min første time hos psykologen

Nå må jeg bare skrive dette innlegget i en rasende fart for jeg skal snart avgårde på trening! I dag er det sirkeltrening som står på planen, og fy søren så hardt det er, haha. Før når jeg har hørt ordet sirkeltrening har jeg sett for meg en gjeng med gamlinger som går rundt i sirkel (jeg aner virkelig ikke hvor jeg har fått den assosiasjonen fra), men det er i alle fall langt fra det! Lik gjerne innlegget om jeg skal fortelle mer. Men over til det innlegget egentlig dreier seg om.

Jeg tenkte bare at jeg skulle oppdatere og fortelle litt om hvordan det gikk hos psykologen i dag, ettersom det var flere som var nysgjerrige på det. Det gikk faktisk mye bedre enn forventet! Jeg gruet meg helt sykt og var nølende med å gå ut av bilen og inn på dps-et, men da psykologen kom og hentet meg på venterommet gikk det fort over. Jeg kjente på meg at jeg ikke orket å snakke om noen seriøse greier i dag. Det var så lenge siden sist, så jeg kjente at det var greit å starte forsiktig igjen.

Etter timen reiste vi og hentet Liam i barnehagen, så har vi spist pølser til middag og nå sitter jeg her mens Kai og Liam er ute på en liten trilletur med Leo.

Innså nettopp at jeg ikke har noen bilder fra dagen annet enn et snapchatbilde, så det må jeg prøve å bli bedre på, å ta bilder i løpet av dagen. Derfor får det bli et throwback bilde enn så lenge. Vi prates senere i kveld. <3

1 kommentar

Siste innlegg