MANGE STYGGE KOMMENTARER

Normalt sett så bryr jeg meg ikke så mye om stygge kommentarer, men her ligger jeg, syk i senga mi eller på sofaen, er så tett i nesen at til og med ørene mine har blitt tette, har vondt i hodet og føler meg skikkelig ekkel rett og slett. Det går litt inn på meg nå, det skal jeg innrømme. Jeg føler meg så svak og dårlig fysisk at det ikke er det enkleste å gjøre å riste av seg alt dritten som enkelte folk klarer å slenge fra seg. Anonyme enkelte, selvsagt. Det er jo ingen som tørr å kommentere med navnet sitt vet dere. 😉 

Altså, man kan ikke please alle – det vet jeg, og det tror jeg de fleste folk skjønner også, unntatt disse enkelte da som ikke klarer å holde kjeft når de ikke er enig i ting. Jeg syns oppriktig synd på bloggere som må takle dette her hver eneste dag, og skjønner nå hvorfor mange av dem velger å stenge kommentarfeltene sine. I’m literally not used to this. På instagram får jeg nesten ikke hate i det hele tatt, for der er man nødt til å kommentere med kontoen sin om man vil si noe – her kan man jo slenge fra seg dritt akkurat slik som det passer en. Egentlig så vet jeg at jeg har en hater som har vært ute etter meg lenge. I mange år faktisk! Jeg vet ikke hvem det er men det er garantert noen her hvor jeg kommer fra. Det ser jeg på måten personen skriver på. Forteller dere mer senere.

Uansett, jeg vet at jeg kommer til å takle alt dette her bedre når jeg blir frisk, og tror nok de fleste av dere skjønner greia. Det er bare ikke så lett å være sterk når man allerede er svak fra før av. 

50 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvor gammel er du om 5 år? 27 nesten 28 år. Herregud, er det sant? Måtte telle to ganger nå, haha.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Liam og Kai. 

 3. Hvor høy er du? Jeg er 167,5 cm.

4. Hvilken film så du sist?  Begynte å se på en julefilm på viaplay som heter Northpole: Open for christmas. Kom ikke så langt da Liam heller ville se på Cars 3 unboxinger på youtube. Igjen. Den gutten blir søren meg aldri lei, haha. 

5. Hvem ringte du sist? Kai. 

6. Hvem ringte deg sist? Kai, haha jeg er kjedelig.

7. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? “Hehe 👍” fra faren min. Hallo, jeg høres ut som verdens kjedeligste person! 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sms definitivt. Har nok litt telefonskrekk faktisk.

9. Hva er ditt favorittsted? Sikkert teit å si, men solariet akkurat nå. Der er det varm og jeg fryser seriøst heeele tiden på vinteren. Jeg er ikke mye i solariet altså, men syns det er digg å kunne stikke der av og til for å få varmen i meg, en liten tan og ikke minst litt alenetid, hehe. Eller, eller! Treningssenteret. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Er det noe jeg ALDRI gjør så er det å gå ute alene når det er mørkt. Er alltid redd for at det skal komme noen etter meg og drepe eller voldta meg – ja jeg tenker faktisk sånn, huff. 

11. Når så du moren din sist? I går. Hun var så snill og både hentet og leverte Liam i barnehagen for meg siden jeg er syk. Hun reiste også ned på butikken og handlet mat til oss. <3 Snilleee. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Jeg har blå-grå øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jinglebell Rock av the Vamps. Tror faktisk alle i familien min kan skrive under på den. Vi har allerede hørt på den i 2 uker og det er bare den 25. november.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt og har vært det siden jeg var 6 år gammel. 

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet ca 05.30!! Og da var jeg rimelig pissed off. Har prøvd å sove i hele natt men ikke fått det til på grunn av den stygge, såre halsen min. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg er ganske sikker på at vi har kjøpt oss noe større, har flere barn, og har flyttet bort fra Nærbø. 

7. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg husker jeg hadde noen venner da jeg gikk i første klasse som fortalte noen skrekkelige skrekkhistorier om blant annet en dukke som våknet til live om natten for å drepe deg. Jeg var derfor nesten alltid redd for at lekene mine skulle gjøre det samme når jeg sov, og husker jeg fælte mye over det, haha. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Denne, hahaha: 

19. Hva er din beste egenskap?  At jeg er veldig ærlig. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg overtenker mye. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 1 eller 2. Jeg har kun 2 om jeg ikke gidder å kaste den største ned på gulvet, men da sover jeg alltid dårligere. I never learn. 

