Alenemamma frem til mandag

Hola babes! Nå var det visst en liten stund siden jeg hadde blogget sist, men det har rett og slett bare blitt sånn. Motivasjonen mangler litt for å være helt ærlig, også har det dratt seg sånn ut med denne her flyttingen. Tror ikke jeg har nevnt det tidligere men nå er vi endelig ferdige med den gamle leie-leiligheten, så nå har vi bare vår egen leilighet å fokusere på. Det har rett og slett vært en sykt travel sommer, men nå håper jeg at det har roet seg skikkelig.  

Vell, nå har jeg snart vært alenemamma i to hele døgn! Kai er borte på jobb-tur i Oslo og kommer ikke hjem før sent mandagskveld. Det har gått helt fint, men har egentlig vært ganske ensomt. Jeg er jo vandt til å være rundt Kai hele kveldene etter at han er kommet hjem fra jobb, så det er ganske uvant og plutselig ikke ha en person her som jeg alltid går rundt og småprater med liksom. Jeg trodde også at jeg skulle være mer utslitt enn det jeg er – eller, jeg er jo sånn hallveis syk, men morfaren og bestemoren til Liam har avlastet meg litt så det har hjulpet ganske mye på. Så ja, det går egentlig ganske greit.

Ellers i dag så har vi vært og veid og målt Liam på helsestasjonen ettersom han har blitt 8 måneder i dag – månedsoppdatering vil komme snart forresten! Han har lært seg  mye nytt nå føler jeg på bare en måned! Sykt hvor fort de lærer altså. Såå har vi vært en liten tur på kjøpesenteret og handlet mat og fòr til dyrene våre, og til middag var vi hos pappaen min og fikk kylling og ris i peanøttsaus. Det var diiigg <3. Nå skal jeg snart sette på et eller annet trashtv-program og se på det i ensomhet resten av kvelden. Huff, det hørtes utrolig trist ut, haha… Neida men jeg må jo bare lære meg å være alene! Det er lenge siden jeg var det sist, og det kan jo være veldig deilig av og til. KOS DERE i kveld <3 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin  

Min nye vogn! – beemoo duo premium

Annonse

– BEEMOO DUO PREMIUM –

Kjærlighet ved første blikk Som jeg elsker den nye vognen min dere! For litt siden fikk jeg tilsendt denne nydelige vogna fra jollyroom.no, og etter å ha prøvd den ut i et par uker tenkte jeg endelig at det var på tide å vise den til dere! 🙂

Beemoo Duo Premium 2015 er en stilren og ergonomisk utformet duovogn med vendbart teleskophåndtak. Den har vendbart og justerbart håndtak slik at det enkelt kan tilpasses den som triller. Vognen har 30 cm lufthjul bak og 17 cm låsbare swivelhjul i plast foran. Sittedelen er ergonomisk noe som gjør at barnet ligger i en naturlig lett krummet rygg-og fotstilling som de fleste barn sover bedre i. Liggedelen er romslig og behagelig og kommer med madrass og lokk. 

Her er en video med litt mer informasjon: 

Etter å ha prøv den ut en stund har jeg fått inntrykket av at det er en god og solid vogn! Jeg liker den best som “shopping” vogn, til å ha med meg på kjøpesentre etc, da jeg syns det er genialt med de svingbare hjulene og jeg kommer meg mye lettere frem gjennom de trange butikkhyllene og klesstativene i butikkene. Jeg har gått tur med den ute i terreng en gang, og det gikk helt fint – men til terreng så foretrekker jeg heller emmaljungaen min da den har bedre demping. De er som natt og dag begge de vognene, men utrolig gode begge to! 🙂

Jeg har også tre forskjellige kalesjer til beemoo-en min utenom den orginale svarte som følger med vognen. Jeg syns det var helt genialt at man kan endre hele look-en på vogna på 1-2-3! Da kan man nesten matche vogna med antrekket 😉 Enkelt var det å bytte også! Det var nesten gjort på null komma niks. Jeg har i blå, grå og vinrød, og gleder meg spesielt til å bruke den vinrøde nå som høsten er her! 


Noe som jeg også har savnet som jeg nå virkelig aldri kunne klart meg uten er “travel organizeren” som på bildet over her. Om jeg skal ut på noe så har jeg alltid lommeboken, iphonen og en drikkeflaske oppi der, og det som er så genialt er at om jeg skal ut med den andre vogna så er det bare å ta av borrelåsen og clapse den på den andre. 

Det som er en av de beste kvalitetene til denne vogna etter min mening er at prisen er så rimelig. Over her har jeg bare vist dere sportsdelen ettersom det er den vi bruker nå, men det supre med det hele er at det følger med en bagdel også! Egentlig så koster vogna 6995,- men det som er så sykt er at den er på tilbud nå til bare 2999kr! Inzaaane. Hadde jeg ikke visst bedre holdt jeg på å si så hadde jeg “løpt” og kjøpt den med en gang. Til den prisen og kvaliteten og ikke minst det rålekre designet, så er det definitivt en vogn jeg kan gå god for! 🙂 

Du finner vognen HER og resten av vognutvalget til jollyroom HER

// Disclaimer: Selv om jeg har fått vognen så er det mine 100% ærlige meninger dere får lese om her på bloggen. Jeg går god for det jeg skriver om, og hadde ikke skrevet om noe jeg ikke likte, ikke var fornøyd med eller ikke hadde hatt troen på. //

Nå skal jeg på trening! Ha en fin kveld babeees ♥

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin  

Fun in the sun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh for et fint vær vi har hatt de siste dagene! Hvem skulle trodd at sommerværet skulle komme helt ut i september? ….. Globaloppvarming? Uansett, det er jo alltid herlig med godt vær, og vi har kost oss ute i både i dag og i går. I dag har jeg gått tur med Liam ute sammen med tanten min og også vært på besøk hos mormor og morfar – noe som var kjempekoselig!  ♥ Resten av dagen koste vi oss ute på terrassen, akkurat slik som vi gjorde i går!  

Noen bilder fra gårsdagen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Sjiraff HER – Løve HER //

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere fint vær der hvor dere bor? <3 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin 

Jeg trodde han skulle dø

For en dramatisk morgen det har vært i dag… I går la vi merke til at Bentley plutselig hadde vondt i hele underkroppen og bare vi var så mye som borti han hylte og klynket det ut av den lille kroppen. Vi bestemte oss for å se det ann til dagen etterpå, ettersom han gikk helt fint, spiste fint og var kvikk og oppegående. Vi hadde heller ikke registrert at han hadde skadet seg eller at det hadde skjedd noe, men bekymret var vi uansett. Hadde det forverret seg noe i løpet av kvelden så hadde vi selvsagt ringt akutt hjelpen med en gang, men det så det ikke ut til å gjøre.

I dag da vi stod opp hadde ikke situasjonen blitt noe bedre, jeg følte faktisk at det hadde blitt mye verre. Han skalv i underkroppen, gikk mer forsiktig og fikk vondt av å hoppe ned fra sofaen – noe som han normalt sett gjør uten noe problem. Jeg bestemte jeg for å ringe til dyrlegen for nå så det ut som om at noe var skikkelig gale. Jeg fikk time 1 og en halv time etter at jeg hadde ringt, og da måtte jeg plutselig finne ut hvordan jeg skulle komme meg bort dit og om noen kunne passe Liam i mens. Heldigvis så var pappaen min hjemme fra jobb, så jeg pakket raskt sammen sakene og trillet Liam ned til ham ettersom vi faktisk nesten er naboer. Bilen til moren min stod også parkert i gårdsrommet vårt etter at jeg hadde lånt den i går, så heldigvis ordnet alt seg ganske fort. Jeg ville reise bort alene med Bentley og ha full fokus på ham ettersom jeg ikke hadde peiling på hva det kunne være og ikke ante hvor lenge det kunne ta. 

