Alt om mine hair-extensions + hvordan jeg toner dem med silvershampoo

Reklame | luxushair.no

Processed with VSCO with a5 preset

ALL ABOUT MY HAIR EXTENSIONS

Jeg får ofte spørsmål om hvilke extensions jeg bruker/hvilken farge jeg har etc, og det tenkte jeg å fortelle dere nå! Jeg er en trofast forbruker av luxushair sine extensions og har brukt dem i flere år. Extensionsene mine er i fargen #90, 60 cm og pakken jeg bruker er i 310 gram. Jeg må ha så mye hår ettersom jeg har utrolig tykt hår selv, og hvis jeg har mindre enn 310 gram ser det ikke naturlig ut da man kan skimte mitt eget hår gjennom clipsene.

Dette her er jo selvfølgelig veldig individuelt; har du tynt hår trenger du absolutt ikke 310 gram men har du mye hår derimot, bør du definitivt vurdere å velge en pakke der du får mer hår oppi. Trust me, jeg har gått på den feilen såå mange ganger i fortiden og valgt pakker med lite gram bare fordi de er billigere – men resultatet du sitter igjen med da er jo at det bare ser fake ut og extensionsene blir raskt liggende i skuffa, ubrukte.

Når man har i extensions vil man jo at det skal se mest mulig naturlig ut, så en annen ting jeg gjør i tillegg til å ha nok hår er å klippe/tynne ut mitt eget slik at det ikke er så tykt i spissene. Da vil man ikke få de stygge kantene fra sitt eget hår når man har i extensionene og det vil blende mye finere sammen.

Processed with VSCO with a5 preset

// Extensionsene jeg bruker finner du ved å trykke HER. De er forresten på tilbud nå hvor du får 500kr i avslag! 😀 //

 Usikker på fargevalg? Det var jeg første gangen. Det du kan gjøre da er å sende et bilde av deg selv til [email protected] så hjelper de deg. 

HOW I TONE MY EXTENSIONS + MORE:

I videoen nedenfor kan du se hvordan jeg toner extensionsene mine med silvershampoo + hvordan jeg setter dem på. Ikke glem å gi videoen en tommel opp om du likte den og subscribe gjerne til kanalen min! Stor klem <3

New in fra Daniel Wellington + Rabattkode!

Reklame | Daniel Wellington

Processed with VSCO with a5 preset

Hei og hopp! Haha okei det var kanskje en litt klein velkomst, men det var det første som poppet opp i hodet mitt akkurat nå. For all del, ta deg et lite hopp du! Jeg skal gjøre det selv nå….. Sånn! hahah. LOL.

Da var jeg tilbake igjen med et aldri så lite blogginnlegg. Syns det er gøy at så mange av dere titter innom her så ofte selv om jeg ikke blogger regelmessig, det er utrolig koselig å se. Jeg har vell egentlig funnet ut at jeg har lyst til å prøve meg med på vlogging og venter nå bare på at kameraet skal komme frem i posten, så blir det gaaaang. Jeg har ventet i to uker nå, og måtte purre på pakken før de fikk sendt den avgårde. Sykt irriterende, men nå skal i alle fall kameraet være på vei, så satser jeg på at jeg får det tidlig neste uke og endelig kan begynne å filme litt.

Processed with VSCO with a5 preset

🌸🌸🌸

Anywayyys, tenkte å vise dere de nydelige klokkene jeg har fått fra Daniel Wellington! Jeg begynner å få litt av en samling nå, og denne gangen gikk jeg for fire ganske så forskjellige stiler som alle passer perfekt til diverse anledninger. 

Processed with VSCO with a5 preset

Sølv klokke HER // Hvit klokke HER // Brun klokke HER // Sort klokke HER 

Jeg har alle klokkene i størrelse 32mm bortsett fra den som heter DAPPER DURHAM ROSE GOLD. Den er i størrelse 34. 

Processed with VSCO with a5 preset

Akkurat nå får du 15% rabatt på alle Daniel Wellington produkter om du bruker koden: ANNELINSTA. Bestiller du nå får du også med deg en gratis reim på kjøpet når du kjøper en klokke! Så om du for eksempel kjøper to klokker, får du med deg to ekstra reimer, kjøper du tre klokker får du tre ekstra reimer, and so on! Tilbudet hvor du får med deg en ekstra reim er gyldig ut 24 april.

