JEG ORKER IKKE MER!

I dag føles det nesten ut som om jeg skal dø sånn helt seriøst. Jeg har så sinnsykt vondt i visdomstanna, eller, visdomstanna som vokser ut oppe biter rett ned i tannkjøttet mitt liksom, så nå har jeg et hull i tannkjøttet mitt etter tanna, og det er virkelig bare helt forferdelig! Det har bare blitt verre og verre de siste dagene, når jeg har fått slike smerter før har det alltid gått over etter en liten stund, men det gjør det tydeligvis ikke denne gangen.

Jeg har også blitt litt syk som følge av verket – er tett i nesen og halsen og har helt utrolig vondt i hodet. Da jeg skulle ringe å bestille time hos tannkklinikken i dag for å trekke det f**nskapet begynte jeg å gråte, (sikkert litt graviditetshormoner ute og flyter i tillegg), men ja, jeg orker snart bare ikke mer. Det er så vidt at jeg klarer å lukke kjeften liksom, også fikk jeg ikke time før neste mandag! Aner faktisk ikke hvordan jeg skal klare å holde ut helt til da… 

Blarh… Akkurat nå syns jeg nok litt synd på meg selv. Terapi, svangerskapsplager, forkjølelse og tannplager, ja… Alt på en gang… Det er derfor bloggen har blitt ganske så nedprioritert i det siste, men jeg kommer sterkere tilbake – det lover jeg. 

Håper dere har det fint 

Beauty Faves + Rabattkode på Bangerhead

// inneholder sponsede produkter

Hei mine fine, og masse god helg! ♥ Endeliiig sier jeg bare. Jeg er så himla sliten akkurat nå – tror graviditeten og terapien begge gjør sitt. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var så sliten som dette, jeg føler ikke jeg henger helt med liksom, men nesten uke har heldigvis Kai fri, så da får jeg nok mest sannsynligvis hentet meg litt inn igjen. Ikke så veldig lett å opprettholde blogg og instagram når man egentlig bare vil gå og legge seg og sove i flere dager fremover, men jaja… Jeg prøver i alle fall mitt beste. 

For litt siden fikk jeg tilsendt masse nye skjønnhetsprodukter fra bangerhead: mange gamle favoritter og noen nye godsaker som jeg nesten ikke kan vente med å prøve ut! Jeg ble faktisk ganske overrasket over hvor mange av favorittmerkene mine de hadde på bangerhead, i tillegg til at leveringstiden var utrolig kjapp. Masse pluss, pluss i min bok – så blir nok å bestille fra dem flere ganger. 🙂

Processed with VSCO with a4 preset

… Some old faves + new goodies

Processed with VSCO with a4 preset

// Nattkrem HER //

♥ New goodie: Denne forfriskende nattkremen hjelper huden mot de synlige effektene som oppstår i løpet av dagen. Kremen reduserer også synlige porer. Beskytter mot tidlig tegn på aldring, og reduserer synligheten med Estee Lauders mest effektive antioksidant. Super antioksidant kompleks for å gi dyp, langvarig fuktighet til huden. Om natten bidrar den til å minimere hudirritasjon som kan skje under natten. 

Processed with VSCO with a4 preset

// Solpudder HER // Lipgloss HER //

♥ Old faves: 

Bahama Mama er et matt solpudder som gir deg gyldenbrun glow, akkurat som at du har kommet direkte fra stranden! Bahama Mama er laget for å gi din hud vakker og naturlig glød samtidig som den gir en myk, slikeglatt følelse. Bronzeren er fri for både parabener, talg og orange undertoner, hvilket gjør at Bahama Mama passer alle hudtoner. Denne her har jeg brukt i mange år og den er fortsatt min favoritt! 

Clarins instant lip perfector: Lipgloss som forsterker leppenes naturlige farge og gjør dem «jevnere» og fyldigere med en uimotståelig duft av vanilje og karamell. Gir langvarig komfort og beskytter leppene mot frie radikaler og ytre aggressive påvirkninger; kulde, vind, varme. Praktisk transparent tube med en svamp-spiss applikator. Desidert min favoritt lipgloss, også er den sykt herlig å smøre på – jeg kan sitte i en evighet og bare massere leppene mine med “svampe-spissen”, haha.

