Har jeg sluttet å amme?

I dag har jeg gjestet snapchat kontoen @insta.mums og det har vært veldig koselig. Det var litt sånn som gamle dager føler jeg. Da jeg akkurat hadde begynt med instagram og var skikkelig “inni” det.

Jeg har fått chattet litt med dere i dag og det trengte jeg. Jeg har følt meg ganske ensom på sosiale medier i det siste. Jeg har postet lite rundt forbi, mistet følgere på instagram som en følge av det, og ja, følt meg litt “expired” på en måte.

Det var koselig å snakke med noen av dere igjen, jeg setter så uendelig stor pris på dere! Og det mener jeg fra bunnen av mitt hjerte. Jeg kan enda ikke forstå helt hvorfor folk vil følge meg, men ja, det betyr i alle fall ubeskrivelig masse.

Så fikk jeg et spørsmål på snapchat om jeg har sluttet å amme, og det har jeg, nesten. Jeg ammet sist for to dager siden, men jeg tror fortsatt jeg har litt melk igjen i puppene.

Grunnen til at jeg har sluttet å amme vil jeg utdype mer i et eget innlegg. Kommer til å skrive det i løpet av kvelden og publisere det på bloggen i morgen.

Nå skal jeg spille The Sims igjen. 🤗 Vet dere, jeg endte faktisk ikke opp med å kjøpe det spillet som jeg hadde ventet så lenge på! Typisk meg.. Hvilke spill jeg endte opp med å kjøpe kan dere se på snapchat storyen til @insta.mums.

Håper kvelden deres er fin, så snakkes vi igjen i morgen <3

0 kommentarer

Siste innlegg