Liam’s første jul! Bildedryss

Heisann fininger! Da var jaggu meg jula over for denne gang også. Er det bare meg eller har denne julen bare vart i typ 2 sekunder?! Jeg forstår ikke hvor tiden blir av. Plis ikke si at det er sånn det er å være voksen med barn? Skal man ikke rekke å blunke en gang før den kjekkeste tiden på året er over?? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her tok vi bilder til årets julekort på julemorgen, (som vi enda ikke har sendt ut forresten)… Better late then never, right? Haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liam ble jo også hele 11 måneder på lille julaften, og er jo søren meg 1 helt år om under en måned!!! Det er faktisk helt sykt. Husker det som om det var i går at han først kom til verden, nå har han begynt å gå til og med!! Lille babyen min vokser så alt for fort, men fy søren så gøy det er <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I år feiret vi julaften hos faren min først, sammen med farmor og farfar, søsteren min og typen hennes, tanten min, stemoren min og de to lillebrødrene mine. Da vi kom ble vi servert nydelig pinnekjøtt før vi så åpnet gavene. Det er ikke skikkelig jul uten pinnekjøtt for min del altså! Vi fikk så masse fint alle sammen, og vi alle var veldig fornøyde. Liam skulle egentlig sove hos faren min før vi dro videre til mor for å åpne noen gaver der også, men han var skikkelig ranglete og grinete hele den kvelden. Tror ikke han sovnet skikkelig før i 23 tiden på natta faktisk. Det ble derfor litt løping fram og tilbake når de andre holdt på å åpne gavene, til slutt så orket vi ikke mer og tok han bare inn, ettersom vi skulle reise rett etterpå uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

To stk stressa mamma og pappa og en stk trøtt og grinete baby = et blurry bilde foran juletreet. Det var alt vi fikk den kvelden, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julegaven vår til Liam! Fjernstyrt jeep fra jollyroom med innebygd radio! Hadde alltid sååå lyst på sånn når jeg var liten husker jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt andre ting som vi har gitt ham til jul: Sandkasse og babyhuske.Tror vi kommer til å kose oss masse ute nå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nytt servise fra Done by Deer. Såååå fint! Og dette veggflagget som kommer til å passe perfekt inn på barnerommet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drømmefanger og nytt sengetøy fra Telkiddo. Har dere sett noe så søtt eller? 

Jaja. Selv om jeg ikke helt er klar til å si farvel til julen så er jeg ganske klar for en fresh start. Det er det jeg elsker med et nytt år,  er at man kan sette seg nye mål som man kan strebe etter det følgende året. Jeg er veldig glad i å sette meg mål, og generelt ha såkalte “check-lister” har jeg funnet ut, så å krysse av ting på en liste gir meg en faktisk sykt tilfredsstillende følelse. 

Nå har vi tatt oss en skikkelig vinterrengjøring her hjemme, slappet av, vært i juleselskap, hatt besøk, spilt guitar hero, montert opp nye skap og rett og slett fått litt mer orden i livet! Haha. Når det er kaos her hjemme så er det kaos i huet mitt, og jeg klarer ikke å konsentrere meg om noen ting. Nå som det er litt mer orden, dog ikke alt er helt på plass enda, kjenner jeg at jeg har litt mer ro i sjelen, og er klar for å sette i gang med mange nye spennende ting! 2016 har desidert vært det beste året i hele mitt liv! Jeg har vokst enda mer som person, fått den vakreste sønnen i hele verden, fått meg en ny bestevenninne som jeg er evig takknemlig for, vokst en hel del på instagram, kjøpt meg min første leilighet sammen med en av de jeg elsker høyest her på hele denne jord! Shit, for et bra år altså. 2017, We’re ready for you!

Håper forresten også at dere alle har hatt en fin jul og får en fantastisk start på det nye året! Store klemmer fra oss <3

// Innlegget inneholder annonselenker

New in: Nordlys vognpose!

Hei dere! Håper dere har det fint! Her går det i alle fall i et kjør, spesielt nå i juletidene. Vi har det veldig bra for tiden, og det er mye som skjer. I dag oppdaterer jeg forresten snapchatbrukeren “instamums”, hvor dere så og si kan følge meg i et helt døgn. Add den gjerne!

