HJELP! DENNE PERSONEN LATER SOM OM H*N ER MEG!

Denne dagen altså… Dere skulle bare visst! Jeg skal forklare litt… Da jeg logget inn på instagram tidligere fikk jeg melding om at det var en person der ute som har laget en falsk facebook profil med bilder av meg og barna mine. Jeg hadde også en søster som het Ally, som egentlig er Marielle (@mtomine på instagram) og vi bor visstnok i Australia sammen! Og ikke nok med det, de her syke personene har visstnok skrevet rundt på facebook at folk må rapportere OSS, altså meg og Marielle, for VI er liksom de som er falske. Jeezes… Skjønner ikke hva som feiler slike mennesker som kan holde på sånn som dette.

Hver gang noe sånt skjer, spesielt når ungene mine blir innblandet får jeg en stor klump i halsen. De har til og med brukt de ekte navnene til barna våre. Av og til er det nesten som jeg føler at det ikke er verdt det lenger. Kan dere være så snill å hjelpe meg å rapportere den falske facebook profilen? Her er den: https://www.facebook.com/joshyyadams

til legen med leo

På fredag så jeg plutselig at Leo hadde et par hvite flekker inni munnen sin. Jeg trodde først at det kanskje bare var melkerester, men de ville ikke forsvinne da jeg tok på dem. Jeg sendte et bilde til Alexandra, en venninne av meg som også har barn, og spurte om hun visste hva det kunne være. Sopp kanskje? fikk jeg til svar. Derfor ringte jeg til legekontoret i går og fikk time til sjekk litt ut på dagen.

Legen sa seg enig at det kunne se ut som sopp, og både jeg og Leo må derfor behandles slik at vi ikke smitter hverandre. Leo fikk resept på Mycostatin på apoteket. Det skal tas fire ganger daglig etter et måltid, mens jeg er nødt til å smøre brystvortene med canesten. Så det er jo “floooott”. Nei da, litt stress men det får vi tåle. Forresten, sopp er helt vanlig og ikke farlig. Det er bare sånn som kan skje og er ganske vanlig blant spedbarn da immunforsvaret deres ikke er fullt utviklet enda.

Leo ligger for øyeblikket og sover søtt i vognen sin. Jeg har prøvd å redigere litt bilder, men ellers har jeg ikke gjort annet enn å kjøre i dag føler jeg! Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at vi hadde to biler altså. Rett etter at vi stod opp, kjørte jeg først Liam i barnehagen, så Kai til jobb, deretter leverte jeg Bentley ( hunden vår for dere som er nye lesere) til dyrlegen, han skal trekke en tann i dag. Så kjørte jeg hjem igjen, og nå snart er jeg nødt til å ta hele den samme ruta på ny. Blærh. Og ja, jeg glemte å fortelle at ingen av stoppene jeg har gjort i dag er i samme by/tettsted. Alt foregår på forskjellige steder. Så det tok meg faktisk over 2 timer fra jeg kjørte i dag morges til jeg var hjemme igjen. Jeg sov ikke spesielt godt i natt heller så det gjør ikke saken noe bedre.

Jaja… og med det sier en litt små gretten Annelin peace out så snakkes vi senere. Skal på trening i kveld så det snur nok litt på humøret håper jeg. Håper dagen deres er bra <3

Søndagen sin det

Dagen i dag startet ganske slakt egentlig. Jeg satt oppe til klokken 03 i natt og redigerte prank videoen til youtube. Jeg spiste både chips og sjokolade til lunsj (har spist helt forferdelig denne helgen), men så hadde jeg avtalt med Julie at jeg skulle være med på spinning senere på kvelden, så det måtte jeg jo dra meg ut av sofaen for, og det er jeg glad jeg gjorde!

Jeg har kun prøvd spinning 1 gang før i hele mitt liv, så jeg brukte mye av timen på å justere setet og fotfestene. Jaja, det var ikke den mest effektive timen for min del da jeg ikke var vandt til sykkelen, men det kommer nok. Jeg kommer til å prøve det igjen, for øvelse gjør jo mester!

Etterpå trente vi kortstokk trening (husker ikke det offisielle navnet, hehe), men det er helt sykt gøy! Kommenter under og lik innlegget om dere vil at jeg skal fortelle mer. En litt morsom om annen vri på treningen som garantert gjør deg gjennomsvett.

For å summere så angrer ikke på at jeg kom meg på trening i dag altså. Rart hvor lite som egentlig skal til for å endre humøret totalt.

