Something blue

Heisann fininger, håper dere har det bra ♥ Denne uka har K vært bortreist i hele 5 dager, så jeg har pretty much vært alenemamma helt siden mandag. Han har vært helt oppe i Narvik! Det er ganske langt fra lille jæren det. I dag kom han uansett endelig hjem igjen, så i kveld skal vi kose oss med pizza og film, det blir digg! 

I går viste jeg jo barnerommet til dere, men det som er er at jeg har et par andre ting og vise dere også. Dette er alt fra Alice and Fox sin nye kolleksjon hos jollyroom.no. Mye av det er oppbevaring, men alt er så utrolig fint! Bare se her: 

Inneholder sponsede produkter

/ Blått pledd / Runde oppbevaringsesker

/ Lampe / Grått pledd / Koffert esker

/ Lyslenke

 / Sengekant / Passet dessverre ikke til Liam sin seng. Kanskje noen av dere har lyst på den? 🙂 

/ Grå oppbevaringsesker

/ Aktivitetsleke med ratt

Ooog til slutt må jeg vise dere denne geniale leken som man kan feste på vognen! Gjør at Liam holder ut handleturene litt lengre, hihi. 

Hva syns dere? 🙂 

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

NEW IN TIL BARNEROMMET!

inneholder sponsede produkter

Sebra seng / klikk på teksten for å komme til produktene

Aah, nå har jeg litt dårlig tid dere, men jeg måtte bare vise dere noen bilder av det “nye” barnerommet til L. Han har fått ny seng! Pluss litt annet små-stæsj som vi bare eeelsker. Sengen er både en baby og junior seng, som betyr at den kan dras ut og gjøres større når den tid kommer. Derfor den litt stive prisen kanskje. Men den er jo bare såå fin! 

Vita eos lampe /

Vi har også fått hengt opp en ny lampe her inne og det gjorde noe med hele atmosfæren. Det er samme lampen som vi har i stua bare hakket mindre. We <3 it! 

Miffy lampe / Oppbevaringspose /

/ Grå sengekant /

Badeleker /

Sau spilledåse / Vaskebjørn bamse /

Såå masse fint! Ikke sant? 😀 Alt er fra the one and only – jollyroom.no! <3 Nå må jeg løpe, vi skal på dansing om rett over en time og vi har en 45 minutters lang kjøretur foran oss. Vi prates senere dere, klem! 

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

JEG STAKK SPRØYTE I MAGEN HVER ENESTE DAG

Jeg føler at jeg har hatt noen skikkelig dramatiske overskrifter i det siste som sikkert med første øyekast kan se ut som clickbait, men “morsomt” nok så er det jo ikke det. Jeg har en mor som er adoptert, folk sa jeg hadde tatt abort, ++ og sånn er det liksom. Livet mitt har egentlig vært ganske dramatisk. Jeg syns selv at clickbait er utrolig irriterende og orker ikke å lese bloggere som holder på sånn – så når jeg skriver slike overskrifter så skal jeg love dere at dere faktisk får lese om det overskriften antyder til og at det er en klar sammenheng når dere trykker inn på innlegget.

Over til dette innlegget. Ja, det var faktisk et tidspunkt i livet mitt hvor jeg måtte stikke meg selv med sprøyte hver eneste dag. Les: måtte. Det var da jeg var gravid med Liam og jeg kommer til å måtte gjøre det neste gang jeg blir gravid også. Jeg har nemlig noe som kalles for APC resistens og det er enkelt forklart en “sykdom” som gjør at jeg er mer utsatt for å få blodpropp. 

Jeg har faktisk hatt blodpropp, to ganger. De ble forårsaket av p-piller, så derfor kan jeg ikke bruke prevensjonsmidler i den duren. Blodproppene var ikke farlige, de var bare i det såkalte “ytre vev”, men fytti h**** de var vonde. Hele foten min stivna og jeg klarte ikke å bøye den. Det var et konstant verk, akkurat som om foten min satt i klem 24 timer i døgnet. 

Når en er gravid er risikoen for blodpropp 4 ganger høyere enn hos en ikke-gravid kvinne. Jeg som har APC resistens har jo høyere risiko fra før av, og hadde jeg ikke begynt på blodfortynnende kunne jeg sett både meg selv og babyen i fare. Jeg kunne fått blodpropp og jeg kunne risikert spontanabort. Ettersom jeg visste alt dette, ringte jeg da jeg var allerede 5 uker på vei og fikk legetime hvor jeg skulle få mer informasjon om hva som måtte gjøres for å være på den sikre siden i svangerskapet. Men jeg hadde aaaldri i verden trodd at jeg skulle ende opp med å stikke sprøyter i magen hver eneste dag i over 300 dager. Jeg måtte nemlig gjøre det helt opp til 6 uker etter fødsel også.

Sprøyteskrekk som jeg hadde var dette en utrolig vanskelig nyhet å få – sprøyter var en av mine største frykter. Det tok meg 2 timer med masse redsel og tårer før jeg lot K stikke sprøyta på meg den kvelden. Etter en liten stund klarte jeg å gjøre det selv, men sprøyta ble jeg aldri helt vandt til. Den svei når stoffet spredde seg rundt i kroppen, og når magen vokste seg større og strammere ble det bare vanskeligere og vanskeligere å stikke på meg selv. Da jeg satt den siste sprøyta var jeg overlykkelig, og utrolig glad for at det ikke var noe jeg kom til å måtte gjøre resten av livet. Bare hver gang jeg er gravid. 

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

LEKEROMMET

Inneholder sponsede produkter fra jollyroom.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 ♥ THE PLAYROOM ♥

Selvom vi ikke har den største leiligheten har vi lagt plass til et lite lekerom til Liam i stua vår. Det som er så perfekt er at vi har store vindu som gir fra seg masse dagslys og gir god energi til utallige timer med leking og kos! Liam elsker å leke med lekene sine, og har blitt skikkelig flink til å leke for seg selv. Det er noe vi har vært obs på helt siden han var nyfødt at vi ville lære ham å være kreativ å kunne leke uten oss. Det har de så godt av! Selvsagt så er jeg og K ofte med, men jeg syns det er skikkelig gøy å se at han koser seg sånn i eget selskap og ikke henger sånn på oss hele tiden. 

Liam elsker spesielt å leke med biler og det nye retro lekekjøkkenet sitt. Det lekekjøkkenet må sånn helt serr være det fineste lekekjøkkenet jeg noen gang har sett! Det ser jo ut som et skikkelig kjøkken nesten jo. 😀 de lagde ikke sånne da jeg var liten for å si det sånn.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kid kraft lekekjøkken / Sebra lekematte / Hvit kaninbamse / Kanin spilledåse / Gyngehest / L lampe / Stjernelampe

Oppbevaring av lekene var en utfordring i begynnelsen. Jeg hadde en liten kasse som det rett og slett ikke var nok plass i, og gjorde at det så skikkelig rotete ut. Nå har jeg flere av disse oppbevaringsposene i tøy og jeg eeelsker dem! De passer så godt inn i interiøret også, og om en ikke trenger å bruke dem lengre så kan man enkelt brette dem sammen for å spare plass! Perfekt oppbevaring om man har litt mange på plass slik som oss. 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppbevaringskurv dyr / Oppbevaringskurv prikker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bondegårsdyr aktivitetsleke

Lekematten fra sebra syns jeg også er ganske genial. Det er er mye mer komfortabelt for baken for å si det sånn! Haha, neida men den er jo faktisk mye bedre  å sitte på enn et kaldt, hardt gulv. Så det er her jeg pleier å sitte når jeg leker med Liam. 🙂 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjøstjerne aktivitetsleke 

Denne leken her syns Liam er så festlig! Det følger med tre baller som Liam har gjemt en lur plass;-) og spiller av forskjellige lyder når man trykker på knappene. Greia er at man skal legge ballene på toppen også triller de ned sklien. Liam kaster alt slags mulig rart ned der, og syns det er kjempe-morro. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjemme hos Sophie / Sophies travle dag

Jeg må også tipse dere om disse to søte bøkene! Inni bøkene er det fullt av forskjellige mønstre og teksturer som barnet kan ta og føle på. Liam elsker å lese bøker – så disse blir ofte brukt! Her leser vi Sophies travle dag. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

UKENS SPØRSMÅL

Bloggen din er bare fantastisk! 🙂 Jeg hadde et spørsmål angående laserbehandling du tok. Jeg vurderer å ta den samme. Sliter med såkalte “ice-pick” arr i kinna. Følte du prisen på behandlingen var verdt det? Var det stor effekt på jubden av å arra? 

Ååh, tusen takk søte du! Det hjalp definitivt mye på jubden av arrene. Sminken sitter MYYE finere på nå enn den gjorde før. Prisen er jo ganske stiv men om du er helt ferdig med kviser ville jeg absolutt anbefalt deg å tatt en runde med det. Jeg fikk jo tilbake en del kviser når jeg satt inn hormonspiral som dannet nye arr, men nå som den er ute så er huden min bedre enn den har vært på mange år. Og arrene forsvinner ikke av seg selv, de falmer kanskje litt men vil du ha et synlig resultat så er laserbehandling det eneste jeg har vært borti som har funket og gitt et synlig godt resultat. Jeg skal snart tilbake å ta en “oppfølging” og da skal de gå over de dypeste arrene enda en gang – så jeg kan godt lage et innlegg om det igjen snart. 🙂 

Bilde fra rett etter at jeg hadde tatt laserbehandlingen. Dere kan lese mer om laserbehandlings- “reisen” min HER

Hvordan trener du? 🙂  

Jeg har et skreddersydd treningsprogram og kostholdsprogram fra youcanshape.com som jeg skal følge i 6 uker med oppfølging. 🙂 Elsker det! 

Kjempefint! Hvilket filter bruker du på instagram, sykt fint? 😀

Jeg bruker et filter som heter A5 på VSCO cam. I tillegg til et par andre apper 😉 Men det er det som gir den kalde fargen. 🙂 

Wooow, hvordan har du ikke noe hud eller noe?😱😱 Ser smaaaashing ut! Gjernde del det du spiser 🙈

Tusen takk skjønne du! <3 Jeg går som sagt på et skreddersydd program der jeg veier all maten jeg spiser. Men det går mest i kesam, kylling og karbonadekjøttdeig. 🙂

Hva er det den “harde jobben ” du har gjort da for å få flere følgere da? Blogge?? 

Eh, JA. Hey, let me break it down for you: å ta og planlegge bilder av høy kvalitet hver eneste dag i over 1 år, ha utallige samarbeidspartnere en skal gjøre en god jobb for, svare så godt en kan på kommentarer og alltid være tilgjengelig, i tillegg til å ha en baby hjemme? Det blir akkurat som en fulltidsjobb oppå en fulltidsjobb det. 😉 

Men du er bare så fin 😍 Er kosedressen den du bestilte fra nelly?🙂

Ja det er det! 😀 Tusen takk vennen <3 

Hvor har du fått stilen på bloggen din fra? Den er så fin! Klem 

Jeg hadde en visjon om hvordan jeg ville designet skulle se ut også fikk jeg rikkerye til å designe og kode det for meg. 😀 Tusen takk! 

Hadde tenkt å spørre tidligere om du kunne ha ukens spørsmål! 😂 Haha, så gøy at det plutselig dukket opp rett etter jeg hadde tenkt tanken😂😁 Takk for at du svarte på mitt spørsmål! Skal definetift bestille en slik leggings👍 Til neste ukens spørsmål om du har tenkt å ha det!:🙂 Trives du dær du bor? (Plassen) Er det enkelt å bli kjent med mennesker dær?

Trives helt greit her hvor jeg bor nå, men det har vært flere ganger jeg har hatt lyst til å flytte til andre siden av jorden. Folk henger fortsatt med “gjengene” sine fra ungdomsskolen og jeg har ikke så mange venner her egentlig, mer bekjente. Kvalitet over kvantitet. 🙂  Men jeg har et par i tillegg til søsteren min, og er greit opptatt med barn, hus og mann, instagram, blogg, og bestevenninnen min Alexandra. Også har jeg faktisk utrolig mange nettvenner gjennom instagram. Så jeg kjeder meg aldri for å si det sånn! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du et spørsmål til neste gang så still det gjerne i kommentarfeltet. 🙂 Ha en fantastisk søndag! Kyss og klemz

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

JEG VILLE EGENTLIG HA EN JENTE…

Okei, dette er en innrømmelse jeg faktisk er ganske flau over. Herregud at jeg tenkte sånn?? Lol. Uansett. Da jeg var gravid med Liam før jeg visste kjønnet hadde jeg såå lyst på en jente. Jeg så for meg søte små kjoler, sløyfer, fletting av hår og endeløse shoppingturer. Jeg følte også at jeg hadde typiske “jente-graviditet” symptomer i starten av svangerskapet og inntstilte meg egentlig nesten derfor på at det var det jeg kom til å få. Jeg var suuuper kvalm og fikk masse kviser (skal visstnok være at babyen som stjeler fra mors skjønnhet). Jeg gikk ikke opp mer enn 6kg hele svangerskapet, så det sier kanskje litt om hvor kvalm jeg var. Jeg er jo jente selv, så jeg kan mye mer om det å være jente enn det å være gutt, pluss at det er ganske mange gutter i familien og alle syntes vell at det var på tide med en jente. 

Vi var på mange ultralyder da jeg var gravid men den jeg var på i uke 11 eller 12 tror jeg det var, kunne jordmor allerede se antydning til kjønn. Jeg var SIKKER på at det var jente, for alle symptomene antydet jo til det, så da hun sa hun så en liten “dings” mellom føttene på babyen trodde jeg ikke helt på henne, men var allikevel skuffet etter ultralyden. Jeg som hadde alle jentenavnene klare men ikke hadde funnet et eneste guttenavn jeg likte. Herregud, jeg føler meg så sinnsykt dum som tenker tilbake på det nå, men jeg felte faktisk et par tårer etterpå. Okei, så unnskylder det meg nok litt at jeg ikke hadde spist på 3 måneder, var kvalm, søvndeprivert og hormonene herjet som bare det, men HALLO. Skjerp deg liksom Annelin. 

Etter ultralyden var jeg jo ikke 100% sikker på at det var gutt, for det er egentlig ganske tidlig å se etter kjønn og det er til og med ikke alltid jordmødrene tar rett på den ordinære ultralyden! Jeg har lest om folk som har trodd det har vært et av kjønnene hele svangerskapet og endt opp med å få det motsatte når fødselen faktisk er over. Men jeg begynte i alle fall å innstille meg litt på at det mest sannsynlig lå en guttebaby i magen min. 

Etterhvert som tiden gikk og den ordinære ultralyden kom, fikk vi vite nesten helt sikkert at det var en gutt vi skulle få. Jeg husker at jeg fortsatt var litt skuffet, men da var det enda så tidlig. Det var jo bare i uke 18, jeg skulle fortsatt være gravid i 22 uker til. 

Men så kom den kjekke perioden. Jeg hadde nesten ikke handlet inn noen ting til “nå”, så derfor bestemte vi oss for å endelig handle inn noe til vår lille bundle of joy. Butikkene hadde MASSE fine babyklær til gutter, vi kjøpte oss en hvit emmaljungavogn som btw er den fineste som finnes! Og øyet mitt så til slutt bare babyblått. Jeg begynte å glede meg skikkelig over at jeg var gravid med en gutt og vi fant et fantastisk vakkert og spesielt navn som vi er utrolig fornøyde med. Da jeg fikk ham opp på brystet for første gang ville jeg aldri hatt det på noen annen måte. Han var alltid ment til å være vår, og det at han kom på bursdagen min gjorde det bare èn million ganger mer magisk enn jeg noen gang kunne drømt om.

Nå syns jeg det er utrolig kjekt å ha en gutt. Jeg kan godt tenke meg en jente en gang også, men om jeg bare får gutter så er jeg utrolig fornøyd med det òg. Det betyr liksom ingenting hvilket kjønn en får, selvom en kanskje har noen spesielle ønsker i starten av svangerskapet. Det er helt rart det der, men jeg regner med at dere som har barn selv vet hvordan det er. <3

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

VÅR NYE SOFA! + Følg meg en hel dag på snapchat

Aah, jeg bare elsker looken i stua vår akkurat nå! Å bytte ut sofaen var definitivt et lurt trekk, den tok nemlig alt for mye plass i vår lille leilighet. Den “nye” sofaen kjøpte vi faktisk brukt på finn og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Den har vaskbare trekk så det gjør ikke noe at den er lys i stoffet – om den blir skitten kan vi bare kaste trekkene i vaskemaskinen. Posterne mine fra desenio passet virkelig perfekt sammen med sofaen, spesielt det nyeste jeg har av Kate Moss.

I dag er det min tur igjen til å ha snapbrukeren “instamums”. I dag har jeg snappet mye angående trening og hvilke tilskudd jeg tar, så om du er interessert i det så det bare å følge med! Ha en super fredag fininger <3

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

PÅ 55 PLASS PÅ TOPPLISTEN!

I går fikk jeg utrolig mange lesere etter at jeg postet DETTE innlegget. Først vil jeg starte med å si tusen takk til alle de støttende kommentarene jeg har fått! <3 Jeg har ikke fått en eneste negativ faktisk, (bank i bordet), og det setter jeg veldig stor pris på. Spesielt i og med at jeg la ut et bikinibilde som jeg ikke er 100% komfortabel med. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og vet egentlig ikke helt hva jeg skal finne på. Det blir nok mest sannsynlig litt tv-titting før leggetid, men før det skal jeg ha det siste måltidet for dagen – kesam og bær. Mix det til en smoothie og ta litt zeroh saft og vann oppi så smaker det himmelsk! Bare et tips 🙂 

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

9 instagram favoritter

For å holde motivasjonen oppe når det kommer til kosthold og trening ser jeg ofte på instagram. Der fins det utallige flotte og inspirerende kontoer som får motivasjonen min til å koke! Her har jeg samlet et par favoritter når det kommer til trenings/fitness kategorien som jeg har lyst til å dele med dere, så kanskje dere finner dere noe ny inspirasjon dere òg. Fortell meg gjerne deres favoritter i kommentarfeltet eller om dere har en fitness instagram selv – så kan det hende jeg finner enda flere! 

@kaliburns – Denne her dama er bare heeelt rå! Også danser hun også – det var sånn jeg fant profilen hennes forresten, og det gjør jo jeg også. Så da følte jeg en slags instant connection og har følgt henne siden. Jeg har sett et par av videoene hennes på youtube og må si at hun virker veldig down to earth og som en snill person. I liiike heeer! 

@pamela_rf – Okei, jeg skjønner ikke at hun her er yngre enn meg. Hun er bare 20 år! 😮 Pamela har jeg faktisk følgt en stund og sett bort fra at hun er drop dead gorgeous så har hun så utrolig mange fine bilder på profilen sin, treningsvideoer og motebilder. Det virker som om hun nettopp har gitt ut en bok også, men jeg tror den bare er på tysk. Skulle ønske den var på engelsk altså, jeg vil haa! 

@linnlowes – Denne profilen stumblet jeg over på youtube for et par dager siden. Det var først treningsvideoene hennes som fikk meg interessert, så måtte jeg følge henne på instagram også! Det at hun er en kreftoverlevende fikk meg enda mer interessert. Hun legger ut progresjonsbilder og treningsvideoer. Gleder meg til å teste ut noen av treningsprogrammene hennes! 

tammyhembrow – #Momgoals. Vet ikke om jeg trenger å si noe mer, haha. Neida, men Tammy har jeg fulgt nesten helt siden jeg startet med instagram og hun er nok en av mine desidert største favoritter. Hun er mamma til to og har mange baller i luften, både med sitt eget selskap, youtube osv. Den rumpa hadde jeg IKKE takket nei til for å si det sånn. 

@malinbjork – Vi var faktisk gravide på likt og det var da jeg begynte å følge henne. Hun begynte å følge meg også! haha starstruck. Jeg syns det er sykt hvor flink og dedikert hun er, og hvordan hun har klart å få kroppen sin sånn etter to svangerskap og så kjapt! Jeg følger henne også på snapchat og hun legger alltid ut masse bra hver dag.

@hannahpolites – Hannah er også en nyydelig mamma og tar bilder på de fineste strendene i verden! Jeg blir rett og slett bare glad av å følge henne og får såå lyst til å reise. Også er hun og datteren bare de søteste da. Hun følger meg tilbake også btw! Sykt. 

@sarahstage – enda en fitnessmom (hehe). Hun er modell tror jeg, og legger ut sykt bra treningsvideoer og bilder av hun og sønnen sammen. Enda en stor favoritt! 

@funkygine – Tar av meg hatten for hun her. Hun er norsk også btw! Og ser jo nesten ut som en kvinnelig Hercules. This girl lifts heavy! På instagramfeeden hennes finner du masse treningsvideoer og inspirerende bilder. Etter å ha lest bloggen hennes litt fikk jeg et utrolig bra inntrykk og kunne relatere meg til henne på mange måter, som f.eks at vi begge er godtegriser, hihi. 

@wholesomedaily – Og til slutt – maaaat! Så mye inspirerende og fargerik mat gjør jo at man får lyst til å spise sunt! Det gjør i alle fall jeg. Jeg elsker når sånne bilder dukker opp i feeden min og spriter den opp med en dæsj med farge. Sunn farge! Haha. 

Hvem er dine instagram favoritter?

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

Før og etter 26 kg – Ser ut som en annen person

Wow. Jeg kjenner meg selv nesten ikke igjen på dette bildet. 2012 VS 2017 – det er en stor forandring det.

2012 var det vanskeligste året jeg har opplevd i løpet av mine 22 korte år her på jorden. Jeg var dypt deprimert og tenkte på å ta mitt eget liv hver eneste dag. Alt var sort, og det eneste som gav meg “glede” var mat. Jeg trøstespiste da jeg kjedet meg, da jeg var sint, da jeg var frustrert og da jeg var lei meg, (spesielt da jeg var lei meg). 

Jeg kunne spise en chipspose og en 200grams sjokolade til dagen helt selv, og skylte det selvfølgelig ned med en 1.5 liters coca cola. Junkfood stod på menyen annenhver dag. 

Jeg har aldri vært mer ulykkelig – og maten som jeg fant trøst i, gav meg bare en slags midlertidig falsk glede som forsvant igjen så snart det var tomt i chipsskålen og metthetsfølelsen hadde forsvunnet. Jeg hatet meg selv. 

Men så, èn dag etter at vi hadde kommet hjem fra en sydentur sa jeg stopp. Jeg kom i kontakt med en som studerte til å bli kostholdsekspert som ville lage en kostholdsplan/diett med oppfølging til meg. 

Den fulgte jeg slavisk – uten å vike i omtrent 3 måneder, før depresjonen slo hardt til igjen. Denne gangen trøstespiste jeg ikke, men hadde ikke matlyst og gikk ned et par kilo til.

Så gikk årene og jeg lå på en stabil vekt. Jeg var fortsatt ikke helt fornøyd men det var ikke noe jeg stresset med selv om det plaget meg litt. Psyken hadde kommet seg mye. Jeg hadde gått til psykolog i mange år og gått på anti-depressiva. Til slutt var jeg ikke deprimert lengre. Så ble jeg gravid. 

Da jeg var gravid gikk jeg ikke opp mer enn 6kg, så i teorien gikk jeg ned i vekt da jeg var gravid. Jeg var så kvalm og klarte nesten ikke å spise noen ting på mange måneder. Et par dager etter at sønnen min ble født var jeg 3 kilo lettere enn før jeg ble gravid.

De første levemånedene til sønnen min tenkte jeg absolutt ingenting på kroppen min. Jeg koste meg som nybakt mamma, og var greit fornøyd helt til Liam ble mer selvstendig og jeg fikk tid til andre ting enn å bare ligge på sofaen som ei melkeku. 

Så bestemte jeg meg for å ta opp en av mine gamle “passions”, nemlig dansing. I samme slengen ble jeg kontaktet at en personlig trener om enda et kosthold/treningsprogram, som jeg for øyeblikket går på for å nå nye mål.

Alt handler om innstilling. Det er du selv som kontrollerer hva du putter i munnen. Selv om jeg fortsatt har en lang vei å gå, så er jeg så mye mer fornøyd med kroppen min nå enn hvordan den var før. 

Før:

Nå:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jenta på før-bildet var deprimert, overvektig, trist, selvskadene og ulykkelig. Jenta på etterbildet er glad, sunn, normalvektig, og LYKKELIG! 

If I could do it, so can you. <3

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin