Leo sine favoritter!

I et annonsesamarbeid med Philips Avent

For litt siden mottok vi denne supre pakken fra Philips Avent, med masse produkter som vi er faste brukere av! Leo er veldig kresen på smokker, men det har aldri vært noe problem med disse her som etter kort tid ble til favorittene hans.

lille klumpelumpen min <3

Philips Avent sine smokker inneholder 0% BPA, er ortodontiske for sunn tannutvikling, og aksepteres av de fleste barn. 

Flaskene vi mottok har ikke Leo fått prøvd helt enda ettersom jeg fortsatt fullammer, men det blir nok ikke lenge til at papsen skal få prøve seg alene hjemme med Leo en kveld, slik at denne mammaen kan dra på kino eller kanskje en dinner-date med en venninne. Ah, som jeg gleder meg! Det er viktig med litt alene tid uten baby også av og til. For selv om man er mamma, så må en ikke rote seg selv helt bort i den rollen. Det hender det at jeg gjør, og da blir det rett og slett bare dårlig stemning.

Jeg husker i alle fall at Liam var stor fan av Philips Avent, det var de flaskene han foretrakk mest, så jeg er super spent på hvordan det vil gå med lillebror. Flaskene er antikolikk, BPA frie og har vid hals for enkel rengjøring og fylling. Flasken vi har fått nå heter Philips natural, og er egnet for å kombineres med amming. Den brede, brystformede smokken gir et naturlig tak på samme måte som et ekte bryst, og gjør det enkelt for babyen å få mat fra både bryst og flaske.Smokken har en ultramyk struktur, utviklet for å etterligne følelsen av brystet. Vi krysser fingrene og gleder oss til å teste ut!

Enn så lenge så er vi super fornøyde med nye smokker og biteringer. Har jeg nevnt at Leo har fått to tenner allerede? Hvor sykt er ikke det! Tiden har gått så fort at det nesten er litt skummelt. Vell, han har klødd en del i tannkjøttet de siste ukene, så ting han kan tygge på som er trygge for han er gull verdt.

Philips Avent selges jo blant annet på apoteket, og er av den grunn et merke jeg alltid har stolt på og trygg på å anbefale videre. Jeg har også skaffet en rabattkode til dere:

Rabattkode: Spring19 (gir 25% rabatt på Philips Avent produkter for foreldre og barn. Gyldig frem til 30 juni 2019) Link her:  https://www.philips.no/shop

Smokker og tåteflasker er jo forbruksvare, så her er det bare å slå til for her kan dere spare masse! 🤩 Visste dere forresten også at Philips Avent har en 60 dagers money back garanti? Ettersom de er trygge på at både foreldre og barn vil være fornøyde med flaskene deres. Dere kan sjekke ut hele utvalget til foreldre og barn HER.

0 kommentarer

Siste innlegg