Håper helgen deres var fin! Nå ser jeg frem til en ny uke og en ny start til å spise sunt, være aktiv og føle meg bra.

for høye krav til meg selv

Nå har jeg akkurat fått Leo til å sove i vognen sin, så nå skal jeg snart hoppe i dusjen, sminke meg og gjøre meg klar til å eeeendelig filme en ny video til youtube igjen! Det er ganske lenge siden sist, men for tiden har jeg massevis av motivasjon, pluss at jeg har fått ny skjerm på macbooken min som gjør redigering osv mye enklere å jobbe med. Les denne artikkelen om du har riper på macbook-skjermen din og ikke vet hvordan du fikk dem: https://www.tek.no/artikler/apple-innrommer-mac-feil-og-lanserer-erstatningsplan/193520 – jeg fikk nemlig gratis reparasjon på grunn av det.

Takker og bukker for de høye lesertallene mine i det siste forresten, og alle de fine kommentarene jeg har fått over alt. Jeg har faktisk aldri hatt så høye lesertall på bloggen før. Så det er ingen tvil om at har gitt meg mer motivasjon til å fortsette å blogge.

Jeg tror kanskje jeg har vært mer meg selv på bloggen nå enn jeg noen gang har vært før? Før har jeg nok alltid prøvd å være som alle andre her i bloggverdenen, og noen ganger når jeg ser tilbake har jeg vært alt for: “Hei bloggen <3 <3 <3” ja… litt fjortis kanskje? haha. Nei da, men jeg er meg selv en hel del mer nå.

Jeg er ingen forfatter men det betyr jo ikke at man ikke skal kunne ha et sted hvor man kan lufte tankene sine. Før har jeg sett alt for høye krav til meg selv: at er det ikke 100% nei da er det nesten ikke noe vits i å gjøre det, og det er jo totalt feil mentalitet. Det meste her i livet krever trening. Gjør man noe lenge nok så blir man god i det.

Faktisk så hevner noen eksperter at 10.000 timer er det magiske tallet for å nå sann ekspertise. Det er så klart omdiskutert, men likevel, jeg tror det kan være noe sannhet i det.

Kai kjørte ulovlig!

I dag da vi satt og spiste frokost sammen, fikk Kai den merkeligste meldingen. Dette bildet er tatt kun minutter før meldingen tikket inn på telefonen hans.

her har vi synderen…

Så da måtte jeg brått avlyse alle planene jeg hadde i dag for å si det sånn! Jeg, Liam og Leo skulle egentlig til Leo’s Lekeland i dag med Elin og barna, men jeg kan jo ikke kjøre uten skilt! Slik som Kai tydeligvis har gjort… haha. Neida men fra spøk til alvor så har han jo åpenbart ikke visst om dette. Det har nok falt av da han var på fotballtrening på Bryne i går som ligger ca. 20 min fra her vi bor. Både jeg og han ble sittende som noen spørsmålstegn med en gang, helt til i Kai gikk ut og faktisk sjekket bilen, der hvor både skiltholderen og skiltet manglet. Er det mulig…

Jaja, det var visst ikke meningen at noen av oss skulle kjøre bil i dag. Kai fikk skyss av moren sin til jobb, og jeg har fått bekreftet at han har funnet igjen skiltet. lol

1 måned forskjell

Det har vært utrolig vanskelig å gå ned i vekt og komme seg på trening etter å ha vært gravid med nr 2. Etter graviditeten med Liam var jeg automatisk tynnere enn før jeg i det hele tatt var gravid, slik var det ikke denne gangen. Denne gangen gikk jeg opp 18 kilo, i motsetning til kun 6 kilo da jeg var gravid med førstemann.

18 kilo er i grunn ganske normalt, men det som var at jeg gikk opp ca 10 kilo i 2017 pga en vanskelig periode. Farfaren min og oldefaren min døde med kort tids mellomrom, jeg begynte i jobb igjen, noe som jeg ikke taklet så bra, jeg ble deprimert og utredet for en psykisk lidelse og det viste seg at jeg hadde en emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse. Nå sporet jeg litt av, men poenget mitt er i alle fall at summer man dette opp blir det jo 28 kilo totalt. Jeg mistet 10 kilo rett etter fødselen og har nå ca 15-18 kilo til jeg vil ned hvis det gav mening, haha.

Etter at jeg ble kjent med Julie som hun heter, som har klart å få meg med på trening de 3 siste ukene er det vell, så har jeg blitt så mye mer motivert. Jeg har ikke like stort søtsug lengre, og det tror jeg kommer mye av at jeg har vært så ofte på trening. Jeg har ikke gått inn for å gå ned i vekt 100% den siste måneden, ettersom jeg føler at jeg ikke kan. Jeg ammer og er redd for å miste melken – det gjorde jeg nemlig med Liam, så det jeg har gjort er egentlig bare å spise normalt og holde meg i aktivitet. Jeg har også begynt å minske porsjonene mine med å trappe ned forsiktig i matmengde. Jeg hater å være sulten så jeg vil heller minske magesekken min over lengre tid slik at jeg slipper å kjenne meg sulten. Det tror jeg Kai også heller foretrekker for jeg kan bli litt av et beist og det vi liker å kalle for hangry om jeg ikke spiser meg skikkelig mett.

