Leo sine favoritter!

I et annonsesamarbeid med Philips Avent

For litt siden mottok vi denne supre pakken fra Philips Avent, med masse produkter som vi er faste brukere av! Leo er veldig kresen på smokker, men det har aldri vært noe problem med disse her som etter kort tid ble til favorittene hans.

lille klumpelumpen min <3

Philips Avent sine smokker inneholder 0% BPA, er ortodontiske for sunn tannutvikling, og aksepteres av de fleste barn. 

Flaskene vi mottok har ikke Leo fått prøvd helt enda ettersom jeg fortsatt fullammer, men det blir nok ikke lenge til at papsen skal få prøve seg alene hjemme med Leo en kveld, slik at denne mammaen kan dra på kino eller kanskje en dinner-date med en venninne. Ah, som jeg gleder meg! Det er viktig med litt alene tid uten baby også av og til. For selv om man er mamma, så må en ikke rote seg selv helt bort i den rollen. Det hender det at jeg gjør, og da blir det rett og slett bare dårlig stemning.

Jeg husker i alle fall at Liam var stor fan av Philips Avent, det var de flaskene han foretrakk mest, så jeg er super spent på hvordan det vil gå med lillebror. Flaskene er antikolikk, BPA frie og har vid hals for enkel rengjøring og fylling. Flasken vi har fått nå heter Philips natural, og er egnet for å kombineres med amming. Den brede, brystformede smokken gir et naturlig tak på samme måte som et ekte bryst, og gjør det enkelt for babyen å få mat fra både bryst og flaske.Smokken har en ultramyk struktur, utviklet for å etterligne følelsen av brystet. Vi krysser fingrene og gleder oss til å teste ut!

Enn så lenge så er vi super fornøyde med nye smokker og biteringer. Har jeg nevnt at Leo har fått to tenner allerede? Hvor sykt er ikke det! Tiden har gått så fort at det nesten er litt skummelt. Vell, han har klødd en del i tannkjøttet de siste ukene, så ting han kan tygge på som er trygge for han er gull verdt.

Philips Avent selges jo blant annet på apoteket, og er av den grunn et merke jeg alltid har stolt på og trygg på å anbefale videre. Jeg har også skaffet en rabattkode til dere:

Rabattkode: Spring19 (gir 25% rabatt på Philips Avent produkter for foreldre og barn. Gyldig frem til 30 juni 2019) Link her:  https://www.philips.no/shop

Smokker og tåteflasker er jo forbruksvare, så her er det bare å slå til for her kan dere spare masse! 🤩 Visste dere forresten også at Philips Avent har en 60 dagers money back garanti? Ettersom de er trygge på at både foreldre og barn vil være fornøyde med flaskene deres. Dere kan sjekke ut hele utvalget til foreldre og barn HER.

MAMA GLOW UP

Reklame | Beautyhouse Stavanger

Heisann gode dere, håper dere har det fint <3  I dag tenkte jeg å dele med dere hva jeg gjorde i går! Noen av dere fikk det sikkert med dere sånn hallveis på instagramstory, men i alle fall – jeg dro sammen med moren min og Leo til Beauty House Stavanger og fikk meg en aldri så liten Glow Up som det kalles nå til dags. 😉

Jeg var så heldig å få manikyr, pedikyr, ozon therapy til håret, eyelash extensions, og farget og nappet brynene! Jupp, en liten munnfull det kan man si, så det tok faktisk hele dagen. Moren min fikk seg også en ansiktsbehandlig, jeg tenkte at siden hun var så grei å være med meg hele dagen for å være barnevakt at jeg måtte fikse noe til henne også, så det ble hun veldig glad for <3

Nå ble Leo faktisk 7 måneder i går og jeg fullammer enda, så jeg har ikke fått så mye alenetid frem til nå siden han ble født akkurat. Jeg går jo og trør hjemme hver dag med både babygulp og bæsj på klærne, så det å få kommet seg ut litt og bli dullet og stelt med var virkelig bare helt fantastisk. Jeg kjente at jeg trengte det og jeg føler meg så mye mer fresh i dag at det er helt sykt!

Salongen var ren og pen og ligger godt plassert i forhold til parkeringsplass. Vi parkerte visstnok på den dyreste plassen ble jeg fortalt av personalet på Beauty House, ved bryggen. De fortalte at det var mye billigere å kjøre inn i parkeringshuset som ligger rett ved siden av, (bare et lite tips til dere andre om dere ender opp med å booke time der).

decisions, decisions…  Vi startet først med pedikyr med shellac, huff jeg skal ikke vise dere før bilder en gang for labbene mine så virkelig ikke ut! haha. Nå derimot tar jeg meg selv i å titte ned på dem hele tiden fordi jeg ble så fornøyd. (:

😂😂😂

Så fortsatte vi med manikyr med shellac. Jeg har faktisk aldri prøvd det før, men merker etter å ha hatt det i bare en dag hvor digg det er å ikke være redd for å skrape av neglelakken. Det pleier nemlig bare å vare meg rundt ca 5 minutter til vanlig om jeg har påført neglelakk selv før jeg har klart å ødelegge det igjen.

før og etter

Føler labbene enda er litt hovne etter svangerskapet faktisk, men neglene mine fikk seg i alle fall en real oppgradering i går. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig fan av å fikse neglene og ha på neglelakk og diverse, men nå forstår jeg alt oppstyret rundt det. Det er jo super fint 🙂

mormor-kos <3

Samtidig som jeg fikk manikyr fikk jeg også en Ozone Therapy behandling av frisøren. Det er en helt ny og revolusjonerende behandling innen hårpleie. Behandlingen skal forynge og styrke håret ved bruk av naturlige ingredienser fra luften. I-potion 3 er en produktlinje som har blitt utviklet i mange år. Den vil gjøre håret ditt mer glansfult, sterkere, og sunnere. Den har også en naturlig “løftende” effekt, som en vil se best om en bruker hele produktlinjen.

Her er før og etter bilder av behandlingen. Jeg sverger, håret mitt har aldri vært så mykt før! Det kjennes nesten ut som en annen person sitt hår.

Jeg fikk også med meg hjem en hel pose med hår og styling produkter som jeg gleder meg til å teste ut. Alt kan kjøpes på Beauty House Stavanger.

En av de mest effektive produktene i denne produktlinjen er EMME ozone treatment. Det er en rask og effektiv måte å gjennoppbygge håret på. Treatment drops trenger seg gjennom strukturen på håret for å styrke det, gi volum og næring slik at det ser yngre ut. Disse dråpene passer for alle hårtyper, og vil ikke påvirke hårfarge eller en permanent.

Så avsluttet vi med eyelash extensions etterfulgt av henna tint and shape på bryn. Jeg sovnet littegrann da de satt på vippene, og det var så deilig. Vippene ble satt på utrolig raskt, på bare 1,5 time.

   Nice vinkel mor, takk <3 haha.

Meg i dag, null sminke, bare øyevippe-extensions og brynfarge! Loving it (: 

Klikk HER for å komme direkte til facebook-siden hvor dere også kan booke time på facebook om dere vil det. Trenger du litt egentid så anbefaler jeg deg ta turen innom Beauty House Stavanger. Kjempe koselig personale, bra og skikkelig service. Jeg håper på å få til et besøk dit igjen en gang. (: