Jeg tester: Microneedling med Dermapen

Reklame* Sponset behandling av RÛ klinikken.

Nå er det en liten stund siden jeg ble ferdig med microneedling-behandlingene mine hos RÛ klinikken. Jeg har lagt ut en video om selve reisen på Yt-kanalen min som dere kan se HER, men jeg tenkte også å skrive litt om selve opplevelsen og hvordan jeg føler det nå i tiden senere.

For de av dere som ikke aner hva det går i så kan jeg vell starte fra begynnelsen. Det hele startet for mange år siden, da jeg var rundt 15-16 år. Jeg ble alvorlig deprimert og begynte på anti-depressiva. Disse medisinene gikk jeg på i mange år, og samtidig som jeg gikk på dem fikk jeg kraftige hudproblemer. Plutselig hadde jeg store, røde og vonde kviser over hele ansiktet. Dette hjalp selvsagt ikke på selvbildet mitt og depresjonen, men jeg valgte å ikke begynne på andre medisiner for kviser da disse ofte kan føre med seg alvorlige bivikninger – en av de er selvmordstanker. Ettersom jeg allerede slet med det så ville jeg ikke risikere å få det enda verre psykisk.

Kvisene kom og gikk om hverandre. De gikk aldri bort og jeg fikk stadig nye arr. Det var ikke før jeg ble gravid og hadde sluttet på alt av medisiner at kvisene sluttet helt å komme, men jeg satt fortsatt igjen med en stor mengde arr. Jeg begynte å lete etter diverse behandlinger som kunne være aktuelle, men syns det var utrolig vanskelig å finne artikler og videoer eller noen som helst informasjon på hvordan man faktisk kan få bort arr, ikke bare kviser. Dette er grunnen til hvorfor jeg har valgt å dele “hud”-reisen min med dere.

Etter en god stund kom jeg over noe som heter “laserbehandling”, som jeg faktisk har blogget om før. Laserbehandlings-prosessen min kan dere lese mer om HER. Men det er egentlig ikke den jeg skal snakke om i dette innlegget. Kort fortalt så tok jeg to laserbehandlinger før jeg ble gravid igjen. Så, etter jeg fødte min andre sønn, begynte jeg å lete etter andre behandlinger som ikke var like kostbare og smertefulle som en laserbehandling er. Jeg syns helt ærlig at det var like vondt å ta laser som det var å føde. Men nok om det.

I søket mitt om å finne andre metoder å bli kvitt arr på kom jeg over en engelsk yt video som omhandlet microneedling. Jeg ble nysgjerrig og søkte videre på det. Det viste seg at de hadde behandlingen på RÛ klinikken, som drives av Dr. Rolah som jeg er kjent med fra før. Jeg tok kontakt med henne og spurte henne om hun kunne være interessert i å sponse meg med behandling i bytte mot at jeg skrev og dokumenterte reisen min, og det ville hun.

RÛ klinikken ligger lokalisert i Stavanger sentrum. 

Microneedling med dermapen er en avansert for for microneedling. Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80 % flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Microneedling skal hjelpe mot slapp og ujevn hud, linjer og rynker, pigmenteringer, arr, store porer, det kan jevne og myke opp strekkmerker og gi huden en ny og glødende hudoverflate. Jeg var spent på å teste dette ut.

Jeg har nå tatt microneedling over flere måneder dette året, og tatt totalt tre behandlinger med en slags ansiktsbehandling på slutten. Hele prosessen, bilder fra hver av behandlingene og resultatet kan dere se under i videoen her:

Nå er det et par måneder siden jeg tok min siste microneedling og huden min føles seriøst helt ny. Jeg vil si at microneedling gav meg bedre resultater enn laserbehandlingen gjorde. Huden min trengte 1 år på å leges skikkelig etter laserbehandlingen, mens nå har det tatt ca 1 måned for hver gang. Jeg er så glad for at jeg prøvde microneedling før jeg tok laser igjen, ettersom jeg syntes at en laserbehandling var mye mer smertefullt. Microneedling er kanskje en 1-2 på smerteskalaen mens en laserbehandling er 11 liksom..

Huden min er finere enn den har vært på mange år, både i jevnhet, farge og dybde på arr. Igjen så vil jeg si tusen takk til damene på RÛ klinikken som har hjulpet meg med dette. De er noen utrolig kjekke og profesjonelle damer som faktisk bryr seg om deg, samtidig som lokalet er smashing. Jeg anbefaler RÛ klinikken på det varmeste. <3

Dere kan lese mer om RÛ klinikken HER og sjekk gjerne ut Yt kanalen min HER for flere videoer.

0 kommentarer

Siste innlegg