Planlegge baby nummer 3?

Jeg og Kai har snakket en del i det siste om når vi skal få baby nummer tre. Egentlig så hadde vi tenkt til å vente i et par år ettersom jeg skal begynne i gruppe terapi igjen, men nå har det blitt utsatt helt til januar.. Pluss at vi begge kjenner en del på det at det hadde vært veldig greit å bli “ferdige” med den perioden i livet vårt.

Kai sier han kunne klart seg med to barn men han vet at jeg ønsker meg minimum 3, og det er han med på.

Jeg er veldig på gjerdet hva jeg vil. Jeg har jo lyst til å bli skikkelig fit og komme i form, samtidig som jeg har litt i bakhodet at innsatsen jeg gjør nå kan bli ødelagt om jeg blir gravid igjen, fordi jeg vet jo aldri hva slags form jeg er i da og om jeg blir sengeliggende igjen slik som sist. Det er litt demotiverende å tenke på.

Jeg har jo også alltid drømt om at alle barna mine skal være relativt tette i aldersforskjell, og det blir de ikke om vi skal vente i så mange år som vi egentlig hadde tenkt.

Til og med her hjemme har jeg møblert og tenkt ut skapplass i forhold til om vi skulle fått en baby til. Selv om det i realiteten kan være mange år frem i tid. Vi har til og med diskutert babynavn og funnet noen favoritter.

På en måte så var det skikkelig godt å komme seg ut av nyfødt-bobla og få rutiner på plass og alt det der med Leo, men samtidig så savner jeg det litt også. Den syke følelsen av å være gravid, spenningen, en voksende mage, et nytt bankende hjerte, nyfødt baby lukt. Åh.. Savn.. <3

Nei jeg vet ikke, vi må og kommer til å tenke mye mer på dette. Helt ærlig så vet ingen av oss helt hva vi vil, men det hadde vært gøy da. 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg