Teller ned dagene

Helt siden jeg ble klar over det har jeg hatt en påminnelse liggende i kalenderen min om at fredag den 21. juni, da blir The Sims 4 – Livet i Tropene lansert! Ææh, som jeg gleder meg! 😍 Jeg elsker Sims og har spilt det helt siden jeg var liten, helt fra Sims 1 faktisk, selv om det var da Sims 2 kom ut at jeg begynte å spille skikkelig.

Jeg husker jeg satt oppe hele nettene og spammet med motherlode-koden for å bygge drømme huset mitt, lage crushet mitt, gifte meg med ham og få barn sammen.

Åh, jeg gleder meg, kan nesten ikke vente faktisk! Jeg har ikke planlagt noe hele helgen, for jeg skal gameee! Ikke på dagene da, da vil jeg være med ungene. Btw, jeg kommer aldri til å slutte å spille Sims. Kommer fortsatt til å spille når jeg er 90 år på gamlehjemmet, jeg lover dere. 👵🏻

Jeg har også vurdert om jeg kanskje skal prøve meg på en sånn 100 baby challenge på Sims, og lage en mini-serie på yt? Hadde det vært interessant? Lik innlegget i så fall så vet jeg hva du syns ettersom jeg har stengt kommentarfeltet. Men først skal jeg filme en spørsmålsrunde som jeg hadde på IG for en stund siden. Sorry, jeg vet. Jeg har vært alt for treig i det siste. Jeg skal gjøre mitt beste for å fyre ut videoer litt oftere.

Dette er ikke reklame forresten, I wish. EA, holla at me..

0 kommentarer

Siste innlegg