En stor skuffelse! Jeg ble sagt opp…

I går kveld fikk jeg en skuffende mail fra managementet mitt – (som jeg forresten nettopp har blitt en del av.) De skal legge ned kontoret sitt i Norge og jeg er dermed blitt sagt opp!

Jeg har ikke hatt et eneste samarbeid med dem en gang, og sist uke var det faktisk snakk om at jeg skulle komme til Oslo for å møte dem? Jeg skjønner ikke helt.

Jeg ble ganske skuffet da jeg hadde lest ferdig mailen fordi det var så klart utrolig stas å bli spurt om å være med i United Screens in the first place. Det er liksom nordens største Yt-nettverk. Da jeg først ble en del av det, følte jeg meg liksom litt tatt under vingene til noen som endelig kunne hjelpe meg med hva enn det måtte være når det kom til sosiale medier. For eksempel diverse samarbeid, hvor mye jeg skulle ta betalt, tips og råd etc. Men nei, det varte jaggu meg ikke lenge…

Det var ikke bare meg som ble sagt opp, men faktisk 95% av hele nettverket. Så jeg kan tenke meg at det ikke bare var jeg som fikk den skuffende mailen i går..

Men, jeg skal prøve å se fremover og gir ikke opp så lett! Når en dør lukker seg så åpner det seg plutselig en annen. Jeg har funnet en helt ny motivasjon til både blogging, instagram og yt i det siste. Jeg har begynt å se alt på en helt annen måte og føler selv at alt er mye kjekkere denne gangen. Kanskje jeg trengte den “av og på” perioden med de sosiale mediene mine for å finne ut hva jeg virkelig vil. 😊

0 kommentarer

Siste innlegg