Husk at Daniel Wellington også alltid har free shipping worldwide! 🌍Happy shopping babes 🌸

#gravid #mamma #familie

STORE PLANER!

Happy friday pepz!

I dag har vært en bra dag. Jeg har hatt fri fra terapi – eller, til vanlig går jeg “bare” fra mandag til torsdag, så jeg får alltid tidlig helg – noe som er syykt digg!

I dag brukte jeg mesteparten av formiddagen på å finne ut hvilken reisevogn vi skulle ha med oss til Rhodos i sommer. Jeg er sikkert en av de mest ubesluttsomme personene du finner, i tillegg til at jeg alltid gjør sinnsykt mye research før jeg kjøper noe. Jeg hater å sende ting i retur, eller skuffelsen en får når man ikke er fornøyd med noe en har brukt masse penger på. Derfor gjør jeg alltid masse forarbeid om det er noen store investeringer vi skal gjennomføre, som på en måte sikkert er en god egenskap – selv om det tar så hekkans mye tid og kan være ganske stressende til tider.

 Jeg ble i alle fall til slutt endelig enig med meg selv og fant en utrolig fin vogn fra babyshop.no! Greia er at vi må ha en som tåler mer enn 15kg i vekt da Liam allerede veier 14,5kg. De fleste reisevognene jeg har funnet holder faktisk bare max 15kg! Et lite tips til dere, sjekk alltid dette på forhånd. Det er jo mye greiere til mer de tåler i vekt da en får sjanse til å bruke dem lengre. Den jeg fant nå holder i alle fall 18kg i sittedelen – som betyr at vi kan bruke den en god stund til, til Liam og også til lillebror som etter planen skal melde sin ankomst om ikke så alt for mange måneder. Gleder meg til å vise dere når vi får den! 

En annen ting jeg også gjorde en haug med research på før jeg bestemte meg tidligere i uka, var dette kameraet her! Nå har jeg store planer om å revampe youtubekanalen min og vlogge mye mer i løpet av graviditeten. Jeg kommer nok også til å gå over til å vlogge på norsk, ettersom jeg blogger på norsk – så jaaa… Dette kan bli utrolig gøy tror jeg 😀

Jeg tror sånn helt ærlig at jeg brukte over 5 timer bare på å se på reviews på youtube om hvilke kamera som skal være de beste vloggkameraene på markedet – og selv om alle så klart hadde sine pro’s & con’s så var det dette jeg kom frem til at var det absolutt beste. Kameraet brukes også av utrolig mange store youtubere, som f.eks. Logan Paul, Jake Paul, Ricegum, Aspyn Ovard og mange fler. Håper dere gleder dere like mye som meg! 

Påsken vår + Hvordan jeg redigerte disse bildene

Processed with VSCO with a5 preset

… My little easter bunny

Som jeg nevnte i sist innlegg hadde jeg en del bilder fra påsken som jeg hadde lyst til å vise dere. 🙂 Jeg la ikke merke til det før nå men det er jo ingen bilder av meg her! haha. Jaja, som sagt så slappet jeg skikkelig av i påsken og stelte meg minimalt, derfor blir det bare bilder av guttene som dere ser under her.

As I mentioned in my last blogpost I had some photos from our easter that I wanted to share with you. I didn’t notice until now, but I’m not in a single one of of these! haha. Well, I was just relaxing so much I didn’t feel like making an effort this easter, (which was great btw), so that’s why there’s only photos of the boys underneath here. 