For en liten stund siden så mottok vi denne nydelige vognposen fra favorittbutikken vår; ♥ jollyroom.no. ♥ Den er fra merket Nordlys, i  uklipt lammeskinn og er bare såå utrolig deilig. Ikke snakk om at en kan fryse ute i dette kalde været om man ligger oppi denne altså. Liam ligger i alle fall så godt og lunt oppi der, og det ser bare så koselig ut. 🙂 Posen har uttak for fempunktssele, man kan fjerne nedre fotdelen og kan åpnes opp helt, noe som gjør det enkelt å kneppe/lukke fempunktsselen.

Designet er også perf etter min mening. Det fins forskjellige farger på vognposene, men jeg har lysegrå (selv om den ser litt lyseblå ut), og hvit lammeskinn. Dere finner den HER til HALV PRIS akkurat nå! 😮 Utvalget av alle vognposer hos jollyroom finner dere ved å trykke HER

Nå gir K grøt til Liam så skal vi legge ham etterpå. Han sovnet et par ganger i bilen i dag og da er det ikke alltid at han sovner når det er leggetid med en gang, men vi krysser fingrene! 😉

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

Følg bloggen på facebook HER, for flere oppdateringer! 

Fuskepels til vogna

Hei dere! For øyeblikket ligger jeg faktisk i sofaen og slapper av, det er ikke ofte! haha, neida. Men mammaen min passer Liam og de har vært borte et par timer nå. I mens har jeg fått laget meg middag og spist den i fred og ro, noe som er såå deilig noen ganger! Nå har jeg snart fått unnagjort alt jeg skulle gjøre i dag og vet nesten ikke helt hva jeg skal finne på etterpå. Shit ass, det er uvant! Begynner faktisk å små-savne Liam litt, selv om det er utrolig godt med alenetid noen ganger, og jeg vet at jeg bare må nyte den mens jeg kan.

Se hvor fin vogna mi fra jollyroom ser ut nå forresten! Jeg fikk tilsendt fuskepels fra @bymilla.no //  (www.bymilla.no), og vogna mi er nå ready for the winter! Fuskepelsen har innebygd strikk og passer til ALLE vogner! Den kan til og med festes på bilstolskjermen. Syns bare den er så utrolig fin og gir vogna en mye mer ekslusiv look. Looove it! Dere finner fuskepelsen HER, og vogna HER. ♥ 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

My little piece of magic + nye babyklær

i samarbeid med jollyroom.no

Mini A Ture pysj HER  ♥

I dag så har vi bare tatt hele dagen helt med ro. Eller, vi gjør vell egentlig alltid det siden jeg er hjemme i mammaperm, men de siste dagene har nok kanskje vært litt mer stress da jeg har hatt Liam hele dagene alene, mens K har ligget strak ut i senga hele døgnet med spysyken og eller andre plager. Han var bedre i går, men i dag så var han plutselig dårlig igjen… Jeg våknet også av at hele senga til Liam var helt brun av bæsj, og K har magevondt, så etter å ha vært hos legen i dag var hun ganske sikker på at de hadde nogenlunde det samme viruset. Det tar på være alenemamma når en ikke er vandt til det altså! Haha. Men neida det har gått helt fint, bortsett fra at jeg ikke har orket å rydde noe spesielt da, så nå ser det helt bomba ut her. Men sånn er det bare noen ganger, jeg orker ikke å stresse. 

De siste dagene har Liam kun hatt på seg pysj hele dagen, siden ingen av oss egentlig har vært så mye utav huset, hehe. Både pysjen som dere ser over og den som er på bildet rett under kom sammen i en pakke fra jollyroom for litt siden. Begge eutrolig myke og gode i stoffet og kjennes ut til å være av veldig god kvalitet. 

Mummitrollet pysj HER  

Tiger bodysuit HER  ♥

Ellers kom det en hel del med andre fine ting også! Jeg bestilte i litt store størrelser sånn at han har litt å gå på. Bubban min bruker jo søren meg størresle 86 nå, som er 1 og et halvt år +, og deeet er ikke alltid alt for stort liksom. Store gutten min <3

Utedress HER // Støvler HER // Mørkegrå bodysuit HER // Lysegrå bodysuit HER  ♥

Mummitrolletpysj HER // Mummitrollet bukse HER // Blå genser HER // Grå body HER  ♥

Også har vi også denne super myke, gode og tykke heldressen fra Ebbe. I looove it! Dere finner den HER. ♥

Nå skal jeg og K straks sette på en julefilm. Det er litt mangel av julestemning her i hus så nå kjenner jeg at vi må ta et tak! Hater at den magien en kjente på som liten forsvinner mer og mer hvert år. Noen som kjenner seg igjen? 

FØLG FACEBOOKGRUPPEN MIN HER FOR FLERE OPP FLERE OPPDATERINGER. 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

Gratulerer med 23-årsdagen

I dag fyller min kjære gode, irriterende, snille, bestevenn av en hubby 23 år! (haha ja vi er der nå liksom). OMG! dere… Jeg skrev faktisk 22 år her først. Er det mulig! Nå har jeg kjent deg siden du var 16 år, rene guttungen jo, og gu av meg som tiden har flydd!

Jeg husker det som om det var i går at vi gikk de lange gå-turene hjem fra husene til foreldrene våre, som på den tid bodde på hver sin kant av tettstedet vårt. Du måtte alltid følge meg hjem fordi jeg var redd for å gå alene ute i mørket, og gikk gjerne i 40 minutt frem og tilbake bare sånn at jeg skulle føle meg trygg.

Jeg husker spesielt godt den ene turen, når vi gikk sammen alene i den krumme snøen som nettopp hadde lagt seg på bakken. Det var helt mørkt ute, rundt klokken 12 på natten. Det var vinterstid, desember, og ikke et menneske i sikte så langt øyet kunne se. Vi hadde vært hos deg, sammen med flere folk. De skulle sove hos deg, men likevel valgte du å følge meg hjem slik at jeg ikke måtte gå alene. Vi tok snarveien gjennom skogen som lå rett utenfor faren min sitt hus. Jeg husker at jeg var livredd… Det var du tok handa mi, og vi holdt hender for første gang. 

Da vi kom frem var det plutselig vanskelig å si hade. Du ble med meg opp på pikerommet mitt, og det var da du kysset meg for første gang. Jeg husker det som om det var i går… Nå, nesten 6 år senere, one baby and four animals later, gjennom oppturer og noen hinsides nedturer, er jeg ikke forelsket lengre, men jeg elsker deg. Og jeg er utrolig glad for at du er i mitt liv, og for at du er den du er. For at du er en så flink pappa, for at du støtter meg og for at du alltid prøver. Selv om du går meg på nervene noen (ofte), ganger. Men det gjør vell alle som man er glad i og trygg på tenker jeg. 

I LOVE YOU. Gratulerer med 23 år-dagen baby <3 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

Før og etter filler i leppene

sponset behandling

På tirsdag var jeg på bewell klinikken på bystasjonen Sandnes og fylte på leppene mine hos Dr. Rolah Osman. Hun er bare såå flink og ikke minst super hyggelig! Jeg hadde faktisk Liam med denne gangen, ettersom Kai lå hjemme med spysyken og jeg ikke klarte å få tak i barnevakt i siste liten. Selv om han selvfølgelig skulle begynne å hyle og skrike når hun begynte behandlingen, opptrådte hun på en rolig og profesjonell måte og fikk meg til å føle meg velkommen, selv om det plutselig ble veldig høylytt inne i rommet. Det syns jeg var kjempebra.

Jeg hadde litt igjen i leppene mine fra en tidligere behandling, men denne gangen fylte hun på litt mer på sidene slik at ikke bare fikk volum på toppen av leppene. Jeg er utrolig fornøyd, og elsker leppene mine sånn som de er nå! Hun hører liksom på ønskene dine og gjør det beste hun kan for at en blir fornøyd. De ser fortsatt naturlige ut selv om jeg har jukset litt da. Det var også mye vondere denne gangen, men jeg tror jeg hadde tannlegebedøvelse sist gang, så det kan ha noe med det å gjøre. Jeg fylte i 0,5 ml hyaluronsyre (Revanesse), men som sagt så hadde jeg litt igjen i leppene mine fra en tidligere behandling.

Nå får dere 10% rabatt om dere nevner navnet mitt “ANNELIN”  på alle behandlinger hos Dr Rolah ut hele desember. Jeg fikk også med meg boken som Dr Rolah selv har skrevet om fin hud. Denne passer jo perfekt for meg, hehe. Den må jeg vise dere senere 🙂 

Her ser dere bilde av hvordan leppene mine var i mars, og sånn de ser ut nå. Jeg har bare blitt “litt” bedre å redigere bildene mine, haha, og syns personlig det ser mye bedre ut nå. Jeg har nesten ingen filler i underleppen, den er bare naturlig stor i forhold til overleppen. 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER – FOR FLERE OPPDATERINGER <3