Processed with VSCO with a4 preset

// Foundation HER //

♥ New fave: Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10. Kan kombineres med concealer og avsluttes med pudder for en perfekt finish. Til alle hudtyper. Etter at jeg begynte å bruke denne som faktisk ikke er så lenge siden, fikk jeg instantly mer komplimenter for sminken min – den dekker liksom så fint og jevnt. Tror jeg med hånden på hjertet kan si at det er den beste foundationen jeg noen gang har prøvd. Det skal mye til for at jeg bytter ut denne! 🙂

Processed with VSCO with a4 preset

// Scrub HER //

♥ New goodie: Kroppsskrubb med organisk sukker. Luksuriøs kombinasjon av organisk sukker og fantastiske mykgjørende oljer. Spesielt utviklet for å gi næring, og gjenopplive til og med den tørreste huden. De naturlige ingrediensene søt appelsin og sedertre gir en herlig varm duft. Tips: bruk kroppsskrubben én eller to ganger i uken for glatt og strålende hud. Btw! Jeg har luktet på den, og den lukter a-mazing!

Processed with VSCO with a4 preset

♥ New goodie: Strekkmerke olje fra Weleda. Den jeg har så ut til å være utsolgt nå, men denne her ser praktisk talt lik ut, og er fra samme merke. Dere finner den HER Tenker at den uansett blir grei å ha nå i graviditeten. Jeg smørte meg så og si hver eneste dag sist svangerskap og jeg har nesten ikke strekkmerker i det hele tatt. Og de jeg har føler jeg at man såvidt klarer å se. 🙂 

Processed with VSCO with a4 preset

 // Hårkur HER // 

♥ New goodie: Inneholder kraftig reparerende ingredienser som raskt forvandler matt og skjørt hår til eksepsjonelt sterkt, glansfullt og sunt hår.  Neste generasjons keratinprotein styrker på dypet og gjenoppretter vital styrke og elastisitet. Tilfører fuktighet med Phyto IV Complex og gir glansfullt hår. Tynger ikke og passer for alle hårtyper. Bruk: Påføre i fuktig eller håndkletørket hår. La virke i 5-10 minutter. Du kan la den virke i 20 minutter om håret er veldig skadet. Skyll nøye. Åh jeg elsker dette merket! Jeg har prøvd mange produkter i samme serie bare ikke denne, og har vært super fornøyd med alle. Sjekket nettopp og det var kun et fåtall igjen av denne – så om du vil sikre deg en så må du være kjapp! 🙂

Processed with VSCO with a4 preset

// Dagkrem HER // 

♥ New goodie: Fuktgivende, beroligende, reparerende og beskyttende dagkrem. Gir huden en følelse av maksimal komfort og sunnhet. Hjelper mot hudirritasjoner, stramhet, røde og såre partier. Beskytter mot miljøangrepp. Tas raskt og lett opp av huden som blir silkemyk. Fyldig og luksuriøs smør konsistens som raskt tas opp av huden. Den underbare duften er varm og aromatisk. Passer tørr og sensitiv hud året rundt. Passer normal hud ved ekstreme værforhold. Tetter ikke igjen porene. Inneholder 91,7% ingredienser av naturlig utsprang. Uten parabener, mineraloljer, syntetiske fargeingredienser og animaliske ingredienser.

Processed with VSCO with a4 preset

// Bodylotion kit HER // 

♥ Old faves: 

Burt’s Bees Body Lotion Milk & Honey

Klinisk bevist: Gir fuktighet i 24 timer. Testet av dermatolog. Trekker raskt inn. Ikke fet og klissete. Etterlater huden myk, smidig og sunn, helt naturlig.

Burt’s Bees Body Lotion Aloe & Buttermilk

Gi huden din en daglig dose naturlig fuktighet og pleie. En behaglig lett og intensiv fuktighetsbevarende body lotion med Vitamin E, aloe vera som gir næring og roer sensibel hud. Jeg elsker burts bees merket og har prøvd en haug med produkter derfra, til både meg og Liam. I tillegg til at de gir god fuktighet lukter de helt fantastisk godt!

…………

Nå får alle mine fine lesere 20% rabatt på alt, inkludert salg! Om dere bruker koden min “ANNELINSTA20”.

Flere av produktene jeg har vist dere over her er det kun et fåtall igjen av, så om det er noe som caught your eye, ikke vent for lenge! 🙂 Du får forresten ingen toll og handler du for over 499,- får du også gratis frakt. Sjekk ut det store utvalget de har på bangerhead HER. Klem

LIAM SA SIN FØRSTE SETNING I DAG!

// inneholder sponsede produkter

Hei på dere! Shit ass, nå er jeg skikkelig sliten. Det har for min del vært fullt opp med terapi hver eneste dag denne uken – så nå kjenner jeg at jeg er rimelig klar for helg. Anyways, Liam sa sin aller første setning i dag! Og jeg er såååå stolt 😀 Etter at vi hadde spist middag klatret han fint ned fra stolen mens han sa: “Takk for maten”, nesten helt flytende! Æææh… Det går så fort med de små altså! 

Processed with VSCO with a5 preset

// Håndkleet og bamsen til venstre er sponset av babyshop.no

Nå har vi akkurat lest for ham og lagt ham for natta, så nå skal jeg slappe heeelt av og probably spille The Sims 4 igjen. Jepp, jeg har moved on fra sims 3, kvaliteten ble rett og slett for dårlig til slutt og etter at jeg hadde utforsket det jeg ikke fikk gjort før pcen min ikke ville fungere lenger for flere år siden så var jeg vell egentlig ferdig med det. Vet ikke om det er interessant for dere å lese, but hey, know you know! Haha. ♥ Lik dette innlegget så skal jeg vise dere familien min på The Sims – lol, jeg er litt nørd, haha – men det er sånn jeg liker det. 😉 

#gravid #mamma #familie

En uventet overraskelse

Processed with VSCO with a5 preset

OK! På mandag skjedde det noe skikkelig uventet dere! Jeg hadde akkurat kommet hjem fra gruppetimen på poliklinikken, og som dere vet, så gruet jeg meg veldig til den. Jeg husker ikke helt hva jeg holdt på med, men Liam løp i alle fall rundt og lekte, i mens Kai lagde middag. Plutselig ringte det på døren. Bentley begynte å bjeffe som vanlig mens både han og Liam fartet ut i gangen for å se hvem det var. Jeg løp etter dem, kikket raskt opp i dør-vinduet hvor jeg så en ukjent kvinne, før jeg løftet opp Bentley og tok ham inn på badet. Han blir helt gal av besøk, fremmede, ja, you name it, han skal alltid hilse liksom, så derfor er det mye lettere å bare ta ham inn på badet når fremmede ringer på dørklokken. 

Jeg åpnet døren og så en dame som stod med en bukett i armene. Jeg var litt småstresset i og med at Bentley stod å bjeffet for full hals og Liam stod bak meg like ivrig etter å se hvem det var, jeg var også litt utav det etter gruppe timen tidligere på dagen. Det første jeg tenkte var at det var en nabo som hadde en eller annen beskjed til oss, eller at det var noen som skulle på besøk til noen og ikke fant frem til riktig leilighet. Plutselig sa damen noe sånt som:

Processed with VSCO with a5 preset

“Hei, jeg ville bare si at jeg heier på deg,” før hun gav meg buketten. Jeg ble litt satt ut. Jeg tror jeg sa noe sånt som, “åja, tusen takk, hvorfor det?”, jeg tenker ikke at folk som er herfra leser bloggen min, og jeg vet ikke, jeg koblet bare ikke at innlegget jeg hadde delt tidligere den dagen kanskje var årsaken. Jeg ble helt varm inni meg, på en god måte altså. Jeg visste ikke om jeg skulle klemme damen, eller hva jeg skulle gjøre. Så utrolig snilt gjort liksom. Man gjør ikke sånt bare utav det blå, det krever jo at man faktisk bryr seg. Også fikk jeg et utrolig fint kort – jeg er enda ganske satt ut. For å si det sånn så var jeg ganske nedfor den dagen, og den gjerningen der gjorde dagen min veldig mange hakk lysere. 

Processed with VSCO with a5 preset

Det gav meg også litt håp, at kanskje ikke alle er så fæle likevel – og etter å nesten ikke ha snakket i terapi på to uker, klarte jeg endelig å åpne meg litt igjen i gruppeterapi dagen etterpå. Vil bare si tusen takk igjen, om du leser dette innlegget. 

Jeg skrek til alle i tårer og stormet ut av rommet…

Processed with VSCO with x1 preset

Nå er det bare litt under to timer igjen. To timer til jeg må reise bort til DPS (distriktspsykiatriske senter) for mandagens gruppetime. Jeg kvier meg noe helt enormt. De siste ukene har vært mildt sagt, tøffe. Per i dag så liker jeg ikke at jeg må gå dit, jeg vil helst slippe – men jeg kan ikke. Eller, jeg kan, men jeg vet jo hva som er best for meg selv, og akkurat nå så må jeg nok bare holde ut…

Sist mandag endte med at jeg brast ut i tårer, skrek til alle som satt i grupperingen og stormet ut av rommet mens jeg slengte døren så hardt jeg kunne igjen. Jeg løp inn på toalettet, ringte Kai mens tårene fosset nedover kinnene mine og fortalte ham at jeg bare ville rømme hjem. Det var akkurat som å være tilbake på skolen igjen, da jeg gjemte meg på toalettet i friminuttene fordi jeg ikke hadde noen eller noe sted å være. 

Etterhvert tok jeg til motet og gikk inn i timen igjen. Hadde jeg reist hjem den dagen hadde det vært mye verre for meg å komme tilbake dagen etterpå, det var det uansett, men det var den eneste grunnen. Det gikk fint å gå inn igjen, jeg var ikke flau eller noe, jeg var bare så lei. Lei av reaksjonene jeg hadde fått etter at jeg endelig hadde turt å åpne meg og fortalt noe vanskelig. De samme reaksjonene jeg får fra alle. Hvorfor skal jeg gidde å prøve lenger egentlig? Jeg får så alt for ofte bare lyst til å gi opp, og bare akseptere at jeg er “alene” her i denne verden. Jeg har et par venninner, men det er ingen av dem som får slippe helt inn. Og det kan gå ukesvis før jeg hører noe fra dem.

Utenom Kai, så føler jeg meg så “alene”. 

Etter timen gikk jeg hjem og oppdaterte de sosiale mediene mine. Der får jeg mange likes, men det går bare på det ytre. Når skal noen like meg skikkelig for det som er inni? 

Livet er langt fra slik man fremstiller det i sosiale medier. Husk det. 

Gender Reveal Video

Nå har jeg sett så med gender reveal videoer! Haha, det er noe jeg alltid har likt å sett på egentlig, det er derfor jeg så gjerne vil lage en selv. I morgen skal jeg ut å handle inn ting til min egen. Den blir nok ikke heelt slik som disse andre her, da de fleste i familien, venner og i tillegg vi allerede vet kjønnet. Det blir vell egentlig bare en slags reveal til offentligheten. Det gledes!!

Den siste her! Åh, jeg får tårer i øynene jeg  

#familie #gravid #mamma

Gravidoppdatering: uke 14 (13+5)

Tiden flyr! Nå er jeg snart i uke 15, tenk det! Denne uken var vi på ultralyd og fikk se at alt var i orden med vår lille skatt, og vi fant også ut som de fleste av dere vet, kjønnet på bebisen.  Formen har vært helt ok. Jeg har vært ganske slapp, hatt litt vondt i hodet og litt i korsryggen de siste dagene. Ellers sover jeg helt greit, samt at matlysten har tatt seg en smule opp. 🙂 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Fra Preglife appen: 

Barnet: er nå ca 6,5 cm langt fra hode til stump, og det er inni en kraftig voksefase. De indre organene modnes. Barnet beveger seg veldig rykkete og kan nå bøye og vri på alle ledd. Øyebryn begynner å dukke opp, og det begynner å komme hår på hodet. Med et ultralydsinstrument på magen kan man nå høre barnets hjerte. For å forberede seg til livet utenfor livmoren trener nå barnet på å puste inn og ut, slik at lungene fylles med fostervann. I denne vannverdenen bruker imidlertid ikke barnet lungene til å puste med, men får surstoff direkte i blodet via navlestrengen og morkaken. Det får all sin næring fra morkaken. Morkaken produserer i tillegg hormoner som er viktige for graviditeten.

Mamma: 

Fra og med omtrent denne uken er det vanlig at graviditeten synes når du er naken eller går med tettsittende klær. Alle graviditeter er imidlertid ulike, så for noen tar det litt lenger tid før gravidmagen dukker opp, mens for andre skjer det tidligere. Hvis du har født tidligere, vil magen gjerne være større nå enn på samme tidspunkt i tidligere graviditeter, noe som er helt normalt. En del kvinner kan også få uventede spisevaner i denne perioden. Kanskje blir man ekstra fysen på en spesiell type mat, eller kanskje man for eksempel mister helt lysten på kaffe, selv om man ellers er en ivrig kaffedrikker.

Fra Babydrøm:

Barnet beveger seg inne i livmoren, men du merker det sannsynligvis ikke enda – det er mer som en vektløs astronaut. Barnet vokser fort og er nå 8,5cm. (Aner ikke hvorfor det står så forskjellig rundt forbi, men jeg tar bare med begge deler, haha.) 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

…thoughts

Jeg sier sikkert dette i hvert eneste innlegg, men jeg føler helt seriøst at det her ikke er ekte! Jeg har jo en liten en fra før av, og det er helt rart å tenke på at jeg snart har to. Liam er liksom mitt alt, det virker helt fjernt å få en til – sånn egentlig. Hvem kommer bebi til å ligne på, hvordan kommer den til å se ut? Også er det jo navn da… Det er nesten umulig. Jeg finner liksom ingen jeg faller skikkelig for.

Jeg vet at det er tidlig å bestemme seg for navn og at flere ikke gjør det før etter fødselen, men jeg er en planleggingsfreak når det kommer til sånt. Jeg sier ikke at jeg trenger å bestemme meg nå, men det hadde vært litt mer beroligende hadde jeg i det minste hatt noen navn jeg kjente en litt god følelse over. Så jeg har nok brukt x-antall timer helt siden jeg fant ut kjønnet bare på å lete etter navn forrå si det sånn. Well.. Det blir spennende å se hva vi ender opp med. 🙂

De første ultralydsbildene

// inneholder sponset produkt og annonselenker

Processed with VSCO with a5 preset

…For my little sweetheart

Ååh, som jeg gleder meg til å kle opp skatten min i dette nydelige lille settet! Sist gang før jeg fikk Liam fikk jeg alltid høre at jeg nesten ikke trengte å kjøpe klær i størrelse 50 og 56, ettersom babyen enten ikke kom til å passe det eller vokse ut av det med en gang. Men det er faktisk noe jeg angrer på – at jeg ikke hadde mer klær til ham i begynnelsen.

Jeg kjøpte nesten bare inn klær i størrelse 62, og når Liam til og med svømte i størrelse 50 i i alle fall over en måned, kunne vi jo ikke bruke de klærne jeg hadde kjøpt til å begynne med før det hadde gått flere måneder. Han var ikke spesielt liten heller, han var 3890 gram og 50 cm lang. Og trust me, får du en gulpe-baby slik som vi gjorde må du skifte sikkert et dusin ganger til dagen, og vaskemaskinen står praktisk talt på døgnet rundt. Jeg husker at moren min måtte ut å handle klær til Liam de første dagene etter at vi hadde kommet hjem, og det var liksom bare en ekstra stressfaktor.

Etter at man har kommet hjem fra sykehuset vil man liksom bare nyte tilværelsen og bli gjøre seg vandt med den nye hverdagen og det nye tilskuddet i familien, ikke stresse med at man må ut og handle inn masse nye klær. Det har man nok av tid til de 9 månedene man er gravid. Så ja! Denne gangen SKAL jeg har flere klær i de minste størrelsene, hehe. 

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Settet er fra merket Moschino, fra babyshop.no. Det nydelige settet finner du HER.

Det er det første jeg noen gang har skaffet meg fra merket, og jeg syns det er så fint! Jeg bryr meg ikke så fælt mye om merker generelt, men dette settet var rett og slett bare så himla søtt, også er kvaliteten sykt nice. Her ser dere også de første ultralydsbildene! Eller, teknisk sett så er de faktisk ikke de første. Jeg fikk noen da jeg var på UL i uke 7, men de har jeg så klart klart å miste… Det er ikke verdens undergang uansett, man kunne ikke se noe annet enn en liten klump på det tidspunktet, så det er ikke noe som plager meg så veldig. Etter at vi fikk disse her dog, så ble alt så mye mer virkelig, selv om det fortsatt er ganske surrealistisk. Jeg klarer enda nesten ikke begripe at jeg er gravid og skal få en baby, igjen!