Så langt vil jeg si at strategien min har funket ganske så greit. Her er side-by-side bilder av januar vs. februar. Vil si at jeg i alle fall selv ser en del forskjell. Jeg har ikke tatt målene mine enda, men det burde jeg kanskje gjøre. Det går nå rette veien! Og jeg er spent på om jeg klarer å få resultater til neste måned om jeg fortsetter som nå.

jeg har slitt med dårlig selvbilde

Vet at jeg fikk det til å se ut som om jeg skulle poste et blogginnlegg i går kveld, men jeg bestemte meg for å ta et skippertak og rydde litt i huset i stedet for. Det trengtes for å si det mildt. Da jeg var ferdig gikk jeg og la meg i sengen med Leo og scrollet litt på instagram igjen. De siste ukene har selvbildet mitt vært så langt nede at jeg rett og slett ikke har orket. Jeg har såvidt orket å svare på kommentarer, mail, meldinger, kommentert på andre sine bilder, let alone legge ut bilder. Nei, jeg har bare ikke klart det. Jeg har nesten kun lagt ut de bildene jeg har måttet legge ut, som har vært samarbeid.

Grunnen til dette er fordi at jeg har sammenlignet meg alt for mye med enkelte kjendiser som har poppet ut babyer og sett ut som de aldri har vært gravide en gang kun 4-5 dager etter fødselen, jeg forstår ikke hvordan det er mulig. Eller jo, jeg gjør jo det. Men av og til glemmer jeg det av, og lar følelsene ta overhånd.

Jeg har vært sjalu, jeg skal innrømme det. Hvorfor kan ikke jeg se ut sånn? Og så fort?? jepp, jeg har tenkt det. Men så må jeg minne meg selv på, Annelin… sånn er det jo bare.. Vi er alle skapt forskjellig. Noen har høyere forbrenning og disse her som ser ut som før de ble gravide kun kort tid etter fødsel har mest sannsynlig levd på en god del salat mesteparten av svangerskapet og trent jevnlig. Mens jeg sikkert har vært på maccern et titals ganger og spist sjokolade hver dag. Så jaaa det er nok grunnen. Men det suger litt likevel.

Så det er i alle fall derfor. Vet ikke om dere har lagt merke til det en gang, men det er derfor jeg har svart på så få av meldingene og kommentarene deres i det siste i alle fall. Er ikke alltid jeg får svart på alle uansett, men i det siste har jeg vært skikkelig dårlig på det. Så jeg beklager for det, og håper virkelig ikke at dere slutter å kommentere og sende meg meldinger <3 For det betyr så mye for meg.

Denne gangen har det vært helt sykt mye vanskeligere å miste baby-kiloene, men nå ser det endelig ut til å begynne å løsne seg. Dette her bildet er tatt for ca. 1 måned siden. Vil dere se hvordan jeg ser ut nå? Trykk gjerne liker på innlegget så vet jeg. 🙂

min første time hos psykologen

Nå må jeg bare skrive dette innlegget i en rasende fart for jeg skal snart avgårde på trening! I dag er det sirkeltrening som står på planen, og fy søren så hardt det er, haha. Før når jeg har hørt ordet sirkeltrening har jeg sett for meg en gjeng med gamlinger som går rundt i sirkel (jeg aner virkelig ikke hvor jeg har fått den assosiasjonen fra), men det er i alle fall langt fra det! Lik gjerne innlegget om jeg skal fortelle mer. Men over til det innlegget egentlig dreier seg om.

Jeg tenkte bare at jeg skulle oppdatere og fortelle litt om hvordan det gikk hos psykologen i dag, ettersom det var flere som var nysgjerrige på det. Det gikk faktisk mye bedre enn forventet! Jeg gruet meg helt sykt og var nølende med å gå ut av bilen og inn på dps-et, men da psykologen kom og hentet meg på venterommet gikk det fort over. Jeg kjente på meg at jeg ikke orket å snakke om noen seriøse greier i dag. Det var så lenge siden sist, så jeg kjente at det var greit å starte forsiktig igjen.

Etter timen reiste vi og hentet Liam i barnehagen, så har vi spist pølser til middag og nå sitter jeg her mens Kai og Liam er ute på en liten trilletur med Leo.

Innså nettopp at jeg ikke har noen bilder fra dagen annet enn et snapchatbilde, så det må jeg prøve å bli bedre på, å ta bilder i løpet av dagen. Derfor får det bli et throwback bilde enn så lenge. Vi prates senere i kveld. <3