MAMA GLOW UP

Reklame | Beautyhouse Stavanger

Heisann gode dere, håper dere har det fint <3  I dag tenkte jeg å dele med dere hva jeg gjorde i går! Noen av dere fikk det sikkert med dere sånn hallveis på instagramstory, men i alle fall – jeg dro sammen med moren min og Leo til Beauty House Stavanger og fikk meg en aldri så liten Glow Up som det kalles nå til dags. 😉

Jeg var så heldig å få manikyr, pedikyr, ozon therapy til håret, eyelash extensions, og farget og nappet brynene! Jupp, en liten munnfull det kan man si, så det tok faktisk hele dagen. Moren min fikk seg også en ansiktsbehandlig, jeg tenkte at siden hun var så grei å være med meg hele dagen for å være barnevakt at jeg måtte fikse noe til henne også, så det ble hun veldig glad for <3

Nå ble Leo faktisk 7 måneder i går og jeg fullammer enda, så jeg har ikke fått så mye alenetid frem til nå siden han ble født akkurat. Jeg går jo og trør hjemme hver dag med både babygulp og bæsj på klærne, så det å få kommet seg ut litt og bli dullet og stelt med var virkelig bare helt fantastisk. Jeg kjente at jeg trengte det og jeg føler meg så mye mer fresh i dag at det er helt sykt!

Salongen var ren og pen og ligger godt plassert i forhold til parkeringsplass. Vi parkerte visstnok på den dyreste plassen ble jeg fortalt av personalet på Beauty House, ved bryggen. De fortalte at det var mye billigere å kjøre inn i parkeringshuset som ligger rett ved siden av, (bare et lite tips til dere andre om dere ender opp med å booke time der).

decisions, decisions…  Vi startet først med pedikyr med shellac, huff jeg skal ikke vise dere før bilder en gang for labbene mine så virkelig ikke ut! haha. Nå derimot tar jeg meg selv i å titte ned på dem hele tiden fordi jeg ble så fornøyd. (:

😂😂😂

Så fortsatte vi med manikyr med shellac. Jeg har faktisk aldri prøvd det før, men merker etter å ha hatt det i bare en dag hvor digg det er å ikke være redd for å skrape av neglelakken. Det pleier nemlig bare å vare meg rundt ca 5 minutter til vanlig om jeg har påført neglelakk selv før jeg har klart å ødelegge det igjen.

før og etter

Føler labbene enda er litt hovne etter svangerskapet faktisk, men neglene mine fikk seg i alle fall en real oppgradering i går. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig fan av å fikse neglene og ha på neglelakk og diverse, men nå forstår jeg alt oppstyret rundt det. Det er jo super fint 🙂

mormor-kos <3

Samtidig som jeg fikk manikyr fikk jeg også en Ozone Therapy behandling av frisøren. Det er en helt ny og revolusjonerende behandling innen hårpleie. Behandlingen skal forynge og styrke håret ved bruk av naturlige ingredienser fra luften. I-potion 3 er en produktlinje som har blitt utviklet i mange år. Den vil gjøre håret ditt mer glansfult, sterkere, og sunnere. Den har også en naturlig “løftende” effekt, som en vil se best om en bruker hele produktlinjen.

Her er før og etter bilder av behandlingen. Jeg sverger, håret mitt har aldri vært så mykt før! Det kjennes nesten ut som en annen person sitt hår.

Jeg fikk også med meg hjem en hel pose med hår og styling produkter som jeg gleder meg til å teste ut. Alt kan kjøpes på Beauty House Stavanger.

En av de mest effektive produktene i denne produktlinjen er EMME ozone treatment. Det er en rask og effektiv måte å gjennoppbygge håret på. Treatment drops trenger seg gjennom strukturen på håret for å styrke det, gi volum og næring slik at det ser yngre ut. Disse dråpene passer for alle hårtyper, og vil ikke påvirke hårfarge eller en permanent.

Så avsluttet vi med eyelash extensions etterfulgt av henna tint and shape på bryn. Jeg sovnet littegrann da de satt på vippene, og det var så deilig. Vippene ble satt på utrolig raskt, på bare 1,5 time.

   Nice vinkel mor, takk <3 haha.

Meg i dag, null sminke, bare øyevippe-extensions og brynfarge! Loving it (: 

Klikk HER for å komme direkte til facebook-siden hvor dere også kan booke time på facebook om dere vil det. Trenger du litt egentid så anbefaler jeg deg ta turen innom Beauty House Stavanger. Kjempe koselig personale, bra og skikkelig service. Jeg håper på å få til et besøk dit igjen en gang. (:

0 kommentarer

Siste innlegg