Å reise seg igjen om man faller

Jeg har vært i et litt rart mood de siste dagene. Det er så irriterende… Men nå har jeg i alle fall begynt å legge en litt bedre plan på kostholdet fremover for jeg vet at det meste stammer i det – at jeg ikke føler meg helt vell. Jeg har jo vært inne i en god periode med trening en stund nå, men den siste uken har det skjedd så mye at jeg føler at jeg har falt en del bakpå igjen.

Selv om det er vanskelig å hive seg tilbake så må jeg gjøre det. Perioden jeg er inni nå med å bryte dårlige vaner er bare helt sykt vanskelig. Jeg er klar over at det kan ta tid, men det krever en helt enorm viljestyrke, og det vet jeg ikke om jeg har helt akkurat nå med en 6 måneder gammel baby som jeg må ta meg av. Jeg er sinnsykt sukkeravhengig liksom, det er helt ekstremt! Det sies jo at sukker er like avhengighetsskapende som kokain, og de siste månedene har jeg helt ærlig ikke gått en eneste dag uten noe søtt. Det er mange av dere som også har skrevet til meg at dere har hatt et enormt søtsug når dere ammer, så det kan jo ligge noe i det også.

Men i dag har jeg i alle fall bestemt meg for å for eksempel ikke drikke mer Pepsi Max da. Ikke bare er det usunt men det er også ekstremt kostbart! Jeg har villet slutte med det lenge, så nå håper jeg virkelig at jeg får det til. Jeg tror også at Pepsi Maxen har bidratt til å gi meg mer søtsug, så det håper jeg også det blir mindre av bare jeg kutter brusen fremover. (hehe jeg har sagt det før I know, men nåååå, nå skal jeg få det til).

Det skjer ting i alle fall. Og det handler bare å reise seg igjen om man faller. Jeg har gått ned i vekt før, og det er utrolig tøft. Og det kan jeg tenke meg det er for de som har det motsatt også og vil opp i vekt.

2 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg