London vlog : Mitt første event som en influencer!

// Sponset tur

Da var jeg omsider kommet hjem etter en travel men utrolig kjekk tur til London! Det var helt sykt merkelig å få sponset fly og hotell, følte meg som den kjendisen nesten, haha neida. I stedet for å skrive resten om hvordan vi hadde det, kan dere heller få se selv da jeg filmet mye av turen vår. 

Gi gjerne videoen en thumbs up og ikke glem å subscribe til youtubekanalen min for flere videoer. Denne uken kommer jeg til å røpe en stor hemmelighet! Og den vil først bli sluppet på youtube. Håper dere liker vloggen!

Diagnosen min Borderline, hva skjer nå?

Eller Emosjonelt Ustabil som det nå kalles. Vet ikke hvorfor men jeg liker ordet Borderline bedre. Uansett. Hva skjer nå? Først vil jeg begynne med å si tuuusen takk for alle meldinger, snapper og kommentarer mange av dere har sendt inn. Det betyr så mye, og jeg føler ikke jeg skriver her på bloggen min forgjeves på en måte. Dere tenker kanskje at det er mange som skriver til meg, men det er ikke alltid det altså. Hvis alle tenker sånn er det jo plutselig ingen som skriver. Jeg prøver å ikke la det handle så mye  om det, men når jeg åpner meg på den måten er det alltid litt godt å få støtte og høre om andre som har opplevd noe lignende. Man føler seg ikke så alene liksom. 

Vell, ja.. Hva skjer nå? Jo, denne uken begynte jeg faktisk i gruppeterapi, etter utrolig mye om og men that is. Planen har egentlig vært en stund at jeg skulle det, men så, rett før jul fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle gå i gruppen likevel. Jeg hadde planlagt hele året mitt rundt at jeg skulle begynne i gruppeterapi, alt var ordnet, så å få den beskjeden kun noen få dager før jul var utrolig frustrerende. Hva skulle jeg gjøre da? Jeg fungerte jo ikke så bra fra før, og da følte jeg at alt håp var ute. Dette var min siste sjanse til å kunne fungere normalt i det hverdagslige liv liksom. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre det kommende året og ble veldig deprimert da alle planene mine plutselig falt i vasken. Utrolig “kjekk” nyhet å få rett før jul og nyttår liksom, jepp… 

Etter jul hadde jeg en ny time hos psykologen. Jeg forklarte hvor frustrert, lei og deprimert jeg hadde blitt, og selv om jeg ikke hadde noe særlig lyst til å møte opp til den timen, gjorde jeg det til tross for hvordan det hadde gått forrige gang med den dårlige nyheten. Senere på dagen ble jeg oppringt – jo jeg fikk visst gå i gruppeterapi. Jeg hadde visstnok reagert så bra på avvisningen, at de trodde det kunne funke for meg likevel. Så ja, sånn ble planene mine for år 2018 snudd på hodet og tilbake igjen på relativt kort tid. Og nå har jeg gått i gruppeterapi i en uke allerede. 

So far so good. Men jeg merker at det er litt vanskelig, og vanskeligere skal det nok bli. Jeg vet ikke hvor mange timer til sammen jeg går i uken, men de fleste av timene varer i ca 1.5-2 timer. I dag er jeg ferdig for uken og neste uke er det på’n igjen. Denne type behandling kan vare alt fra 1-2 år ettersom jeg har forstått, og har gode prognoser. 

I morgen reiser jeg til…

// sponset tur og opphold i samarbeid med babybjorn (yay) 

…. London! For et par måneder siden datt det plutselig inn en e-post i mailboksen min hvor det stod om jeg hadde lyst til å være med på et event i London sammen med babybjørn! Jeg ble skikkelig stoket og takket fort ja, selvfølgelig etter å ha forsikret meg om at hele greia var legit liksom, noe som er veldig viktig! 🙂 Dette er den første turen jeg noen gang har fått sponset, så det er definitivt noe jeg er veldig spent og begeistret over 😀 Nå er flybilletten, hotell og alt på plass, og jeg reiser i morgen tidlig. Jeg fikk med meg en venninne på turen slik at jeg ikke trenger å reise alene (pyse, hehe), så Vilde blir også med meg 😀 Hun får dog ikke sponset flybilletter, kun hotellrommet hun skal dele med meg. Nevner det bare for ordens skyld hvis noen skulle lure! haha. 

Jeg skal også treffe en annen influencer der nede som jeg har gledet meg veldig lenge til å møte! Hun virker utrolig snill og søt, så det var utrolig hyggelig å finne ut kun for et par dager siden at hun også skulle være med!

Jeg tar med meg kameraet og skal prøve å vlogge litt på turen. Kan hende at jeg prøver å blogge litt fra mobilen hvis jeg får det til, om ikke så har jeg vurdert om jeg kanskje skal forhåndsskrive noen innlegg eller at Kai skriver noen innlegg for meg når jeg er borte. Jeg skal jo bare være borte fra fredags-morgen til lørdagskveld, så det blir ikke lenge uansett. Men hva tenker dere? Kunne et innlegg fra Kai vært noe interessant? 🙂 Let me know!

Liam 2 år – Masse bilder fra feiringen!

Lørdag som var feiret vi som mange av dere vet Liam sin 2 års dag. Vi hadde rundt 30 gjester og feiret i huset til faren min da vi ikke har plass til så mange folk her hjemme hos oss. Grunnen til at det blir så mange er rett og slett fordi begge foreldrene til meg og Kai er skilt, og alle har hver sin nye samboer – så ja, da blir det plutselig ganske mange flere. Jeg har også de siste årene fått mange nye søskenbarn som er nære Liam i alder, og syns derfor det er kjekt å invitere dem også. 

Dagen ble utrolig vellykket, og kunne nok ikke gått noe bedre. Vi storkoste oss alle sammen. 🙂 Liam var nok mest interessert i lillebroren min sine leker (biler), haha, så han gikk og tullet rundt og koste seg for seg selv med bilene flere ganger i løpet av selskapet. Jeg ble også utrolig fornøyd med kakebordet i år! Denne gangen fant jeg masse inspirasjon ukesvis i forveien sånn at jeg visste hva jeg ville gjøre. Tror aldri jeg har vært så forberedt før faktisk, ikke at det er nødvendig men jeg merket at jeg stresset mye mindre med planleggingen i år enn jeg har gjort tidligere.

Hodet til “Mack” lagde jeg ut av 3 pappesker av ulike størrelser, og malte med fargene rødt, hvitt og svart. Det var faktisk mye enklere enn det ser ut til! 

Jeg printet ut masse forskjellig som jeg hadde designet i forveien – lagde egne skilt, lapper og logoer. Jeg designet også egne førerkort til alle barna som de fikk med seg hjem, det syns de var veldig stas. Til mat hadde vi pølse i brød og til dessert hadde vi diverse kaker som mange av gjestene var så snille å bringe med. Far og kjæresten hjalp oss utrolig mye med å stelle i stand og rydde i løpet av dagen, mens mor og Serine hjalp meg en del å forberede i forveien. Utrolig takknemlig for at jeg har en så snill familie som alltid hjelper til når jeg trenger det. <3 

Saltstenger som “tauekabler”. Kostet 9kr for en hel pakke. Billig snacks 🙂 

Her har jeg bare kjøpt noen tomatbokser til 4-5kr stykk, tatt av logoen, designet en ny og klistret på. En utrolig enkel og billig pynt! 

Ikke så lett å få tatt et bilde med en travel to-åring lengre 🙂 Hihi

Mormoren min/oldemor til Liam bakte denne nydelige kaken! 

På brusflaskene rev jeg først av lappen som var på, så printet jeg ut den berømte Rust-eze logoen og teipet på ny. 

Alle de fantastisk gode kakene vi hadde i selskapet

Liam elsker Dronning Maud og tok like gjerne hele desserten opp med hendene, haha <3 

Hva syns du? 

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen til den fineste skatten som fins 

Du er min lille, store solstråle, så bestemt, så mye personlighet, så mye glede. Mamma elsker deg mer enn alt i hele universet. Du er og kommer alltid til å være den beste bursdagsgaven mamma noen sinne har fått. 

Elsker deg skatten min. 

Dette er diagnosen min

Jeg har fått noen spørsmål om hvilken diagnose det er jeg har fått og det tenkte jeg å svare på i dag.

Diagnosen jeg har fått er den som kalles for Emosjonelt Ustabil Personlighetsforstyrrelse. Det sies at diagnosen som fikk nytt navn i fjor kommer til å få nytt navn i år også. Før het diagnosen Borderline etter som jeg har forstått. Kort fortalt kjennetegnes Emosjonelt Ustabil Personlighetsforstyrrelse av et varig mønster med høy intensitet og høy grad av ustabilitet i følelseslivet. 

Jeg syns det er vanskelig å forklare diagnosen, og det er ikke alltid jeg klarer å ta fatt på tankene mine lenge nok til å utdype noe om dem heller, men under her har jeg funnet et par videoer som kan gjøre det lettere for deg å forstå. Jeg har ikke alle kjennetegnene ved diagnosen, men jeg har nok til at det blir en utfordring for meg i hverdagen. 

Jeg har fått en diagnose hos psykologen

Dette har jeg visst om en stund, eller, jeg husker faktisk ikke helt når jeg fikk diagnosen – jo, det var da det begynte å gå skeis på jobb… igjen. Det gikk ikke skeis med det sosiale eller med folkene liksom, men med meg. Jeg klarte ikke ta vare på meg selv i tillegg til å jobbe, og et slikt mønster har jeg falt i sikkert 100 ganger før, så derfor satte psykologen nå en diagnose på meg ettersom det er et gjentagende mønster jeg ser ut til å falle i. 

I begynnelsen visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle føle meg. På en måte var jeg litt lettet, samtidig som jeg følte det var noe alvorlig galt med meg. “Er det virkelig noe som er så feil at de er nødt til å sette en diagnose på meg liksom?”. Jeg følte meg nesten litt psyko, selv om det ikke er det som er diagnosen min, haha. 

Jeg har trengt litt tid til å bearbeide alt, men har alltid visst at jeg ville fortelle om dette til slutt, for det er jo ikke noe å være flau over. Jeg kan ærlig innrømme at jeg har vært flau. Flau for å gå til psykolog, flau for å måtte gå på medisiner og nå flau for at jeg har fått en diagnose. Da setter jo noen på en måte et stempel på deg og sier at noe er galt med deg. Da er det liksom bare sånn. Men så er det jo ikke det. 

Jeg har vært gjennom et ganske bredt følelsesspekter i det siste. Det er mange, spesielt den eldre generasjonen som ikke forstår seg på psykolog og diagnoser, og det er litt trist. Jeg føler at det er mange av mine nære som ikke forstår, eller forstår hvorfor jeg i det hele tatt har fått en diagnose. Men det prøver jeg så godt jeg kan å overse. Jeg har gått til psykolog og slitt psykisk i mange år, så egentlig syns jeg det var på tide at jeg nå får den hjelpen jeg trenger. For med en diagnose blir en behandling litt mer målrettet, og man vet mer nøyaktig hva det er man trenger å jobbe med. 

I dag startet jeg første dag i ny behandling, og til nå ser det lovende ut. På en måte føler jeg dette er litt min siste sjanse – jeg vet jo at jeg er ung og alt det der, og kan fortsette på skole hvis jeg vil, problemet er bare at jeg ikke har stamina til det. Jeg holder ikke ut, tankene og følelsene mine tar fort knekken på meg – og det er ikke holdbart i lengden. Men nå får vi se hvordan dette går. Jeg er i alle fall håpefull. 

Biler Bursdag: Video fra Selskapet!

For en fantastisk feiring vi hadde i går! Liam fikk så masse fint og hele dagen var rett og slett perfekt. Jeg holder fortsatt på med å redigere bilder, men videoen er ferdig – så derfor tenkte jeg like gjerne at jeg bare kunne publisere den nå, så kommer en litt mer detaljert beskrivelse av dagen pluss mer bilder senere 😀 

Gi gjerne videoen en tommel opp om du likte den, og ikke glem og subscribe til youtubekanalen min for flere videoer. ♥

Bursdagsforberedelser!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til Liam fyller 2 år, og til helgen så blir det selskap! Lynet McQueen selskap selvsagt. Det kunne jo ikke vært noe annet. Det er nok hans mest brukte ord, og han sier det sikkert flere titals ganger daglig, haha. Jeg er sikker på at han kommer til å elske det vi skal stelle i stand!

Vi har invitert ganske mange folk og skal derfor holde selskapet hos pappaen min da det er mye større plass der enn i vår trange leilighet. Jeg og Liam fyller jo året samme dag, men i år så har vi bestemt oss for at det blir to forskjellige selskap. Jeg tenker å ha en liten venninnekveld og et familieselskap i februar en gang for å feire min dag, da det er så tett opp med barnebursdager i hele slekta mi i januar. Det er nesten et bursdagsselskap hver eneste helg! – så om vi venter til neste måned så blir det litt mindre stress. Ooog I’m not gonna lie, det er mye kjekkere å feire Liam sin bursdag enn min egen, så om jeg må vente til februar så gjør det meg faktisk ingenting. 

Til nå har jeg kjøpt inn litt props fra litt forskjellige nettsider i gjeldende tema, men jeg har fortsatt litt diverse småting jeg må fikse før alt er i boks. Jeg har funnet masse inspirasjon på pinterest og gleder meg til å sette i gang med å gjøre klart til den store dagen. 😀 Lover å dele flere bilder fra dagen, kanskje jeg lager en youtubevideo også. 🙂 Håper dere har det fint <3