Angst

Hei.

Det har vært litt stille fra meg her inne i det siste fordi jeg har hatt en periode hvor jeg har slitt med en enorm angst. Hver gang det skjer så trekker jeg meg veldig bort fra alt og alle egentlig, spesielt fra bloggen fordi det er så mye mer personlig her inne enn på instagram.

Når jeg poster storyer på instagram så klarer jeg som oftest å ta på meg en maske og late som om alt er bra, men her inne klarer jeg bare ikke få meg selv til å skrive at jeg har det fint og late som, når jeg ikke har det.

Nå begynner det å gå over heldigvis, og det er typisk diagnosen min at det svinger veldig. Det er så slitsomt og forvirrende å ha det sånn…

Jeg vet ikke. På en måte vil jeg være åpen når jeg har det tøft men det er ikke lett å være sårbar når man har det vanskelig.

Klumpen i halsen sitter der litt enda, og jeg vet helt ærlig ikke helt hvor og hva den kommer fra. En ting jeg har kuttet ut som har gjort det litt bedre er kaffe faktisk. Fikk tipset fra en kompis. Takk Asbjørn.

Family over everything

På lørdag hadde vi avtalt å gå tur i Sandtangen med Kristian og Gry. Kristian er storebroren til Kai og Gry er kjæresten hans. Sandtangen ligger på Bryne og er et stort friluftsområde. De fleste av dere har sikker ikke peeiling på hvor jeg snakker om, men plutselig er dere i området en gang, og da vet dere om et bra plass å gå tur! Haha. 🙂

Uansett, jeg var faktisk en flink blogger for en gangs skyld og pakket med meg kameraet. Jeg fikk derfor tatt en del bilder, som jeg tenkte å dele med dere nå! Bedre sent enn aldri!

Bare jeg som syns Leo er prikk lik pappaen sin?

Ekorn 🤩

Stilen min 😂

Gutta 😎

Takk for en fin dag! Ungene storkoser seg alltid med onkel Kristian og tante Gry. <3

Kjøper ALT personen foran oss bestiller

Hei dere <3

Det ble ikke noe blogging i helgen rett og slett fordi jeg fokuserte på å redigere min nyeste video: “Kjøper ALT personen foran oss bestiller” som jeg filmet med søsteren min Serine.

Jeg har kjøpt meg et nytt video-redigeringsprogram som jeg holder på å lære meg, så det er derfor det har tatt ekstra lang tid, men nå tror jeg at jeg begynner å få litt mer greie på det. Dere får nesten bare se selv!

Blir veldig glad om dere abonnerer på kanalen min as well og gir videoen en tommel opp. Vet det er mye mas om sånt men ved å gi f.eks en tommel opp og legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, ser yt at videoen får engasjement og det kan fremme videoen enda mer – ergo gi mer følgere, visninger, etc. Er man heldig kan man til slutt ende opp med å leve av sosiale medier og fortsette med det så lenge en vil.

SÅ jaaaa. Håper ellers dere har en fin dag og at dere liker videoen. Klem, klem 🙂