23. Hva er det rareste du har spist? Nå måtte jeg tenke. Jeg er ikke spesielt redd for å spise ting egentlig men kommer ikke på noe akkurat nå. Blåskjell kanskje?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar Macbook Pro.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?  Sokker. Skjønner ikke de som hater å gå med sokker? Nye sokker er jo det beste som fins! 

26. Hva hører du på akkurat nå? All I Ever Wanted av Blasterjaxx & Tom Swoon. En sang som bare har komt på som suggested etter andre sanger jeg har hørt på tror jeg. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Cookie Dough av Ben & Jerry’s, men jeg er egentlig ikke såå glad i is. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Det kommer helt ann på, men fikk sykt lyst på Dronning Maud pudding akkurat nå siden vi måtte snakke om dessert nå.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg vinner aldri, men av en eller annen grunn har jeg alltid flaks og vinner sånn stor sjokolade i en fornøyelsespark her borte som heter Kongeparken. Jeg har faktisk vunnet en sånn to ganger. Her er et bilde fra første gangen, hahaha:

30. Liker du kaffe? Mjaa.. Altså jeg liker kaffedrikker, men liker ikke bare kaffe alene. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Smoothie, vann eller vann med Zeroh Peach smak.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Hadde ingen favoritter på vgs, men på ungdomsskolen var det en som het Øystein. Han hadde nesten alltid på seg en brun turtleneck genser haha, og ja, var bare utrolig smart og, snill og flink til å lære bort. 

33. Kan du spille poker? Jeg kunne, men nå har jeg glemt det. Hadde noen fortalt meg reglene på ny så hadde jeg sikkert kunnet det.

34. Hva har du spist i dag? Har drukket en kakao med krem på toppen, og spist en “rett i koppen.” (Okei jeg innså ikke før innlegget hadde ligget ute i en og en halv time at det der faktisk rimte, lol!)

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Joan of Arc.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Jærradioen, men skruer den nesten alltid av med en gang fordi det er så mye reklame. 

37. Vil du ha barn? Already got one. 

8. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan engelsk og littegrann spansk.

39. Sover du på en spesiell side?  Nei, jeg og Kai pleier å bytte side ca en gang i halvåret av en eller annen grunn. Lol. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng tror jeg.

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg tror det er mat og husholdningsprodukter.

42. Eier du dyrbare smykker? Nei, ingen. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Akkurat nå; Million Dollar Listing New York. LETT bodd i en av de eiendommene der. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Ligge i sengen og prøve å bli frisk igjen… 🙁 

45. Kan du stå på slalom? Hehe, litt, men jeg er ikke god. Kommer meg ned bakken liksom, men er nok litt sånn bambi på isen opplegg. Ikke noe pro greier.

46. Hvordan imponerer man deg? For å være helt ærlig så skal det en del til for å skikkelig imponere meg. Men er du et godt menneske som er snill med andre rundt deg uten at det gir deg noen spesielle goder, så blir jeg imponert. At du bare er tvers gjennom godhjertet liksom. Fins ikke så mange av de. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Standard Iphone ringetone.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? At jeg har veldig få venner. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Et duftlys.

50. Er du sosial? Jeg er det når situasjonen først er der, da er jeg skikkelig utadvendt, men jeg er ikke spesielt god på å spørre andre om å henge, reise bort til venner osv. Det er noe jeg kunne blitt bedre på. 

DET ENESTE JEG KJØPTE PÅ BLACKFRIDAY

Good morning, eller, to be honest så har ikke jeg den beste morgenen i dag akkurat. Har ikke sovet noen ting hele natta på grunn av at jeg har så sykt vondt i halsen, så da klokka var rundt halv 6 i morges gadd jeg ikke prøve mer og stod like gjerne opp. Jeg satt meg faktisk ned i sofaen, lagde meg en kopp med kakao siden jeg ikke fant noe annet som kunne lindre den såre halsen min og skrev dette blogginnlegget. Life sometimes… ikke sant?

I går var det som sikkert alle vet med mindre du bor under en stein: Blackfriday. Det er helt sykt hvor stort det har vokst seg i Norge bare de siste årene. Jeg husker enda da jeg var 17-18 og så på sminkevideoer på youtube da de snakket om denne “galskapen”, og det var nesten ingen jeg kjente i Norge som hadde noe peiling på hva jeg snakket om. Etterhvert gjorde blackfriday sitt inntog og har bare vokst seg større og større hvert år, men jeg syns fortsatt Norge ikke helt har skjønt det. Hallooo…. Blackweek, presale etc – that’s just not how you do it. Det er èn dag liksom, pluss at det er mange butikker som ikke kommer med skikkelig gode tilbud en gang. Blackfriday skal være crazyyyy! I USA sover de jo søren meg utenfor butikkene dagen før liksom, haha. Okei, det er kanskje å dra den litt langt da. 

Vell, jeg har handlet på blackfriday i år selvom jeg ikke trodde jeg skulle gjøre det. Jeg hadde nok handlet mer hadde jeg ikke fått så mye sponset hele tiden, men ja, jeg slo faktisk skikkelig til på Kylie Cosmetics da de hadde hele 40% rabatt på lipkits og det er noen av favorittproduktene jeg bruker på leppene mine. Det er en forbruksvare liksom, og nå tok jeg bare nye farger tror jeg som jeg gleeeder meg til å motta i posten og vise dere! Kan hende jeg lager en liten unboxing/review av dem også slik som jeg har gjort en gang før. Den videoen kan dere se rett under her: 

Hva kjøpte du på blackfriday?

Alt jeg bryr meg om er følgere og likes!

Selv om jeg legger ut bilder på instagram, blogg, snapchat og youtube ganske ofte så betyr det ikke at det er hele livet mitt. Fikk en anonym kommentar på sist innlegg om at det ikke bare er følgere og likes som er hele livet, (?) som om jeg noen gang har sagt det liksom? Jeg syns det er lov til å være stolt av seg selv og bli litt ekstra giret når man når enkelte mål man har satt for seg selv. Vekk med janteloven!

For å si det sånn… Spør noen av mine venner/bekjente/familie om jeg ofte pleier å sitte på telefonen når jeg er på besøk eller sammen med dem. Jeg sitter faktisk utrolig lite på telefonen når jeg er ute i forhold til andre jeg kjenner. Jeg legger den som regel alltid bort og fokuserer mer på å leve i nuet, pluss at jeg syns det er litt respektløst å sitte med hodet begravd i telefon-skjermen når en er med noen en ikke pleier å se på et daglig basis. Og ja! Litt random men noe jeg også hater er når folk snapper under heeele konserter for så å lase opp hele konserten på snapchat! Dette er noe jeg ser hele tiden. Hva er poengeeet. Altså, ta ned den telefonen din og få med deg konserten IN REAL LIFE i stedet for på en uklar, skrurrete mobilvideo senere. 

Det er faktisk mest når jeg er alene jeg prioriterer å oppdatere de sosiale mediene mine. Jeg skriver blogginnlegg/svarer på mail/gjør klar bilder til instagram enten når Liam er i barnehagen eller etter at han har lagt seg. Så klart legger jeg ut litt på snapchat med Liam av og til men det er ikke ofte jeg legger ut av familie og venner – nettopp fordi jeg legger bort mobilen om jeg er på besøk hos dem og prioriterer å være med dem. 

Følgere og likes er absolutt ikke hele livet! Liam, Kai og familien min er hele livet, men det er også drømmene mine. Noen av mine drømmer er å vokse meg større på sosiale medier, og det er noe jeg jobber med nesten hver dag. Så ja, følgere og likes spiller en liten rolle – men de er langt i fra hele livet. Just so were on the same page here. 

På topplisten i dag!

De siste dagene har jeg prøvd å blogge litt mer aktivt pluss at jeg sikkert har hatt litt mer interessante overskrifter og innlegg en til vanlig. Det har gjort at jeg har klatret meg opp til 58. plass på topplisten i dag! Jeg har ligget på rundt 70. plass siden jeg begynte å blogge litt igjen, og det er jo selvfølgelig også utrolig gøy. Jeg merker at jeg får mye mer lyst til å fortsette å komme med innlegg når jeg får tilbakemeldinger og kommentarer fra dere – og jeg elsker jo å dele. På bloggen får jeg liksom gått litt mer i dybden og dere får lære meg å kjenne i alle fall litt mer enn på instagram. ( instagram: @annelinsta 61K følgere).

Om dere har noen ønsker til hva jeg skal blogge/ lage videoer om så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet! – then I shall do my best. 

Instagram HER Facebook HER Youtube HER Snapchat Annelinstan

Flere bilder fra Julefotograferingen!

Tusen takk for alle omtanker jeg og Liam har fått på alle våre sosiale kanaler etter at han slo hull i hodet i går… Du kan lese hva og hvordan det skjedde her:

“Han slo hull i hodet… Jeg har aldri sett så mye blod”

Vell, dere ønsket å se flere bilder fra julefotograferingen vår, so… here you go! 😀 Fikk flere kommentarer om at dere hadde lyst til å se flere bilder and your wish is my command. Det var jo så mange fine bilder at det ikke var noe problem å finne litt flere enn de jeg først la ut! Eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok og fikset etterveksten min før vi tok bildene, men jaja. ♥ Hva syns dere?

(reklame) Genseren er sponset fra www.littlekingdom.no. Du finner den HER

Jeg har gått opp i vekt…

Siden jeg startet å trene styrke og begynte “fitness-reisen” min så har jeg gått opp i vekt. Jeg vet at det er vanlig å legge på seg i muskelmasse når en begynner å trene styrke, og jeg tror jeg både har gjort det men også lagt på meg en del fett. Jeg har virkelig IKKE vært flink med kostholdet mitt dette året, så det er jo ingen andre enn min egen feil.

Dette året har for meg vært ganske vanskelig og “dopet” mitt som jeg alltid tyr til er chips, sjokolade og pepsi max. Føler jeg meg sint, har angst, er lei meg eller deppa så har jeg som vane å trykke i meg noe usunt for å “føle meg bedre”. Det er liksom en trøst for meg, men kun der og da, så er det over og jeg føler meg like dritt igjen. Når jeg da har kjent på minst en av disse følelsene hver dag i omtrent et år, og jeg har den vanen som jeg har, er det ikke rart at jeg har lagt på meg.

Jeg har vært flink med treningen – tror faktisk aldri at jeg har vært så flink før. Jeg har trent jevnt i snart 1 år nå, og har ikke hatt mer enn max 2 ukers pause mellom hver gang. Jeg har blitt mye sterkere og falt litt in love med styrketrening. Får jeg bare kostholdet mitt på plass nå vet jeg at jeg vil kunne nå så langt mer de resultatene jeg sikter etter. Dietten min ødelegger for alt. Det er sant det de sier om at kostholdet er 80% og treningen er 20%. Man må spise riktig for å få resultater, sånn er det bare.

Jeg har jo klart det før da jeg gikk ned 25kg, og jeg skal klare det igjen. Jeg er bare menneskelig og vi alle feiler i blant – men det er da det gjelder å ikke gi opp, og fortsette å prøve! ♥ 

TANNBLEKING + VIPPELØFT

// Sponset behandlinger

For dere som følger meg på snapchat og instagram så har dere kanskje sett at jeg i løpet av de siste ukene har hatt en skikkelig litt sånn bli-ny periode. Jeg har blant annet vært frem og tilbake hos Malika på Maxi Velvære på Sandnes, hvor jeg fått mange flotte behandlinger som jeg tenkte å vise dere 😀

Første gangen jeg var der tok Malika vippeløft på meg, farget vippene og vokset brynene mine. Hun er helt RÅ på det hun gjør – egentlig på alle sånne skjønnhetsgreier. Hun er relativt ny, men er under opplæring og sinnsykt flink til å være så ny som hun er. Er det noen som skal få legge sminken min i bryllupet mitt en dag så er det henne for å si det sånn! Den neste dagen jeg var bortom på klinikken la hun de fiiiineste prinsesseneglene jeg noen gang har sett på meg. Gjorde nesten ikke annet enn å stirre å ta på neglene mine i flere dager etter det, haha. Før og etterbilder av brynene + vippene ser dere rett under her. 

   B E F O R E   &   A F T E R   B R O W F I X  &  L A S H L I  F TSiste gangen jeg var innom, som var rett før sist helg fikk jeg også tatt tannbleking som jeg har hatt lyst til å gjøre utrolig lenge. Jeg gikk opp hele fire nivå på skalaen etter kun èn behandling! Det er faktisk helt sykt. Jeg var bare ett hakk fra å være på det hviteste som gikk ann liksom. Har aldri hatt så hvite tenner før, og kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Jeg gjorde også en ting til, som dere som følger meg på snapchat fikk en liten smakebit av, men det tar jeg i et eget innlegg. Har du lyst til å følge meg på snapchat så kan du adde meg på: annelinstan. <3 Der poster jeg egentlig masse random, og ting som ikke alltid kommer ut på instagram og bloggen. 

T H E   R E S U L T :

Så ja, jeg har virkelig blitt litt bortskjemt i det siste, men det kjenner jeg at jeg har trengt. Flere bli-ny dager rett og slett, har gjort godt og er på en måte som en slags pleie for sjelen. Hvem liker vell ikke å bli dullet med? Ah, jeg elsker det. 

Trenger du litt selvpleie vil jeg absolutt anbefale deg å stikke innom Maxi Velvære på Maxisenteret på Sandnes. Der møter du noen utrolig hyggelige og flinke jenter, et fint og rent lokale og Malika som virkelig slayer det hun gjør. Ønsker du å booke en time kan du bestille HER eller nå dem på facebooksiden HER  eller instagram HER.

Nå har forresten Maxi Velvære tilbud på tannbleking til kun 990kr! Ordinærpris 2500kr. 

Spør gjerne etter Malika når du booker. 🙂

Ugly Christmas Sweater Julefotografering!

#sponset #annonse

U G L Y   C H R I S T M A S   S W E A T E R 

Da har jeg endelig fått sett meg ned etter en travel dag. Liam er ikke helt i form, så jeg hadde ham hjemme fra barnehagen i dag – forhåpentligvis er han bedre i morgen for da skal vi på besøk til en utrolig hyggelig person! 

Siri som alltid er fotografen vår er helt seriøst unreal. Vi tok bildene i går og de ble klar i dag i sånn 15 tiden. Jeg fikk over 200 bilder dere!! Det er helt sykt faktisk, jeg vet ikke om noen andre fotografer som sender så mange bilder for den prisen hun gjør og så raskt! – i tillegg til at hun virkelig bare er den søteste og snilleste dama ever. Anbefales på det sterkeste! Besøk hjemmesiden hennes HER for mer info, booking, med mer!

So you guys… her er bildene! Eller noen av dem i alle fall 😀 Let me know hvis dere er interessert i å se fler! 

Som dere kanskje ser så brukte jeg noen av ideene jeg fant tidligere fant tidligere i uken på google og pinterest. Jeg pleier alltid å finne inspirasjon til slike ting for da er man liksom alltid forberedt og resultatene blir som regel utrolig bra. Det hjelper også å vise inspirasjonen en finner til dem som skal ta bilder av deg, for da er det lettere for dem å forstå hvordan du vil at bildene skal bli tatt, u know. Det gjør jeg hele tiden på instagram, hehe.

Hvilket synes du vil bør velge til årets julekort? ♥ 

Christmas Card Inspo

På førstkommende søndag skal vi til fotografen og ta bilder til årets julekort! Jeg har faktisk aldri tatt bilder til jul profesjonelt før, men det er noe jeg gleder meg til og føler er litt koselig å ha som tradisjon i familien. Tidligere i dag fant jeg litt inspirasjon på google og pinterest til hvordan vi kan ta bildene. Jeg liker spesielt godt bildet over her, så en skal ikke se bort i fra at vi prøver oss på et sånn et. 😉 Ellers liker jeg også litt de glamorøse julekortene The Kardashians alltid kommer med hvert år – så kan hende vi kjører på med den slags vri også. Vi får se! 🙂 Under her kan dere se litt mer inspirasjon jeg fant: 

Vi skal ta bildene hos Siri Frøiland som vi alltid går til. Vi får som regel bildene utrolig fort, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet 😀