Årets halloweenkostyme!

–  A  –  P U M P K I S S  –  F O R  –  M Y  –  P U M P K I N  – 

Altså, har ikke jeg bare det søteste lille gresskaret i hele verden! 💛 Gresskar er kanskje litt standard, men det må jo prøves ut et år det også. 🙂 Halloweenkostymer til så små er det også veldig lite av, men jeg syns det er gøy å gjøre litt utav ting når det ellers skjer veldig lite rundt her på jæren. Straks skal vi ut å gå en liten runde knask eller knep med søsteren min, lillebroren min og nevøen til Kai. Jeg har ikke kledd meg ut i år, men, men. Skulle egentlig ut på lørdagen som var, men endte opp med en spontantur på fredag heller. Ettersom det var så lite planlagt ble det ikke noe utkledning på meg, but hey, there`s always next year! 

UKENS STORHANDLING

E A T  G O O D  –  F E E L  G O O D

Nå har vi nettopp kommet inn dørene etter å ha handlet inn alt av mat vi skal ha ut uken! Vi har spist så dårlig i det siste at vi bestemte oss for å ta et skikkelig skippertak, og kjøpe inn masse god og sunn mat. 😊

Det er en ærlig sak at man både sparer penger på og spiser sunnere om en tar f.eks en storhandling til uken. Har man ikke godteri, chips og brus liggende, er det mye mindre sjanse for at man faktisk gidder å kjøre helt til butikken bare for å kjøpe det, pluss at en unngår alle de sviiindyre småturene. 

Tips til sunne og gode matvarer som vi hadde på handlelisten i dag:

💚 Kylling filèt, karbonadekjøttdeig, fryste bær, isbiter, frukt, grønnsaker, spinat, ruccola, lime, Zeroh peach saft, avokado, salat, ris, mager kesam, riskaker, økologisk peanøttsmør, mandler 💚

Nå skal vi begge få i oss lunsjen vår, rydde litt og slappe av før vi henter Liam i barnehagen. Jeg var også ute tidligere for å kjøpe et halloweenkostyme til Liam som jeg gleder meg til å vise dere senere!

Lik/del/kommenter gjerne om du ønsker flere slike poster. 😊

En liten snapchatvideo…

#samarbeid

 

I dag prøver vi Quini’s nye produkter av urkorngrøt! Supersunne korn dyrket i Norge uten bruk av sprøytemiddler: svartehavre og quinoa 🌿 Mindre søt og helt uten melk, hvitt sukker, kunstig søtstoff, konserveringsmidler eller salt. 🙌🏽 Et beger dekker også 30% av dagsbehovet for jod. Godt for samvittigheten og godt miljøet! Også smaker det utrolig godt 😄🌿 Produktene kan kjøpes på utvalgte Narvesen og 7-Eleven rundt om i Norge 🌸 Les mer på Quini sine nettsider: www.quini.no

Har du prøvd ut produktene fra Quini? 🙂 

Sykemeldt

Det føles nesten ut som jeg har kastet inn håndkleet. At jeg har gitt opp… Jeg presset meg selv for fort, og endte opp med å krasje. Det er ingen hemmelighet at jeg har slitt en del med psyken i flere år, eller, kanskje det er det for dere nye følgere. Uansett, det er noe jeg har snakket og skrevet litt om, men likevel så har jeg holdt kortene tett til brystet. 

Jeg føler meg mislykket. Hver dag. Selv om jeg vet at det jeg må gjøre nå er å gjøre ting. Ikke isolere meg. For det gjør jeg alltid. Jeg må prøve å komme meg ut, sminke meg, trene, spise riktig – slik at jeg ikke bare blir sittende inne helt til guttene kommer hjem etter barnehage og jobb uten å en gang ha kommet meg ut av senga, og sånn at jeg kan bli bedre. Det kommer til å kreve mer, det vet jeg, og jeg er inne i en prosess nå som jeg har tro på vil hjelpe meg. 

Jeg vet innerst inne at jeg ikke er mislykket, men det er lett å tenke sånn. Alt for lett. Og i det tankemønsteret detter jeg stadig ned i. Jeg vil prøve å være mer åpen om dette, ettersom jeg vet at det er mange som sliter. Hvis du som leser dette har det vanskelig, vit at du ikke er alene. Få gjerne ut tankene dine i kommentarfeltet. Skriv som anonym om du trenger å få utløp et sted. Jeg blir alltid veldig glad når dere kommenterer, og leser alt dere skriver. <3 

Han måtte til legevakten…

På onsdag som var, rett før vi egentlig skulle i bursdagsselskap til moren min, falt Liam og slo seg salongbordet vårt i stuen… Han fikk et kutt rett over øyet og et litt mindre på nesen. Heldigviiiis var det ikke øyet som tok støyten tenker jeg bare. Ettersom kuttet var ganske åpent bestemte vi oss for å ringe legevakten og fikk komme ned etter ca en halvtime. Liam hadde ikke spesielt vondt egentlig, men det kunne blitt et ganske stygt arr hadde vi ikke gjort noe med det. 

Hos legevakten fikk vi beskjed om at de ville lime såret. Vi måtte da være tre mann for å holde den bestemte gutten min nede. Jeg holdt hodet, Kai holdt kroppen og legeassistenten holdt føttene. Det er ikke noe gøy å tvinge noen til å ligge i ro, spesielt når man ikke kan kommunisere at det bare er til ens beste, men heldigvis tok det ikke lange tiden før vi var ferdige. Etterpå snudde humøret seg raskt og Liam var tilbake til sitt ellers blide humør før vi dro bort til moren min for å feire bursdagen hennes. 🙂 

Lik facebooksiden min HER for flere oppdateringer

Høst

Høsten er fin den, men samtidig alltid litt deprimerende. Har mange vonde minner fra denne tiden, og de suger som regel alltid litt av gnisten min utav meg. Spøkelser fra fortiden hjemsøker meg, er vell en annen passende måte å si det på, hehe. Men selvom det er sånn så syns jeg høsten bringer med seg mye vakkert også. Det er bare noe med oversized gensere, gresskar, tente lys, blader, fyr i peisen og ullsokker… Det er nesten litt eventyrlig.

Det gjelder bare å klare å holde seg unna mørket. 

19.10.2017

Det som er litt rart er at selv om jeg har få venner og få jeg stoler på, så har jeg på en måte alltid hatt en trang til å dele med resten av verden. Jeg har hatt blogg og youtube av og på helt siden jeg var 16, og har per dags dato en instagramkonto med over 60 tusen følgere. Jeg må på en måte bli sett. Jeg kan ikke være anonym. Personligheten min krasjer med seg selv. Jeg vil slippe folk inn, men ikke langt nok. 

Om jeg skal begynne å blogge igjen så gidder jeg ikke å prøve å være noe jeg ikke er lenger. Jeg er så møkka lei av alt clickbaitet, og helt ærlig så syns jeg de aller fleste bloggere nå er like og kjedelige. En liten stund følte jeg nesten blogging hadde blitt en vits, og har selv så og si sluttet å lese blogger for å være helt ærlig. Men det er ikke lett å skille seg ut. Det er ikke lett å skrive rett ut hva man mener, for da kan folk dømme og det kan komme stygge kommentarer. Det er ikke lett å vise seg på sitt mest sårbare, for da er man åpen for slag. 

Hver gang jeg har sluttet å blogge, så er det enten fordi jeg ikke har følt meg fin nok, har følt at jeg skriver dårlig og kjedelig, og/eller prøvd å være noe jeg ikke er for så å ha blitt lei meg fordi jeg har mislykket. Men jeg liker å nå ut til folk, jeg liker å skrive, og jeg har mye på hjertet. Det er kanskje derfor jeg vender tilbake hver bidige gang. 

Det er mye som skjer i livet mitt nå – som alltid. Fremtiden er usikker. Jeg vet ikke helt hva som kommer til å skje. Jeg skal fortelle dere mer når ting har lagt seg mer til rette og jeg er klar for det. Det lover jeg. 

New in fra Daniel Wellington + Rabattkode!

#samarbeid

Det er ingenting som spriter opp høstgarderoben mer en en ny klokke! Jeg har fått 4 nye i samlingen min, eller – den brune bestemte Kai seg for at han ville ha, haha – og jeg elsker dem som alltid! Daniel Wellington har virkelig de fineste klokkene. 

Til og med 15 november får du 15% rabatt på alle kjøp på www.danielwellington.com om du bruker koden: ANNELINSTA15

Husk at de også alltid har fri frakt. <3 Hvilken er din favoritt? 

JEG TOK LIP FILLERS! VLOG : (graphic content)

*Sponset behandling.

Sist uke tok jeg leppefillere på bewellklinikken på Kvadrat. Jeg er suuper fornøyd, og føler meg alltid i trygge hender hos Dr. Rolah. Jeg gjorde en annen ting også som var så uvandt og litt skummelt at jeg besvimte, haha. Videoen kan dere se rett under her. Ikke glem å subscribe og gi videoen en STOR tommel opp! (Anbefales ikke for de som ikke tåler sprøyter og litt blod).