Da alt var pakket sammen og klart, buret var inni bilen og nøklene i tenningen begynte tankene plutselig og spinne. Tenk om han var ordentlig syk, hadde brukket noe, jeg har ikke forsikring, hvor dyrt kommer det til å bli, tenk hvis vi må avlive – ja, dere skjønner tegninga. Hjernen min jobber på høygir når det oppstår situasjoner sånn som dette, og jeg frykter som regel alltid det verste. Jeg hadde aldri sett Bentley ha det så vondt før. 

Endelig ankom vi dyrlegen og Bentley virket enda verre. Jeg ville nesten ikke løfte ham opp på undersøkelsesbordet en gang for det gjorde så vondt for ham. Nå er tiden inne tenkte jeg. Nå får jeg sikkert snart beskjed om at han har kreft eller har fått indre blødninger eller noe sånt, og tårene de RANT. Jeg måtte holde meg for å hylgråte for jeg var så redd. Det høres sikkert helt teit ut for de som ikke har hund – men for dere som har – dere skjønner. Bentley har vært akkurat som min første baby. Jeg har hatt ham helt siden jeg var 16 år og ja, har på en måte vokst opp med ham. Jeg kan ikke forestille meg å miste ham, og frykten for det var overveldende. 

Som jeg sa tidligere så fikk Bentley vondt bare vi var så mye som borti ham, og derfor måtte dyrlegen legge ham i narkose slik at han kunne undersøke ham skikkelig. Det ble hele to timer på dyrlegen i dag, men til min stooore lettelse så alt greit ut. De tok Bentley på røntgen og tok også en full blodprøve-skjekk, som begge så normale ut. Det de fant dog, var noe med endetarmskjertlene, at de var ganske fulle – noe som også ikke er så veldig unormalt. Dette kunne ført til noe med muskulaturen som igjen førte til at alt virket så vondt for Bentley. De tømte kjertlene og gav Bentley en resept på noe smertestillende og en streng beskjed om å slappe av i en hel uke. Nå skal jeg kun lufte ham når han skal gå på do – det vil si ingen lange turer o.l, så skal vi på en skjekk igjen om to uker.

Selv om det ble en skikkelig stressende morgen har vi slappet av på terrassen i hele ettermiddag. Bentley koser seg sånn i solen, og det gjør Liam og. Mammahjertet mitt blir så glad av å se at begge bebiene mine har det godt. ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Mamma sine skatter ♥.

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin 

Oppskrift: Focaccia in my <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og fin mandag til dere! Dagen i dag startet for min del kl 08.30 da Liam bestemte seg for at det var på tide å stå opp. Han har begynt å våkne en gang om natten nå, men da sover han som regel lengre om morgenen, så det er like greit. Kai jobber sent i dag så derfor stod jeg opp med Liam slik at han fikk sovet ut litt. Han gjorde det samme for min skyld etter at jeg hadde vært ute i helgen og jeg syns det er viktig at man som småbarnsforeldre gjør litt sånn for hverandre. Da blir det så mye bedre stemning hjemme 🙂 True story! 

Over til hva dette innlegget egentlig dreier seg om; jeg har bare fått såå dilla på Focaccia brød i det siste! Jeg har sikkert laget det tre ganger i løpet av en uke, og det er rett og slett farlig lett å lage! Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere – for dette er v-i-r-k-e-l-i-g enkel, kjapp og ikke minst billig hjemmelaget hverdagsmat! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WHAT YOU’LL NEED: 

1l Hvetemel

1 pose tørrgjær

5 dl lunket vann

1/2 ts salt

1 ts sukker

2 ss olivenolje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bland mel, tørrgjær, sukker og salt i en bolle. Tilsett 5dl lunket vann og rør sammen til en jevn tykk deig. I den opprinnelige oppskriften står det at man skal bruke food processor men det har ikke jeg og syns det går like fint uten! 🙂 

2. Tilsett så oljen og rør bare et par ganger slik at den legger seg rundt deigen. Sett så deigen til heving i ca. 30 minutter på et lunt sted, med enten plast eller en tørkeklut over. 

