En typisk dag hos oss!

Heisann dere! Noen av dere har jo spurt meg før om jeg kunne fortelle hvordan en typisk dag med Liam er, så etter å ha hatt det i bakhodet i hele dag tenkte jeg nå og vise dere! 🙂 

Dagen starter med at Liam våkner i som regel 08.30-09.00 tiden. Men de siste dagene har han stått opp så tidlig som klokken 6. Da tar jeg og skifter bleie på ham og bærer ham inn i stuen. Der får han enten leke litt eller se på Vennebyen til han har våknet skikkelig – (han er alltid ganske trøtt rett etter at han har stått opp). Etter omtrent en time så får han grøt til frokost.

En fornøyd liten kar som nettopp har fått morgengrøten sin. Han ELSKER grøt. Grøt og melk er det beste han vet.

facetimer jeg bare “et par” ganger med Alexandra i løpet av dagen. Begge to er hekta på et spill som heter DragonVale på telefonen atm, og mye av tiden så snakker vi om strategi til det, samtidig som vi hører på hverandres unger bråke i bakgrunnen.

Så tar jeg ofte med meg Liam på trilletur, enten om jeg skal en liten tur til butikken eller om jeg for eksempel har fått en pakke på posten. Liam elsker å sitte i vognen og kikke på alt rundt seg. <3

Når det er lunsjtid pleier Liam som regel få en brødskive, og i dag så fikk han smake på makrell i tomat for første gang! Jeg rakk akkurat å ta kun 1 bilde før den lille handa dere kan se oppe i hjørnet der smashet hele brødskiven. Han likte makrell i tomat akkurat godt som mammaen sin forresten 😉 

Utenom det så får han alt fra smoothie til rosiner og ellers annen sunn små-snacks i løpet av dagen.

Når Liam tar seg en lur på dagen ser jeg enten på serier eller rydder og vasker litt. I dag så jeg et program på Dplay som het “Extraordinary Pregnancies”, der en av damene skulle føde sin 12 unge, og en annen var gravid med firlinger! Jeg elsker sånne serier. Jeg tror også at jeg er en av dem som kunne hatt 12 unger faktisk. Om det hadde latt seg gjøre med hus og stor nok plass liksom. 

Bilder fra snapchatkontoen min: annelinstan

Etter at papsen kommer hjem så spiser vi som regel middag sammen, og deretter så går egentlig alt i et. Enten er det jeg eller så er det han må få unnagjort diverse gjøremål mens den andre leker og koser seg med Liam. Så er det tid for kveldsmat, og da får Liam grøt igjen. Så er det rett til tannpussen og i senga før klokken er 19.00. Han får også med seg en melk som han sovner med. 🙂 

Sånn! Det var dagen i dag gitt. 🙂 Liker dere sånne innlegg? Lik, del og/eller kommenter gjerne så vet jeg hva dere vil se mer av. Det er også en stor motivasjonsboost når det kommer til bloggingen. Nåå skal jeg se om jeg finner enda en serie og se på til resten av kvelden. Har egentlig lyst til å dra på trening, men det kan jeg jo ikke før på torsdag på grunn av allergitestingen som jeg nå holder på med. Da kan jeg ikke svette for det kan ødelegge for teipen på ryggen. Jaujau… Håper dere har en fin kveld i alle fall, og skriv gjerne tips til serier som dere syns er bra i kommentarfeltet. Har sett ferdig alt nå føler jeg, så har ingenting å følge med på for øyeblikket. 

Følg facebooksiden min HER for å få med deg alle de nyeste oppdateringene! 

mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

10 rare fakta om meg

1. Jeg hater å fjerne sminken, det er så utrolig tiltak! Men jeg må jo gjøre det for jeg vil ikke at huden skal bli verre enn den allerede er. 

2. Jeg klarer ikke å spise uten å se på noe. Tv, serie, youtube, you name it. Om noen prøver å ringe meg mens jeg spiser og har me-timen min, så tar jeg ikke telefonen. Da spiser jeg og ser på tv og hater å bli avbrutt. Men, jeg er ikke helt crazy ass… jeg tar tlf om jeg sitter på do og driter. Der kan jeg jo sitte halve dagen og finne på mye rart bare jeg har mobilen med meg.

3. Når jeg reiser ut til venner og familie glemmer jeg nesten alltid å ta med bleier! Ikke til meg selv da selvfølgelig, men til Liam for de som ikke skjønte det. 

4. Jeg er en veldig åpen og ærlig person som enkel å snakke med. Men de dypeste følelsene mine holder jeg som regel for meg selv helt til det blir for mye og alt bare kommer ut på en gang. Ikke en bra egenskap…

5. Jeg elsker å spille spill! Akkurat nå er jeg superhekta på Dragonvale som jeg spiller på iphonen. Har egentlig spilt det av og på i fem år, men det blir bare bedre og bedre!

6. Jeg har lyst på mange barn. Kan godt ha en til her hvor vi bor nå men det blir nok ikke flere før vi har fått oppgradert.

7. Jeg og samboeren min kjøpte vår første leilighet i fjor når vi var 21 og 22 år gamle! Det syns jeg det er lov til å være stolt av.

8. Jeg har atopisk eksem og har hatt det hele livet.

9. Jeg er veldig opptatt av at ting skal være rettferdig.

10. Men jeg føler meg ofte også ikke god nok og at jeg ikke får til å for eksempel blogge – selv om jeg egentlig vet det er noe alle får til om de bare vil. 

mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Sår, kloremerker og lapper på ryggen

I dag var jeg på sykehuset for å teste om det er noen stoffer jeg reagerer på. Etter på ha jobbet som frisørlærling i knappe to måneder før jeg gikk ut i permisjon har jeg allerede klødd så mye på hendene at jeg har fått både blemmer og brannsår. Det er skikkelig trist etter at jeg har brukt fem måneder av livet mitt på intensiv skolegang, (ja det kunne vært verre), og over 70 000kr på å faktisk betale for skolen, at jeg mest sannsynlig er nødt til å finne meg et annet yrke. Jeg har jo atopisk eksem fra før, så jeg skulle jo kanskje sett den komme… Som dere ser på ryggen min nå så er det masse kloremerker som følge av den. Det er noe jeg har hatt hele livet, og selv om det er mye bedre nå så er det fortsatt ikke noe spesielt “fint”. Ryggen ser jo nå ut som et skikkelig skoleeksperiment, med lapper som dekker nesten hele ryggen. Det er små metallknopper, tror jeg sykepleieren kalte dem, fylt med ulike væsker som man etter et par dager skal ta av og se om man har reagert på. Jeg skal tilbake på torsdag for å se resultatet. Det blir godt å få et svar på at jeg faktisk er allergisk og få det ned på papir, OG ikke minst og få lov til å dusje igjen. Får visst ikke lov til å verken dusje eller trene før “eksperimentet” er over… Blæærh… 

Tusen takk for syyk respons i går etter innlegget forresten! Jeg fikk utrolig mange meldinger og kommentarer der folk skrev at de kjente seg igjen, selv om lesertallet ikke var så høyt da. Rart… Men uansett trist at det ikke bare er jeg som har opplevd det…  Heldigvis tenker jeg ikke noe mer på det nå. Det er ikke meg eller dere det feiler noe med, (på det punktet hvertfall, hehe). Sånne ting er drit der og da men går fort over. Jeg er bare utrolig takknemlig for at jeg har min lille familie som jeg elsker høyere enn alt på jord og sååå mange gode og støttende lesere og følgere på instagram <3 Jeg digger dere. 

Alene på byen

Jeg er en person som går veldig sjeldent ut. Når jeg var 13-14 og jentene og guttene på min alder festet, drakk alkohol og prøvde røyk bare fordi det var kult satt jeg hjemme i helgene og leste til mandagens prøve. Jeg har alltid vært sånn. Altså, ikke at noen noen gang inviterte meg til å bli med heller da, men det er en helt annen sak. Jeg syns egentlig det var like greit, liksom. Jeg led nok litt av “snill-pike” syndromet tror jeg. Jeg likte nok litt å være flink og annerledes, og skille meg litt ut på en måte. Sånn er jeg enda.

