Nytt oppussingsprosjekt

På søndag begynte Kai å male gangen i huset vårt. Den grønne fargen som var der fra før var fin, men den passet liksom ikke inn med resten av “temaet” vi har på gang nå føler jeg. Fargene vi har mest av i huset nå er sort, gull, grått og rosa. Hvilken farge tror dere vi har gått for denne gangen?… I gangen? haha, jeg måtte bare. Forresten et retorisk spørsmål da jeg har stengt kommentarfeltet mitt her på bloggen, hehe. Men hvis du vil gjette kan du alltids sende meg en melding på instagram. <3

Kai ble ferdig å male i går kveld, så nå gleder jeg meg bare til at vi får de nye entrèmøblene på plass! Jeg har forresten filmet under hele prosessen og kommer til å laste opp en video av resultatet når jeg er ferdig. Om dere ikke har sett videoen der hvor vi pusser opp soverommet så finner dere den på yt-kanalen min.

I går reiste vi forresten inn til IKEA på formiddagen mens Liam var i barnehagen for å kjøpe noen knagger som vi egentlig skulle ha i gangen, meeen, de var selvfølgelig utsolgt. Det er så typisk! Så vi må inn igjen om et par dager når de har kommet inn på lager igjen. Det er et stykke å kjøre så det var ikke sånn at jeg hadde kjempe lyst til å reise bort igjen allerede, men jaja. Jeg endte jo opp med å kjøpe masse andre greier som jeg egentlig ikke skulle! Blant annet en ny fin kommode til å ha i gangen. Gleder meg til å vise dere!

før-bilde av gangen

0 kommentarer

Siste innlegg