På tide å barnesikre hjemmet!

Nå har vi (for lengst) kommet til det punktet der vi er nødt til å begynne å barnesikre her hjemme. Liam krabber jo overalt der hvor han ikke har lov, så for å kunne slappe litt mer av i mamma-sjela så tenker jeg at dette var på tide nå, haha. 

For litt siden fikk vi en sikkerhetspakke fra jollyroom i posten, og den inneholder egentlig alt man trenger. I pakken finner du stikkontaktssikring, hjørnebeskyttere, sklimatte til å ha i badekar/dusj, dørstopper, skaplås, skapsperrer, skapsperrer til hjørneskap og et eget sikkerhetssett til baby. I tillegg så får du også med en romdeler som du kan skru fast i veggen, men vi fant ut at vi ikke hadde bruk for vår allikevel, derfor sparer vi den til vi får kjøpt oss noe større en gang i fremtiden. 🙂 Under her kan dere se de tingene man får i pakken bortsett fra romdeleren: 

In action…. Setter på stikkontaktsikringen – som faktisk var ganske lett. Ikke noe kompliserte greier altså. Bare å stikke den inn i stikkontakten, så følger det med en slags plastdings som man skal bruke for å ta den ut igjen. 

Sånn ser det ut med og uten:

Må også vise dere denne hoppehuska vi også har fått fra jollyroom. Utrolig grei å ha når man trenger litt avlastning, pluss at Liam syns den er ganske morsom. Alt han vil er jo opp og stå nå, farmoren han var sikker på at han kom til å gå før jul, altså da han er under et år. Blir spennende å se! 🙂 Hoppehusken var visst utsolgt i svart, men dere finner den i rød og blå HER til halv pris! 

Finingen min <3

Akkurat nå så are you guys in for a real treat! Sikkerhetspakken fra jollyroom er nemlig nedsett til hele 56% rabatt! Den koster egentlig 2287,- men er nå på tilbud til kun 999,-. Dere finner den HER

Nå er vi straks på vei for 9-månederskontroll med Liam. GIr dere en liten oppdatering senere. Ønsker dere en nydelig mandag!

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

Bak smilet…

Her smiler jeg, og det virker som om jeg er glad, og det er jeg, som oftest. Men bak smilet mitt ligger det mye smerte. En slags type smerte som jeg egentlig tror jeg aldri kommer til å komme over. Smerte fra barndommen, vonde minner fra da jeg var liten, ting jeg har opplevd, episoder som har brent seg fast i hukommelsen min. Plutselig kan den minste ting trigge de vonde minnene, og da blir jeg sittende. Tenkende over hvorfor det har blitt sånn, hvorfor har det skjedd så mye vondt med akkurat meg. Har jeg gjort noe som har gjort at jeg er har fortjent det? Fortjent å bli skuffet av foreldre, venner, søsken, bestevenner, kjæreste. Fortjent å bli utstøtt på skolen, måtte flyttet fra venner, bli mobbet, hørt at jeg burde dø, blitt dårlig behandlet i arbeidslivet, fortjent å bli rammet av en sterk depresjon, fortjent at foreldrene mine ikke støttet meg opp, fortjent å ikke føle meg trygg, og fortjent å føle meg så “alene” her i denne verdenen. For ja, selv om jeg har min egen familie nå, og ting går mye bedre på alle kanter, så kjenner jeg meg ofte alene.

Jeg har bygget opp en iskald front, og kan ofte derfor virke bitchy eller frekk – men det er bare noe som skjer automatisk nå etter alt som har skjedd. Det er vell en slags beskyttelsesmekanisme. De vonde følelsene kommer ofte også i perioder, og da blir egentlig alt vanskelig. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver alt dette nå, og det er kanskje veldig random, men poenget mitt er vell egentlig å få frem at det er ganske vanlig å ha det sånn. Og at det er mange fler som sliter enn det man kanskje tror. Jeg er ikke alene, og det vet jeg, selv om jeg noen ganger føler at jeg er det. Jeg har familie, venner og verdens vakreste sønn. Og de vonde tankene jobber jeg med hver dag. En dag håper jeg alt bare vil bli et svakt minne, og ikke være til å ta og føle på slik som det er nå. Men, det er jo fortsatt en del av meg, som har formet meg til den personen jeg er i dag. Jeg skulle bare ønske jeg kunne satt det i et litt annet perspektiv enn det jeg har nå. For det definerer meg definitivt ikke som person, men det er jo en del av meg. 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog 

NY VLOG: RYDDER MED BABY :: FAIL!

Da fikk jeg faktisk både filmet, redigert og postet en ny video i går! Tenkte jeg skulle prøve å rydde litt mens Liam var våken, men det er som regel alltid enklere sagt enn gjort.. Forhåpentligvis så ble det en morsom video utav det da. Håper dere liker den! 🙂 

Ikke glem å endre til 1080 på kvaliteten og gi gjerne videoen en thumbs up om du liker den så snakkes vi senere! Ønsker dere en nydelig dag <3

 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog 

VLOG :: Høst Familie Photoshoot

Hola fininger! I går var jeg, Kai og Liam og hadde en høstlig familie fotografering med flinkeste Siri Frøiland i Kleppelundeskogen på Klepp. Siri er virkelig en av de beste fotografene jeg vet om her i Rogaland-området, – det var forresten hun som kom hjem til oss og tok nyfødtbildene av Liam! Hun lar oss liksom alltid styre litt som vi vil, også ender vi alltid opp med en hel haug av fine bilder! Prisene hennes er også mye bedre enn det i alle fall jeg har funnet hos andre fotografer, pluss at man får maange flere bilder enn det man normalt sett pleier å få om man tar bilder på et studio. Aanywaays, jeg tok også og filmet min første VLOG fra dagen! Har allerede fått redigert den og lagt den ut på youtube veitdu ;-), så den kan dere se rett under her 😀 Flere bilder fra fotograferingen kommer også ut i løpet av dagen. Headeren min skal blant annet byttes ut også kommer det nok også ut litt bilder på insta!

Nettsiden til Siri finner dere forresten HER, eller så kan dere også sjekke henne ut på facebook ved å trykke HER, hvor dere kan se masse fin inspirasjon, og mange andre nydelige bilder som hun har tatt.

Husk å endre til 1080 på kvaliteten 🙂 Lik og del gjerne så blir jeg veldig glad! Ha en fin dag <3

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #youtube #vlog 

PARK-A-BABY

// i samarbeid med jollyroom.no

Heisann fine! Huff, tittelen høres jo litt fæl ut haha, men det er faktisk utrolig greit å ha et sted hvor man kan sette den lille om man f.eks skal lage mat eller gå på do uten å være redd for at de skal klare å skade seg eller spise noe de verken har lov til eller godt av. 

Såå, derfor tenkte jeg å vise dere denne GENIALE løsningen vi har fått oss i stuen! Vi har nemlig satt opp en reiseseng fra jollyroom som vi bruker som lekegrind, hvor vi kan sette den lille speedyen vår av en gutt når vi føler for det. Liam krabber for tiden over ALT! Borti ledninger, hundemat/kattemat etc…. Så ja, det er veldig greit å ha et sted hvor vi kan “parkere” han når vi trenger et par minutters pause. Jeg hadde egentlig en vanlig lekegrind som var 80×80 før, men den tror jeg Liam syns var for liten og for lite spennende, så derfor solgte jeg den og prøvde heller å sette opp reisesenga. Liam liker ikke å sitte der for lenge, men alt fra 5-15 minutter går som regel greit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Tromme HER // Telefon HER // politibil HER // Alle lekene gir fra seg både lys og lyd, og Liam syns de er kjempe underholdene! Hvertfall for en liten stund 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bubbissen min <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kan dere se hvordan reisesengen kommer utstyrt. Det følger med en madrass i den som jeg har – den var visstnok utsolgt akkurat nå, men dere kan se resten av utvalget som jollyroom har av reisesenger HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og deer gadd han ikke mer! “Mamma kom og løft meg opp” hihi <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin 

Sick days…

SÅ mye syke vi har vært for tiden… Jeg tror at vi har vært syke av og på i snart en måned liksom. Det suger jo å være syk når man ikke har barn, men når man har barn… don’t get me started altså. De siste dagene har jeg vært så dårlig at jeg ikke har orket å gå ut av huset, og K har måttet være hjemme fra jobb for å ta vare på Liam ettersom jeg rett og slett ikke har klart det. Jeg har hatt feber, hostet som en gammel mann med kols og bare ligget i senga hele dagen. I dag har moren min vært en liten tur innom og hjulpet meg å rydde kjøkkenet og brettet sammen litt klær. Kjenner meg ganske heldig som har folk som kan hjelpe til når det trengs, for når hodet mitt kjennes ut som om det er på nippet til å eksplodere så har jeg ikke akkurat hatt så mye energi til å gjøre slike ting. Nei nå er jeg riiiiimelig lei av å være syk altså! 🙁 Jeg føler at jeg ikke har tid til det, spesielt med en liten en som trenger meg hele døgnet. Kan plis denne stygge basillen som har smittet meg ta seg en bolle og stikke en viss plass??

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin 

INNKJØPSVIDEO – BABYKLÆR

Heisann babes! Nå har jeg endelig fått redigert ferdig videoen med alle innkjøpene jeg har gjort til Liam i det siste! Jeg har brukt utroolig lang tid på redigeringen denne gangen fordi at jeg ikke klarte å gi meg før det ble perfekt, hehe. Neida, men altså jeg har ikke redigert på veldig, veldig lenge, så derfor tar det meg nok litt ekstra tid nå i begynnelsen. Åh så gøy det er å lage videoer igjen altså! Dette kjenner jeg nok er noe jeg kommer til å fortsette med 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns, lik og del så blir jeg super happy! Ikke glem å endre  til 1080 på kvaliteten <3 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin 

Egen YouTube adresse!

Tenkte å tipse dere om å følge meg på youtube da jeg planlegger å bli mye mer aktiv der inne og komme med videoer kanskje en gang i uka! I forgårs fikk jeg også muligheten til å oppdatere youtubekanalen min slik at jeg har en helt egendefinert webadresse. Jeg vet ikke om dette er noe alle får muligheten til nå til dags, men jeg syns i alle fall at det var ganske cool og ikke minst veldig greit. Nå kan en enkelt og greit bare søke på www.youtube.com/c/annelinsta så finner du kanalen min, eller så kan du også trykke HER. Ikke glem å subscribe daa <3

Random bilde fra snapchat. Følg meg gjerne der også i samme slengen! Der heter jeg: annelinstan 👻 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin 

Shoppingdate

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så gøy å se hvor god respons jeg fikk på sist innlegg! Ønsker dere mer av slike innlegg eller andre slags type innlegg så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet og fortell meg hva dere syns! På mandag var jeg i Stavanger med bestevenninna mi Alexandra for å handle inn en del nye klær til Liam. Det er utrolig lenge siden jeg har fått kjøpt noe til ham nå så derfor ble det så og si nesten en helt ny garderobe! Ser dere den store posen under vogna mi? Jepp… Det er ganske mye klær der oppi kan du si! Haha. Tenkte å vise dere alt i en innkjøpsvideo senere 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så rart for jeg og Alexandra ble faktisk kjent gjennom instagram gjennom en shoutout, og nå er hun en av de beste vennene jeg noen gang har hatt. Hun har tre barn hvor to av de er tvillinger! Og jeg er sikker på at Liam kommer til å få det såå gøy med dem i fremtiden når de kan springe rundt og leke sammen 🙂 Det er ikke mer enn 6-7 måneders aldersforskjell og vi merker allerede at de begynner å kommunisere og forstå hverandre litt. De er bare sååå fantastisk søte sammen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at jeg hadde vært et x antall timer på shopping med Alexandra i Stavanger, kom søsteren min innover for å bli med meg på Kvadrat. Jeg manglet fortsatt en del ting, men la plutselig merke til at det kun var 2 timer til Liam skulle legge seg i tillegg til at han begynte å bli ganske utålmodig. Derfor rakk vi kun å ta en rask matbit før vi tok turen hjem igjen. Stakkar Serine som hadde tatt en halvtimes tog kun for å være med meg i en halvtime! Bææh, det var kjipt. Men, jeg hadde veldig lite lyst å gå og trille på en skrikende unge, derfor var det nok best at vi dro hjem før det gikk så langt. Vi får ta en raincheck siss <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå syns jeg faktisk ikke det er så flaut å ta bilder i offentligheten lengre. Eller, hvertfall ikke bilder der hvor man bare sitter, er verre med de der man står. Men det kommer vell til slutt det òg! Ønsker dere alle en fiiin onsdag <3