Uansett, nå som jeg har blitt mamma så syns jeg det kan være kjekt å nyte alkohol og ha det gøy med vennene mine i helgene en gang i blant. Det er ikke ofte jeg er ute, i det hele tatt faktisk! Jeg føler meg enda utilpass på vinmonopolet for eksempel. Er jeg gammel nok til dette her liksom. Har jeg virkelig lov til dette? Som sagt, jeg går utrolig sjeldent ut. Men det som jeg syns er litt trist er at, ja, jeg har blitt mamma. Ja, jeg har vært sammen med den samme fyren i 6 år. Vi har et stabilt og sterkt forhold og et barn sammen, og jeg kunne ikke tenkt meg å vært med noen andre. MEN, betyr dette at jeg skal bli nesten ignorert når jeg er ute på byen? Nå bor jeg på en veldig liten plass, der hvor de fleste vet hvem alle andre er. Jeg kjenner ikke så mange, men jeg vet at en del folk vet hvem jeg på grunn av følgertallet mitt instagram og på grunn av at jeg har vært i lokalavisa. Jeg merker jo at folk stirrer og ser, men det er kun et fåtall som tørr å komme opp og snakker med meg. Det syns jeg er litt trist. At folk skal være så jævlig “kule”. Hva skjedde med å være hyggelig liksom?

I går da jeg var ute stod jeg og snakket med ei som faktisk turte å snakke til meg, selv om jeg aldri har snakket med henne før, og det var så klart utrolig koselig! Så kom det to gutter som hun kjente og begynte og snakke med henne rett foran meg. Sa de noe til meg? Nei. Det var akkurat som om jeg var ren luft! Jeg tror kanskje hun andre jenta merket dette litt, da plutselig han ene karen sa: “Ja, dette va jo litt kleint…” mens han lo med en nervøs latter. Da overrasket jeg meg selv med å si: “Ja, det er jo ingen som sier hei til meg her.” Da begynte gutten og le enda mer nervøst mens jenta på siden av meg skrattlo da hun sikkert syns det var litt smart sagt av meg. Det var det kanskje også, jeg følte i alle fall at jeg hadde et bra øyeblikk. Men så gikk det over, også var jeg alene igjen. 

Jeg tror kanskje alt bare ble verre av at den personen jeg i utgangspunktet var med ut bare forsvant hele kvelden, og at jeg hele tiden ble sittende igjen alene. Det er ikke noe gøy når man ikke kjenner noen og det ikke går ann å snakke med noen der heller. Jeg er en veldig utadvendt person og er alltid åpen og hyggelig, men folk gjengjelder jo ikke et smil en gang liksom. Er helt seriøst den eneste tingen folk er ute etter på byen sex? Hos meg får de det ikke, så da er det vell bare å ignorere meg helt og drite i meg da. 

FORTELLER FØDSELSHISTORIEN MIN PÅ SNAPCHAT!

For et par dager siden fortalte jeg hele fødselshistorien min på snapchatbrukeren “instamums” som jeg har fast hver tiende dag. Tenkte at det kanskje var kjekt for andre også som ikke følger brukeren å få med seg denne, så derfor lagret jeg mystoryen og la den ut på youtubekanalen min! 🙂 Blir suuuper glad om dere liker og deler, og ikke minst abonnerer på kanalen min ♥

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  #skjønnhet 

JEG ER DRITTLEI!

Årh! Nå har det [email protected] meg skjedd igjen! “The era of the acne” has returned… Jeg er seriøst så lei av dette! Og for min del så er det ingenting som tærer mer på selvtilliten. Selv om det ikke er like mye som jeg hadde før jeg har fått tilbake, er de fortsatt vonde, plagsomme og stygge. Uansett om jeg rører dem eller ikke så får jeg arr. Store arr. Arr som ikke en gang vil gå bort etter en kostbar laserbehandling og som mest sannsynlig vil kreve flere. 

De siste dagene har jeg bare burt meg inne. Jeg gråter veldig sjeldent for tiden, men i dag har jeg grått. Har ikke hatt lyst til å gå ut. I alle fall ikke uten sminke. Jeg legger nemlig merke til når folk stirrer på huden min når jeg ikke har sminke på. Jeg ser det. Jeg ser når du stirrer! Og jeg er drittlei! DRITT. LEI. Hvorfor må det være så tabu å ha kviser?

I morgen har jeg time hos legen for å ta ut hormonspiralen. Kan være den jeg reagerer på. 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  #skjønnhet