enda.

Leo ligger for øyeblikket og sover søtt i vognen sin. Jeg har prøvd å redigere litt bilder, men ellers har jeg ikke gjort annet enn å kjøre i dag føler jeg! Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at vi hadde to biler altså. Rett etter at vi stod opp, kjørte jeg først Liam i barnehagen, så Kai til jobb, deretter leverte jeg Bentley ( hunden vår for dere som er nye lesere) til dyrlegen, han skal trekke en tann i dag. Så kjørte jeg hjem igjen, og nå snart er jeg nødt til å ta hele den samme ruta på ny. Blærh. Og ja, jeg glemte å fortelle at ingen av stoppene jeg har gjort i dag er i samme by/tettsted. Alt foregår på forskjellige steder. Så det tok meg faktisk over 2 timer fra jeg kjørte i dag morges til jeg var hjemme igjen. Jeg sov ikke spesielt godt i natt heller så det gjør ikke saken noe bedre.

Jaja… og med det sier en litt små gretten Annelin peace out så snakkes vi senere. Skal på trening i kveld så det snur nok litt på humøret håper jeg. Håper dagen deres er bra <3

0 kommentarer

Siste innlegg