Søndagen sin det

Dagen i dag startet ganske slakt egentlig. Jeg satt oppe til klokken 03 i natt og redigerte prank videoen til youtube. Jeg spiste både chips og sjokolade til lunsj (har spist helt forferdelig denne helgen), men så hadde jeg avtalt med Julie at jeg skulle være med på spinning senere på kvelden, så det måtte jeg jo dra meg ut av sofaen for, og det er jeg glad jeg gjorde!

Jeg har kun prøvd spinning 1 gang før i hele mitt liv, så jeg brukte mye av timen på å justere setet og fotfestene. Jaja, det var ikke den mest effektive timen for min del da jeg ikke var vandt til sykkelen, men det kommer nok. Jeg kommer til å prøve det igjen, for øvelse gjør jo mester!

Etterpå trente vi kortstokk trening (husker ikke det offisielle navnet, hehe), men det er helt sykt gøy! Kommenter under og lik innlegget om dere vil at jeg skal fortelle mer. En litt morsom om annen vri på treningen som garantert gjør deg gjennomsvett.

For å summere så angrer ikke på at jeg kom meg på trening i dag altså. Rart hvor lite som egentlig skal til for å endre humøret totalt.

Håper helgen deres var fin! Nå ser jeg frem til en ny uke og en ny start til å spise sunt, være aktiv og føle meg bra.

0 kommentarer

Siste innlegg