for høye krav til meg selv

Nå har jeg akkurat fått Leo til å sove i vognen sin, så nå skal jeg snart hoppe i dusjen, sminke meg og gjøre meg klar til å eeeendelig filme en ny video til youtube igjen! Det er ganske lenge siden sist, men for tiden har jeg massevis av motivasjon, pluss at jeg har fått ny skjerm på macbooken min som gjør redigering osv mye enklere å jobbe med. Les denne artikkelen om du har riper på macbook-skjermen din og ikke vet hvordan du fikk dem: https://www.tek.no/artikler/apple-innrommer-mac-feil-og-lanserer-erstatningsplan/193520 – jeg fikk nemlig gratis reparasjon på grunn av det.

Takker og bukker for de høye lesertallene mine i det siste forresten, og alle de fine kommentarene jeg har fått over alt. Jeg har faktisk aldri hatt så høye lesertall på bloggen før. Så det er ingen tvil om at har gitt meg mer motivasjon til å fortsette å blogge.

Jeg tror kanskje jeg har vært mer meg selv på bloggen nå enn jeg noen gang har vært før? Før har jeg nok alltid prøvd å være som alle andre her i bloggverdenen, og noen ganger når jeg ser tilbake har jeg vært alt for: “Hei bloggen <3 <3 <3” ja… litt fjortis kanskje? haha. Nei da, men jeg er meg selv en hel del mer nå.

Jeg er ingen forfatter men det betyr jo ikke at man ikke skal kunne ha et sted hvor man kan lufte tankene sine. Før har jeg sett alt for høye krav til meg selv: at er det ikke 100% nei da er det nesten ikke noe vits i å gjøre det, og det er jo totalt feil mentalitet. Det meste her i livet krever trening. Gjør man noe lenge nok så blir man god i det.

Faktisk så hevner noen eksperter at 10.000 timer er det magiske tallet for å nå sann ekspertise. Det er så klart omdiskutert, men likevel, jeg tror det kan være noe sannhet i det.

2 kommentarer

Siste innlegg