Processed with VSCO with a5 preset

… What we did this easter

Utenom at vi brukte masse tid sammen som en familie og fikk tatt igjen ganske mye husarbeid etc. tilbrakte vi også en del tid ute! Liam elsker å gå tur, så det ble en liten skogstur på oss den ene dagen. Vi deltok også selvfølgelig på den årlige påskegrillingen med Kai sin mors side av familien. Jeg tror faktisk jeg har vært med på alle unntatt en gang helt siden jeg og Kai ble sammen, så det blir vell 6 ganger det faktisk! Shit ass… Nå bør vi vell kanskje gifte oss snart 😉 

Besides spending lot’s of time with the family, we also spent a lot of time outside! Liam loves taking walks so we went to the forest on a little adventure one day. We also ofc participated in the annual easter barbecue with Kai’s mother’s side of the family. I actually think this was my sixth time joining since I met Kai, which adds up to over six years (I was sick one time). Wow! haha, I guess it’s about time we get married soon. 😉 

Liam wasn’t quite feeling it helt i begynnelsen og prøvde flere ganger å klatre opp på både meg og Kai for så å vinke og si ha det til resten av familien, haha… Men etter at han hadde blitt litt varm i trøya gikk det plutselig veldig fint. Vi koste oss med pølser i brød, brus og snacks, pluss at været ikke var av det absolutt verste det heller! Nå kan jeg tenke meg at det ikke bare er jeg som sitter her og lengter etter vår og sommer vær? Det rimte, lol, haha. Vi fikk i alle fall en liten smakebit den ene dagen, og det var virkelig bare helt perfekt. <3

Liam wasn’t quite feeling it at the beginning, and he tried multiple times to climb on to us as say bye-bye to the rest of the family, lol. But after a little while it was all fine. We had a blast with hot-dogs, chips and soda, plus that the weather was finally on our side. It’s been way to cold in Norway for way too long. I’m not qidding, it was literally snowing yesterday. So I know I’m not the only norwegian person longing for better weather. At least we got a little taste of it that day. <3 

… Getting his mega big easter egg! 

For det meste så puttet vi oppi sunn snacks i påskeegget, men også litt smågodt, en bok, et malesett og noen smoothier. 

Liam got mostly heatlhy snacks, a book, some smoothies and a painting set.

… An easter tradition 

En tradisjon jeg hadde da jeg var liten var å male påskeegg. I år kjøpte vi et par keramikk egg som Liam kunne male på. Dette likte han kjempegodt og var såå konsentrert da han holdt på. Søteste, hihi <3 Jeg syns sånne ting er skikkelig koselige å samle på, og vi kommer nå til å pynte med eggene han “designet” hver påske fremover. 

A tradition I had growing up was painting easter eggs. Liam was so concentrated when doing it! I love having these little gems made by the kids, so I can decorate with them each year. 

… How I edited all these photos:

Såå tenkte jeg at jeg kunne dele med dere hvordan jeg har redigert alle bildene som er i dette innlegget her. Normalt sett så er jo ikke dette min vanlige redigerings-metode, men jeg syns den passer bedre til ute-fotografering og ettersom jeg ikke kommer til å bruke denne hele tiden, tenkte jeg at jeg like så gjerne kunne fortelle dere “hemmeligheten”. 

So, I also thought I should tell you how I edited all of these photos in this blogpost. It’s really simple actually (not sponsored btw). 

Jeg tok faktisk å kjøpte meg noen presets av @pilotmadeliene (ikke sponset for de som lurte). Presettene fungerer med lightroom programmet, hvor du enkelt og greit enten laster dem ned til pcen eller telefonen din, legger dem inn på appen og deretter kopierer settingene over på bildene dine. Hun forklarer hele prosessen og hvordan du laster dem ned ganske enkelt på nettsiden hennes hvor du også kan kjøpe presetene. 

I actually bought some presets by @pilotmadeleine on IG. The presets work in the lightroom program. How to download etc is explained on her website. 

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg kjøpte preset pakken “mountains”, da jeg føler det er den som passer seg best til norsk vær og natur. Kan hende at jeg prøver meg på noen av de andre pakkene når vi reiser til syden i sommer, da de er litt mer sommerlige og tropiske. Nettsiden hennes finner du HER og preset pakken “mountains” finner du ved å trykke HER. Presettene koster over 400kr per pakke, som etter min mening er pretty pricey, men det at de ble så fine til ute-fotografering veide nok opp til at jeg synes det var verdt det.

The preset pack I bought was the “mountains” preset pack as I feel like it is the best fit for norwegian weather and nature. I might try out some of the other presets when we travel to Rhodes this summer. You can find her website HERE and the mountains preset pack HERE. They are a bit expensive, but the fact that they look so good on outdoor shots made them worth it in my opinion. 

Jeg kunne kanskje brukt presetene til “normalt” på instagram, det er jo fine til innebilder også, men det er en del av meg syns det er uhyrlig vanskelig å gå bort fra det grå, hvite og blåtonene I got goin’ on nå. Kanskje jeg gjør det en gang i fremtiden, who knows… Kommer nok uansett til å bruke de på bloggen av og til. 🙂

I could use the presets for my normal editing, but there’s just some part of me that’s having a hard time letting go of my editing style as is. Maybe I’ll do it something in the future, who knows. I think I might use them for my blog sometimes tho. 

Lik gjerne innlegget om du syns det var nyttig og vil at jeg skal lage flere slike innlegg.

Like this blogpost if you think I should make more ‘how to” posts like this.

Xx

#gravid #familie #mamma 

follow me on IG: @annelinsta 

Hvorfor jeg ikke har blogget

Hei dere! Håper dere alle har hatt en nydelig og avslappende påske 🙂 Jaa, jeg lever altså! Hehe. Jeg trengte rett og slett å ta meg en liten pause. Etter at jeg fikk trukket visdomstanna mi ble jeg syk med feber, tett nese og hele pakka – jeg var også skikkelig utslitt etter all terapien jeg hadde gått gjennom de siste månedene. Så var det plutselig påske, og jeg kjente at det gjorde godt med litt fri. Av og til klarer man bare ikke å strekke skikkelig til til absolutt alt, og det er OK!

Jeg fikk endelig kommet til bunns i det tårnet av en klesvask som jeg hadde inne på vaskerommet, jeg fikk tatt meg tid til å fylle ut i gravidboken og babybøkene til Liam, jeg fikk tilbragt masse tid med familien, vi fikk besøk av Elin og CF med ungene – så ja, det var rett og slett ganske herlig å bare koble litt av sosiale medier og samle energi og få gjort ting man ellers ikke alltid får tid til. Det anbefales virkelig dere! 

På en måte så føler jeg meg alltid litt mislykket når jeg er inni en god bloggperiode med innlegg hver dag også hender det at jeg plutselig “forsvinner”. Jeg føler at jeg svikter dere. Men jeg tror rett og slett at det hele med blogging er noe man må øve seg opp til. Altså å komme med jevnlige innlegg hele tiden tenker jeg. Det er jo ganske mye jobb!

I begynnelsen da jeg startet med instagram så forstod jeg meg virkelig ikke på de som klarte å poste bilder hver eneste dag, jeg brukte jo en evighet bare på å redigere ett bilde! Men igjen, det var bare en treningssak, og også at jeg måtte realisere at det ikke er nødvendig at bildene alltid er 100% perfekt. 

Etterhvert ble det jo bare lettere og lettere, og det er det jeg håper det blir med blogging også. Jeg liker det jo veldig godt! Men jeg skjønner at det sikkert ikke er så veldig kjekt for de som leser å bli vandt til å gå fra oppdateringer hver dag til at det plutselig er ingenting. 

But hey, jeg prøver, og jeg prøver for å være helt ærlig så godt jeg kan. Jeg tror at dette året startet ganske brått og hardt for meg, med både positiv graviditetstest og gruppeterapi i januar. Så det å bli vandt til alle de nye omstendighetene kan naturligvis ta litt tid. De fleste som går i den gruppeterapien jeg går i er 100% sykemeldt fra jobb da det kan være så utfordrende å gå der. Jeg har i tillegg en toåring, er gravid, har en leilighet som må holdes ren, mat som må lages, mail som må besvares, samarbeid i sosiale medier som må postes, og en instagramkonto med over 70 tusen følgere jevnlig må oppdateres. Så ja, jeg tenker at det kan være normalt at jeg bare må bli vandt til alt, og at det kan ta litt tid.

Den pausen gjorde meg i alle fall veldig godt, så egentlig burde jeg ikke ha så dårlig samvittighet. Egentlig så unner jeg alle å ta seg en liten pause fra sosiale medier – det gir deg en slags detox og en slags ro, samt at du får ladet batteriene og får mer energi til en ny hverdag.

… Litt bilder fra påsken vår kommer i neste innlegg <3 

#gravid #mamma #familie

Følg meg gjerne på instagram @annelinsta