It’s almost christmas time + Daniel Wellington RABATTKODE

Sponsede produkter fra www.danielwellington.com

Heisann fine dere! Beklager lite blogging i det siste men det har bare vært så utrooolig travelt. Vi har holdt på å kjøpe ferdig alle julegavene, pluss vært på ikea og handlet et skap til å ha i stuen + skrudd det opp, også har dagene bare flydd for å si det sånn! Neste uke blir nok en litt roligere uke så satser på at jeg får blogget litt mer igjen da. ❤️ Anyways… Har dere sett de fine gavesettene de har på danielwellington på? Helt sykt fine! Bare se:

Nå får du 10% rabatt på alle gavesett som inkluderer 1 klokke + 1 cuff + 1 ekstra reim! Og du? Du kan også bruke koden min ANNELINSTA15 for en ekstra 15% rabatt slik at du får hele 25% rabatt totalt! Omgoosh, her er det bare å slå til på favorittsettet sitt 😍 Koden er gyldig ut 15. januar, så om du f.eks får penger til jul kan du fortsatt benytte deg av koden 😃😘 Vi snakkes om ikke så lenge! 

En sugerdaddy ville gi meg 5000kr!

Haha, okei, jeg er litt i sjokk akkurat nå… Men for kun litt siden var det nettopp en mann som skrev til meg på snapchat at han ville vippse meg 5000kr i bytte mot at jeg svarte på noen spørsmål! Jeg tipper dette her var noe sånt sugardaddy opplegg, som jeg faktisk kjenner noen som har drevet med litt med. Det er mye mer enn det man tror av det rundt forbi nå tydeligvis, til og med på noe så enkelt som snapchat.

Jeg har egentlig ikke noe i mot at folk driver med det for jeg syns at folk må få gjøre som de vil. Og jeg må også innrømme jeg jattet litt med for jeg var nysgjerrig men jeg fikk jo aldri sett noe til de spørsmålene – så tipper egentlig at hele greia bare var noe lureri. Men, det får vi nok aldri vite! Nå bytter jeg nok tilbake til lukket profil. Har fått både dick pics og det ene og det andre tilsendt i det siste og det er såå ekkelt! Gutter… de fleste jenter liker ikke dick pics! How many times we gotta tell ya. Få det inn liksom. 

Winter Wonderland

I dag har vi vært på nissefest hos tanten og onkelen min, fått grøt og julekaker og kost oss ute i snøen. Hagen deres grenser ut mot en skog, så det var helt utrolig fint å ta bilder der! Skikkelig winter wonderland vibes. Jeg har tatt masse bilder men skal snart legge Liam og mest sannsynlig logge på Makestyle snapbrukeren om noen få strakser, så jeg får vise dere mer senere. Håper dere alle har hatt en fin dag ♥

Søsteren min sin 20-årsdag!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Me and siss ♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a8 preset

I går var jeg og Kai hos søsteren min og feiret hennes 20-årsdag! Jeg hadde egentlig glemt speilrefleksen min, men tenkte at det ville vært gøy å vist dere litt bilder fra festen senere, så jeg tok jaggu meg og kjørte tilbake til leiligheten vår for å hente det! Do it for the blog liksom, haha. Fikk dessverre ikke blogget i går ettersom alt plutselig ble så travelt, men satser på at jeg skal klare å fortsette med 1 innlegg til dagen igjen slik som jeg har gjort frem til i går. 🙂 

Festen var kjempe kjekk og vi møtte mange hyggelige folk. Jeg var ikke i det beste humøret til å begynne med for jeg hadde stresset så mye hele dagen, men humøret mitt kom seg utover kvelden. Senere reiste jeg og Vilde videre til en klubb for å danse – det er noe av det kjekkeste jeg vet og jeg er så glad for å ha en bestevenninne som syns det også. 🙂 Vi storkoser oss, synger karaoke og tror vi er de popstjernene, hahaha, og tuller som bare det når vi er ute sammen – smiler bare av å tenke på hvordan vi må se ut av og til, lol. 

Liam sov over hos mormoren sin og elsker å være der, men jeg kjente at det var godt å få ham tilbake igjen i dag. Formen min var forresten overraskende bra i dag tidlig. Jeg klarte å kontrollere drikkingen veldig godt i går (i forhold til sist gang…. heheh) så man kan vell si at jeg har lært leksa mi. 

Nå skal jeg og Kai til å sette på en julefilm og kose oss mens det snør ute, endeliiig ♥ Så håper vi dere alle har en fin kveld, store klemmer! 

Når skal Liam bli storebror?

Jeg får ofte spørsmål om når vi skal få nummer 2 og når Liam skal få seg et søsken. Nå er det ikke lenge til Liam fyller 2 år, og jeg har egentlig alltid sagt at jeg har lyst til å ha to tette barn. Jeg syns det er så magisk med søsken som er nære i alder, for da har de som regel alltid hverandre å lene seg på opp gjennom hele oppveksten og det gir en slags trygghet. Jeg vet at jeg i alle fall er veldig glad for å ha en søster som jeg kun er 2 nesten 3 år eldre enn. Jeg husker at vi alltid fant på mye sprell sammen da vi vokste opp, og jeg hadde liksom alltid en lekekamerat. Nå blir jo ikke alt slik som man ønsker. Jeg er ikke gravid per dags dato, og skal som jeg har snakket litt tidligere om forhåpentligvis snart inn i en prosess, så det er vanskelig å si hvordan det blir. Drømmen er jo å ha to tette – men om det skjer, vil tiden vise. 

