jeg har slitt med dårlig selvbilde

Vet at jeg fikk det til å se ut som om jeg skulle poste et blogginnlegg i går kveld, men jeg bestemte meg for å ta et skippertak og rydde litt i huset i stedet for. Det trengtes for å si det mildt. Da jeg var ferdig gikk jeg og la meg i sengen med Leo og scrollet litt på instagram igjen. De siste ukene har selvbildet mitt vært så langt nede at jeg rett og slett ikke har orket. Jeg har såvidt orket å svare på kommentarer, mail, meldinger, kommentert på andre sine bilder, let alone legge ut bilder. Nei, jeg har bare ikke klart det. Jeg har nesten kun lagt ut de bildene jeg har måttet legge ut, som har vært samarbeid.

Grunnen til dette er fordi at jeg har sammenlignet meg alt for mye med enkelte kjendiser som har poppet ut babyer og sett ut som de aldri har vært gravide en gang kun 4-5 dager etter fødselen, jeg forstår ikke hvordan det er mulig. Eller jo, jeg gjør jo det. Men av og til glemmer jeg det av, og lar følelsene ta overhånd.

Jeg har vært sjalu, jeg skal innrømme det. Hvorfor kan ikke jeg se ut sånn? Og så fort?? jepp, jeg har tenkt det. Men så må jeg minne meg selv på, Annelin… sånn er det jo bare.. Vi er alle skapt forskjellig. Noen har høyere forbrenning og disse her som ser ut som før de ble gravide kun kort tid etter fødsel har mest sannsynlig levd på en god del salat mesteparten av svangerskapet og trent jevnlig. Mens jeg sikkert har vært på maccern et titals ganger og spist sjokolade hver dag. Så jaaa det er nok grunnen. Men det suger litt likevel.

Så det er i alle fall derfor. Vet ikke om dere har lagt merke til det en gang, men det er derfor jeg har svart på så få av meldingene og kommentarene deres i det siste i alle fall. Er ikke alltid jeg får svart på alle uansett, men i det siste har jeg vært skikkelig dårlig på det. Så jeg beklager for det, og håper virkelig ikke at dere slutter å kommentere og sende meg meldinger <3 For det betyr så mye for meg.

Denne gangen har det vært helt sykt mye vanskeligere å miste baby-kiloene, men nå ser det endelig ut til å begynne å løsne seg. Dette her bildet er tatt for ca. 1 måned siden. Vil dere se hvordan jeg ser ut nå? Trykk gjerne liker på innlegget så vet jeg. 🙂

3 kommentarer
    1. Syns du ser fin ut jeg uansett 🙂

      Jeg er mamma selv å mistet baby kiloene alt for fort syns jeg. Men nå har jeg bare vært gravid en gang, så får se hvor fort det går neste gang 🙂

    2. Æ synes det var veldig god å se at andre sliter med samme ting, altså å miste kilo

Siste innlegg