Nytt gulv?

Planene våre om å bygge terrasse denne sommeren har endret seg litt, for jeg og Kai har nemlig blitt enige om at vi heller vil bruke de pengene på å legge et nytt gulv i andre etasje i stedet!

De siste dagene har vi vært innom Coop Bygg, Byggmax og Montèr for å kikke på forskjellige typer gulv. Akkurat slike ting MÅ jeg se i virkeligheten før jeg bestemmer meg. Vi syns også det er greit å gå innom flere butikker både for å se utvalget og for å finne best mulig pris. Vi vil ikke ha et kjempe billig gulv som ikke tåler noe, men vi vil ikke sprenge budsjettet heller. Så i dag da vi var på Montèr fant vi et laminat gulv som vi begge likte og hadde en grei i pris. Vi fikk med oss hjem en gulv-prøve og så egentlig med en gang at det var noe sånt vi hadde tenkt oss. Jeg har lagt ut flere bilder av gulvet på insta-storyen min @annelinsta.

Jeg tror det er mye mulig at vi kommer til å gå for dette gulvet. Det var liksom ikke for grått og ikke for beige. Jeg føler det var ganske så midt i midten, og det var akkurat det jeg var på jakt etter! Gulvet heter Lys Fjordeik fra Pergo forresten. Kai likte også the fact at bordene var så brede, etter at han gjorde meg oppmerksom på det så begynte jeg å like det og. Og btw, hvorfor heter det bord egentlig og ikke planker? Jeg syns byggbransjen har så mange rare navn på ting jeg, haha..

Uansett, gulvet må bestilles, så vi vet ikke når vi kan begynne å legge det. Men! Jeg tror nok ikke det blir så alt for lenge til. Åh som jeg gleder meg! Jeg har hatt lyst på grått gulv lenge. 😍

Ellers har jeg ganske vondt i hodet i dag, så jeg skal bare slappe av resten av kvelden og se på TV. Love Island UK (fjorårets sesong) og Jane The Virgin.

Håper fredagen deres er fin <3

0 kommentarer

Siste innlegg