Jeg blir sykemeldt i minimum 1 år…

   

I hele neste år, altså 2018, blir jeg sykemeldt i minimum 1 år. Det kommer til å bli merkelig å være sykemeldt så lenge uten å ha Liam hjemme. Han går jo i barnehagen nå og jeg er jo sykemeldt nå, men fortsatt… bare det å vite at jeg ikke kommer til å klare å jobbe på så lenge, minimum (!) er litt spesielt. Hvorfor det her skjer skal jeg fortelle dere snart, jeg vet bare ikke helt hvor jeg skal begynne..

Hvilke ord kan Liam si nå?

Nå er det lenge siden jeg har kommet med en oppdatering på Liam sin utvikling, så jeg tenkte å komme med en liten update på hvordan det går med språket. 🙂 Liam har alltid babblet veldig mye, men det han har sagt har ikke alltid vært like forståelig. Etter at han begynte i barnehagen har det løsnet seg litt, men han er nok fortsatt ikke den som har lært å snakke raskest av de jeg kjenner – noe som selvfølgelig er helt ok. Alle barn er forskjellige og det betyr ikke at det er noe galt for det om.

Liam har helt siden han klarte å forstå de enkleste ting, alltid vært ekstremt opptatt av biler, så har har faktisk lært seg å si Macqueen av alle ting! Hahah. Jeg syns faktisk det er sykt morsomt, for han sier enda ikke mamma! Han sier Maqueen men ikke mamma liksom, hahah jaja. Han sier også pappa, hei, en, to, tre, komma (som er å komme på jærsk når han vil vi skal løfte ham opp), lys, se der, ja, og selvfølgelig: broom, broooom og tut, tuuut! Haha, dåner litt bare av å skrive alt dette. Er selvfølgelig super stolt av gutten min, og er sikker på at flere ord vil komme ganske snart. Det jeg tenker at kommer til å skje er at all den babblingen bare plutselig en dag vil gå over til å bli setninger. Han forstår utrolig mye for tiden og det er ikke alltid at jeg kommer på hvor mye han faktisk forstår. Blir imponert daglig over hvor mye han har lært og kan nå – han overrasker meg liksom stadig. Flinkeste gutten til mamma som vokser opp så alt for fort. ♥ 

Har du barn? Når lærte de seg å snakke? 

JEG HAR ALDRI VÆRT SÅ FULL FØR…

Okei… I går… Ja… Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Etter at jeg hadde postet sist blogginnlegg i går fortsatte vi å forshe her hjemme. Jeg fikk et glass med 60% av broren til Kai og drakk x-antall breezere, og følte meg helt seriøst helt grei i formen. Jeg ble advart om at jeg burde roe meg, noe jeg skulle hørt etter på. Det var ikke før vi kom bort til festlokalet at det virkelig slo meg. Etter at vi bare hadde vært der en liten stund merket jeg at jeg begynte å svimle litt og bestemte meg for å gå inn på toalettet. For å si det sånn, etter at jeg satt meg ned, kom jeg meg ikke opp igjen… Det var helt sykt hvor fort det eskalerte! Det hadde jeg helt seriøst aldri trodd at var mulig. 

Jeg fikk ikke igjen buksa mi en gang! Huff, det høres jo helt forferdelig ut dette her! Fatter ikke at jeg skriver det en gang – men ta det som en forvarsel, spesielt dere litt yngre lesere… Etterhvert kom Kai og Vilde inn på toalettet, jeg lå da på gulvet og klarte nesten ikke snakke. Så spydde jeg. Masse. Og det var virkelig ikke et pent syn. Kai ringte så en maxi-taxi også måtte han og broren hjelpe meg inn i bilen for jeg klarte jo ikke å stå oppreist. Når vi kom hjem er en helt annen historie, men for å si det sånn så har jeg vært sengeliggende i hele dag og blitt svimmel bare av å røre hodet mitt. 

Jeg begynte ikke å drikke før rett før jeg ble 18 år, og har etter det vært gravid, så jeg har liksom aldri hatt den der ungdomsfylla slik som mange andre har – og jeg tror det er derfor jeg ikke helt vet hvor mye jeg tåler. Men neste gang skal jeg definitivt være mer forsiktig, for det der var absolutt ikke greit. Så! KIDS! PEOPLE! Vær forsiktige når dere drikker! Jeg vil aldri oppleve noe sånt igjen. Det var helt forferdelig, flaut, og ikke minst farlig… Jeg husker at det var rett før jeg mistet bevisstheten liksom. En utrolig ekkel opplevelse… Husk å ta vare på hverandre, OG IKKE MINST deg selv. 💗

GOING OUT

Jeg lovte jo at jeg skulle prøve å blogge minst en gang til dagen, så dagens innlegg blir bare et kjapt og kort et! Vi skal nemlig i bursdagsselskap om en liten time, så nå sitter jeg og forsher mens Kai og broren hans ser fotballkamp. Om litt kommer også Vilde ned, så skal vi forshe litt sammen før vi reiser bort til festlokalet. Det er ikke ofte jeg er ute i det hele tatt, men jeg syns det er veldig gøy å gjøre det av og til, selv om jeg er mamma. Jeg syns det er veldig viktig med litt egen tid, og slå ut håret en gang i blant for å få ny energi til hverdagen. 🙂 

Følg meg gjerne på snapchat for more  – annelinstan. 
Håper dere alle får en fin kveld <3