3. Neste steg er å sette ovnen på 180 grader.  Når ovnen er varm og deigen har hevet seg så finner du fram en form eller en liten langpanne og smører den godt med enten smør eller olje for å forhindre at deigen setter seg fast i formen når du er ferdig. Trykk ned eventuelt fyll som du måtte ønske i deigen som for eksempel oliven, tørkede tomater, fetaost og/eller havsalt. 

4. Strø så salt og olivenolje over og la deigen etterheve i 10 minutter før du setter den inn i ovnen.  

5. Stek brødet i ca 25 minutter midt i ovnen eller til det er hevet, pent gyllent og gjennomstekt. Avkjøl på rist. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DONE!

Du kan så tilsette noe annet tilbehør som du eventuelt måtte ønske. Jeg elsker å ha kyllingfilèt, salat, agurk, løk og pesto oppå brødet! Nam 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du ikke prøvd denne pestoen før så are you seriosly in for a treat! Jeg kunne spist den med alt – og passer perfekt til focaccia brødet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

….. Enjoy  ♥

Håper dere likte oppskriften like godt som meg! Nå skal denne mammaen snart dra seg ut av sofaen og reise på trening. Håper dere har hatt en super start på uken :* 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin
 

Bildedryss fra kongeparken

For et par uker siden hadde jeg og Kai barnefri og reiste med venneparet vårt Alexandra og Christoffer til Kongeparken! Det var rett etter meg og K sin turbulente periode, og det gjorde sykt godt for oss å få litt kjæreste-tid. Vi hadde det utrolig koselig og fikk tatt kjempe mange bilder! Men har ikke fått postet dem før nå ettersom vi tok bildene med Alex sitt kamera og det har vært oppe hos henne. Her er et lite bildedryss fra dagen vår: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herreguuud, er de ikke søte?? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøver å pose å få til antrekkbilder.. xD Håper det er som de sier – at øvelse gjør mester, men jeg blir bare sååå flau! Håper jeg vender meg til det for jeg syns det er så fint å se på andre blogger! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kai vant bamse til meg og Liam <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nydelige Theo og Lucas <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kai syns dette var det kjekkeste med hele dagen – som dere sikkert kan se på ansiktsuttrykket hans, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måtte to til for å trille tvillingvogna opp den bratte bakken, hihi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Både jeg og Kai har litt høydeskrekk (eller, jeg har det men pleier aldri å innrømme det, haha), derfor klarte jeg å overtale Kai til å bli med på noe som heter “høydeskrekk” der en går gjennom en aktivitetsløype hele 13 meter over bakken. Det var sykt skummelt men jeg elsket adrenalinkicket jeg fikk utav det. Hadde noen sagt at jeg hadde hatt mulighet til å hoppe i fallskjerm etterpå, så hadde jeg seriøst gjort det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klarer dere å se skrekken i øyene våre?? hahah…

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Instagram i august

Da har jeg tatt og samlet alle bildene jeg har lagt ut på instagram i august til dere. I august ble Liam hele 7 måneder (!!) Tenk det! Jeg syns selv jeg har klart å være ganske aktiv sist der inne måned og fått til mange bra bilder – om jeg kan si det uten å høres høy ut på meg selv? haha, neida. Men instagram har blitt et slags “kunstgalleri” for meg. Jeg elsker å ta bilder og eksprimentere med ulike settinger for så å dele de med andre, samtidig så får jeg mange gode minner utav det. Og ikke minst – nydelige bilder av den lille Liam’men min imens han vokser opp. Søk meg gjerne opp på @annelinsta om du har lyst til å følge meg der inne <3

Jeg tror jeg må bli flinkere å dele bildene med dere her på bloggen. So many good memories <3

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Jeg gav tilbake ringen…

De siste månedene har ikke vært så veldig lette. Jeg og K har gått gjennom mange store krangler som ikke har vært i nærheten av noe vi har opplevd før og rett og slett vært skikkelig stygge med hverandre. På et tidspunkt var det så gale at jeg gav ham tilbake ringen, og at vi ikke snakket på to dager… Etter en prat med en tredjepart klarte vi endelig å “see eye to eye igjen”. Vi har kommet oss gjennom denne kraftige stormen og er nå endelig snart tilbake til dit vi en gang var.

Det er en stor omstilling det å få barn. Det har alltid bare vært meg og han, og vi har hatt et ganske dypt forhold – dypere enn de fleste vil jeg faktisk også tørre og påstå. Vi har vært bestevenner siden dag èn, og alltid kun hatt bare den andre personen og tenke på. Men nå, nå er det faktisk enda en person inne i bildet, og problemet vårt har rett og slett vært at vi ikke klart og balansere oppmerksomheten til hverandre likt etter at vi fikk sønnen vår. 

Heldigvis har vi endelig som jeg sa, begynt å komme tilbake til dit vi var før. Det var skikkelig fælt å plutselig nesten miste sin beste venn, kjæreste og største støttespiller, så jeg er utrolig glad for at vi kom oss gjennom det. Jeg kan tenke meg at det kan være flere som kanskje kjenner seg igjen i dette, og jeg skjønner på en måte nå hvorfor det er så mange som går fra hverandre etter at de får barn. – For det er virkelig ingen lett oppgave og fortsette være “kjærester” etter at man har blitt foreldre. 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Liam sin nye bilstol!

.. BEESAFE IZI KID X2  

Nå som Liam allerede har rukket å bli over 7 måneder var det på god til å bytte ut bilstolen hans. Han veier rett under 10kg så babybilstolen hans begynner å bli ganske så liten for han nå – og ikke minst, steintung å bære! Det kunne jo nesten ikke passet mer perfekt at jeg ble valgt ut som jollyroom.no sin nye barnevogn- og bilstol ekspert, akkurat nå når vi trengte en ny! Bilstoler kan være ganske dyre men etter min mening så er det viktig med skikkelig kvalitet – den skal jo tross alt frakte og beskytte et lite liv i bilen, og sikkerhet er derfor utrolig viktig. 

Bilstolen jeg har valgt til Liam heter “BeSafe iZi Kid X2 i-Size Bilstol”  og er i fargen “moonrock beige”. Den er bare SÅÅÅ utrolig fin! Tror aldri jeg har vært så begeistret over en bilstol før liksom 😀 Det er en bakovervendt bilstol med ISOfix og Side Impact Protection i nakke- og hodestøtte for ekstra sikkerhet ved eventuell sidekollisjon og kan brukes helt opp til barnet blir ca. 4 år! 

EN AV MARKEDETS SIKRESTE BILSTOLER – 

BeSafe iZi Kid X2 er en av markedets sikreste bilstoler, godkjent etter det nye regelementet UNr 122, i-Size og den tøffe kollisjonstesten Plusstesten. Plusstesten er test som fokuserer på sikkerhet og best mulig beskyttelse ved sidekollisjoner, og denne bilstolen ble faktisk tildelt høyeste score i både sidekollisjonstest og i frontkollisjonstesten.

Visste du at det er skader på nakke og hode som er den vanligste årsaken til at barn dør i bilulykker? Plusstesten fokuserer på nettopp dette, og det anbefales derfor av tryggtrafikk.no at du sjekker hvordan score bilstolen du vurderer å kjøpe fikk før du går til innkjøp av den. Jeg har funnet frem plusstesten til dere! Dere finner den HER

.. ISOFIX – BEDRE PLASS I BILEN 

De justerbare ISOfix armene gjør at du som foreldre selv kan bestemme hvor mye plass bilbarnestolen skal ta i bilen. ISOfix armene sikrer også at barnets benplass kan bli større etterhvert som barnet vokser. På den måten kan barnet også sitte bakovervendt lenger, noe som BeSafe anbefaler. iZi Kid X2 i-Size beskytter barnet bakovervendt fra 61-105 cm, som er fra ca 6 måneder til 4 år.

– SPESIFIKASJONER – 

– Bakovervendt montering for bruk av barn opp til cirka 4 år.
– Godkjent i henhold til UNr 129, i-Size og Plustesten.
– Monteres enkelt med ISOfix.
– Tydlige indikasjoner viser når stolen er korrekt montert og minsker risikoen for feilmontering.
– Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse med SIP +.
– Patentert frontbøyle som låser fast stolen i bilen og gir en meget sikker montering.
– Smart beltesystem med magnet som forenkler håndteringen av internbeltet.
– Justerbar i fira ulike sitte- og hvileposisjoner.
– Ventilasjon i ryggen.
– Avtagbart og vaskbart trekk.

.. HUSK: BARNET ER ALLTID SIKREST BAKOVERVENDT! 

Det anbefales alle å følge Trygg Trafikk og deres anbefalinger at barnet skal sitte bakovervendt til 4-5 års alderen. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjenning til å snus tidligere men barnet sitter alltid sikrest bakovervendt. Dette er SUPER VIKTIG å huske folkens! 🙂 En annen ting som også er viktig å huske på er at om du skal kjøpe eller arve brukt utstyr, at setet ikke er mer enn 4-5 år gammelt. Utstyr svekkes over tid og bør kasseres når det er 8-9 år gammelt. 

Om du har lyst til å lese deg mer opp på hva som er viktig med barneseter og bilstoler anbefaler jeg deg å sjekke forbrukerrådet sin barnesete guide HER og tryggtrafikk sine sider HER

Vi er i superfornøyde med bilstolen, både utseendemessig og kvalitetsmessig! Utenom at den er en testvinner og en av de sikreste bilstolene på markedet, er det nok den lekreste bilstolen jeg noen gang har lagt øynene mine på :-)) Dere finner bilstolen HER, eller så anbefaler jeg dere også å ta en titt på hele sortimentet av bilstoler hos jollyroom HER. Og dere? You`re in luck! Jollyroom har faktisk tilbud på en hel haug av bilstoler akkurat nå! Skjekk ut salget HER! 🙂

Da håper jeg at dere fikk noen tips og at dere har en fortsatt fin kveld <3 Vi blogges dere! 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Hva har jeg fikset på utseendet mitt?

Etter at jeg publiserte svarene på spørsmålsrunden i går haglet det inn med spørsmål angående det ene svaret mitt der jeg nevnte at jeg nylig hadde endret noe på utseendet. Egentlig er det ikke noe spesielt stort jeg har gjort, men jeg skjønner jo at dere er nysgjerrige. 

Jeg var for ca 1 måned siden og fylte på i leppene hos samme plassen hvor jeg utførte laserbehandlingen tidligere i vår  – på rogalandlaserklinikk. Jeg har alltid hatt en stor underleppe og ingen problemer med den, men overleppen har alltid vært skikkelig “tynn” om det går ann å beskrive det sånn – og er noe jeg alltid har hatt komplekser med. Jeg bestemte meg derfor å prøve ut juvaderm og tok 1ml i overleppen.

For de som ikke vet hva juvaderm er så er det et stoff som finnes naturlig i huden og som brytes ned over tid. En lege eller sykepleier kan sprøyte dette inn i huden for å for eksempel fremheve lepper, kinnbein eller slette ut rynker. 

Det er mange som sier at det er en vondt behandling men det syns jeg absolutt ikke det var! Jeg fikk bedøvelse som virket en liten stund først før hun så satte i sprøyta med juvardermen – og det kjentes nesten ikke en gang. Rett etterpå var jeg sykt hoven, men etter et par dager så jeg normal ut igjen. 

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og føler at ansiktet mitt ser mye “jevnere” ut nå på en måte. Alt ble mye mer balansert. Jeg skulle egentlig ønske at jeg hadde tatt littegrann mer, da jeg godt kunne hatt mer uten at det hadde sett unaturlig ut. Men don’t worry, jeg skal ikke bli en av de som ikke klarer å se når nok er nok, trust me. 😉 Men litt til er jeg sikker på at ikke ville skadet. Behandlingen kan vare i alt fra 3 – 18 måneder, avhengig av behandling og produkt og hvor fort kroppen bryter ned stoffet. 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin