Svar på spørsmålsrunden – Del 2

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen? – Vi har vært sammen siden vi var 15 og 16 år – og det var i 2010. Men vi ble ikke offisielt kjærester før den 5. januar 2011 <3

Er det stor aldersforskjell? – Nei. Han er født 01.12.93 og jeg er født 23.01.95 – så selv om det er 2 skoleår mellom oss så er han bare 13 måneder eldre enn meg. 

Har du noen gang hatt mørkt eller brunt hår? – Ja det har jeg! Jeg har faktisk hatt utrolig mange forskjellige farger på håret. Før jeg ble frisørlærling var jeg alt for uforsiktig med håret, men nå har jeg lært meg å heller holde meg til en farge som er nær naturfargen min, både slik at jeg ikke trenger å tenke på etterveksten hver eneste måned og slik at håret ikke blir helt ødelagt bare fordi jeg aldri klarer å bestemme meg. 

Hvordan du takler hudproblemer og hvordan du takler depresjon? Hos meg går de hånd i hånd.. Klem til deg! – Det er virkelig ikke lett med verken hudproblemer eller depresjon. Det hjelper heller ikke på å føle seg stygg når man allerede blir spist opp av tankene sine. Hudproblemene har jeg taklet med å lære meg å sminke meg skikkelig, og jeg ble faktisk ganske flink etterhvert på hvordan jeg skulle dekke det som gikk ann å dekkes til. Det er bare å søke på youtube etter “how to cover up acne” – så kommer det opp massevis av videoer av folk som sitter i samme båt, og som jeg er sikker på at du også kan lære et par triks av. Depresjonen tok det meg en stund å komme over – flere år faktisk. Jeg gikk på antidepressiva da det var som verst, og det har jeg hatt en veldig positiv erfaring med. Vil anbefale deg å kontakte lege og høre om det er noe de kan hjelpe deg med både når det kommer til huden og når det kommer til depresjon. Det fins jo også medisiner for acne som du kan få ved å ta kontakt via lege til en hudspesialist. 🙂 Masse lykke til kjære deg. Lots of love. 

Hva er dine planer iforhold til læretiden din etter permisjon? – Nå har jeg faktisk akkurat bestemt meg, og jeg skal være hjemme til neste august! Det blir bra. 

Hvordan var Liam før han fikk rutiner?🙂 – I begynnelsen da han ikke hadde noe rutiner what so ever, var jeg virkelig tidenes zombie. Han skulle kun sove på meg og om jeg prøvde å legge han fra meg var det et spinnhakkende spintakkel for å si det mildt. Han gråt og skrek så høyt at det hørtes ut som han ble mishandlet. Heldigvis vokste han det av seg, da jeg har vært veldig obs på å prøve å legge han fra meg litt og litt så lenge det har latt seg gjøre. Nå sover han gjennom hele natten i egen seng 🙂 

Når begynte Liam å sove hele natten? (Gidde der han flaske eller vann eller noe for å få ham til å sove hele natten?) – Han begynte å sove gjennom hele natten da han var rundt 6 måneder. Nå gir jeg han alltid grøt halv 7 også gir jeg han en flaske med melk som han sovner med i sengen. Det var en periode der han våknet en gang i løpet av natta for å få en flaske med melk til, men nå sover han helt til kl 07 om morningen. Det er skikkelig deilig!

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg og din sønn?🙂 – Tenkte å prøve å lage en video om en dag i vårt liv! Kommer så snart jeg får tid til å lagen den 😀

Hvilken sminke bruker du til hverdags? -Jeg bruker primer, foundation, concealer, pudder, rouge, eyeliner, mascara, highlighter, og av og til falske vipper.

Kan du lage en sminkevideo? – Altid gøy å se hvordan andre sminker seg for å få litt tips🙂🙂 – Jaa, det kan jeg prøve å få til! 🙂

Hvordan hudsminke bruker du? – Ser ut som den dekker bra🙂 Kan lage et eget innlegg om det! Stay tuned!

Hvordan redigerer du bildene dine på insta? Kunne du laget et innlegg som vise hvordan? 🙂 – Mange som har spurt om det! Det kan jeg prøve å få til etterhvert ja! 🙂


 

Hvor høy er du? – Jeg er 167,5

Hvor mye veier du? – Vet du hva, det er jeg ikke sikker på for øyeblikket! Vekta ligger oppe i den gamle leiligheten som vi enda ikke har ryddet ferdig ut av enda. Blir spennende og se, selv om jeg egentlig ikke bryr meg så mye 🙂

Hva er din naturlige hårfarge? – Det er den som jeg har nå sånn hallveis. Ganske lys blond! 

Noen gang hatt kort hår? – Ja, da jeg var liten hadde jeg en stemor som alltid klarte å lure meg til å klippe håret bare fordi HUN likte det. Da jeg ville ta hull i ørene fordi jeg syns det var så fint måtte jeg inngå en avtale om å klippe av meg håret i samme slengen. Også var det og en episode  for 3 år siden der jeg presterte å svi av meg halve håret ved å bleike det hjemme, da måtte nærmere 50 cm av…. NEVER AGAIN sier jeg bare.

Hvor handler du klær til deg selv? – Det er som oftest på bik bok. Egentlig er jeg litt lei og tror jeg skal ty til mer nettshopping fremover.

Favoritt hobby? – Akkurat nå er det faktisk instagram! Elsker å ta bilder – redigere dem og dele dem med andre! 

Har du fikset noe på utseende ditt? – Jeg hadde ikke det da dette spørsmålet ble skrevet, men nå nylig har jeg faktisk fikset på noe.

Hva gjør du når du har babyfri/når han sover? – Da jobber jeg som oftest med bloggen eller instagram, svarer på mail eller ser på serier og er med kjæresten min! 

Har du forandret deg mye etter du fikk barn? – Njæ…. egentlig ikke faktisk. Jeg har alltid vært en ansvarlig og effektiv person, noe som man er nesten er nødt til å bli når man blir mamma. 

Ammer du enda? – Nei, det gjør jeg ikke. Sluttet helt når han var 6 måneder – da ville han ikke drikke fra puppen en gang. Neste gang skal jeg være mye mer konsekvent med flaska, for det er mange ganger de heller foretrekker den enn pupp om du gir de flaske for mye. Ååh jeg savner den spesielle kosen altså. Det er definitivt mye mer koselig å amme enn det er å gi flaske etter min mening. 

Når begynte Liam å få rutiner? – Da han var rundt 6 måneder. Mitt beste tips er å ikke tvinge på dem noen rutiner, hos oss kom de bare og det hadde ikke hjulpet hadde jeg prøvd å fått det til før den tid. 

Hvilke svangerskapsplager hadde du? – Jeg hadde så og si ALT. Laget faktisk et innlegg om det da jeg var gravid som dere kan lese ved å trykke HER.

Hva tenkte du da du fant ut du var gravid? – Det var den beste følelsen noen sinne! Jeg hadde aldri vært mer glad. 

Skal du ha flere barn? – Det er fult mulig 🙂

Hva er favoritt musikk sjangrene dine? – Det er hip hop, house, pop og r&b. Jeg liker godt musikk det går ann å danse til!

Liker du å danse? – Speaking of, JA! Elsker det! Danset mye før faktisk og har planer om å begynne igjen nå til høsten 🙂 

Hva er dine topp beste tv serier? – Ååh, jeg har så mange – men Sex & The City, Pretty Little Liars og Dexter er noen av de store jeg kommer på på rappen! Kan godt lage et eget innlegg om dette også om det er av interesse! 🙂

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Liam Elander – 7 måneder!


 

Herlighet, har det virkelig gått 7 måneder allerede?! Nå er det kun 5 måneder igjen så blir den lille babyen min et helt år!! Ååh… kan noen være så snille å stoppe tiden litt? Tror snart jeg må begynne å planlegge til januar altså – det skal bli en stor event i alle fall! Det blir jo dobbel-bursdag ettersom han kom på fødselsdagen min, og det skal feires med stil! 🙂

Nå har Liam lært seg å krype og han kommer nok bare til å bli travlere og travlere fremover. Han har også begynt å si “bappa” (tross min store fortvilelse). Jeg vil jo at han skal si mamma først.. haha. Han sier jo ikke pappa helt enda, så vi må bare øve oss på å få fram noe som ligner på mamma også, hihi! 

Da vi var på helsestasjonen dagen etter at han ble 7 mnd veide han inn på hele 9065 gram og var 68cm lang! Han passer nesten ikke størrelse 68 lenger og om jeg skal gå til innkjøp av noe nå blir det nok i størrelse 80. Jeg merker også at minnene fra fødselen og den første tiden starter å falme vekk litt – og det er så utrolig trist. Det er absolutt den beste tiden jeg noen gang har opplevd og jeg gleder meg så ufattelig mye til å få oppleve det igjen. 

Vi måtte også nettopp skrue ned høyden på babysenga selv om han enda ikke har reist seg enda. Plutselig en natt finner han ut at han vil gjøre det og det er selvfølgelig alltid bedre å være “safe than sorry”.

Han spiser godt og elsker middag. Det eneste jeg har opplevd at han absolutt ikke liker er brødskive. Jeg har prøvd å gi alle slags mulige pålegg på, dryppet over vann og melk, men han lager bare verdens søteste grimase hver gang jeg prøver å gi det til han, haha. Tror det er konsistensen som er problemet faktisk, men det kommer nok til å gå seg til etterhvert 🙂 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Til alle perfekte mødre der ute!

Kjære tilsynelatende perfekte mammablogger og superkvinner,

Det går ikke en dag uten at jeg kjenner på følelsen av å ikke være bra nok. At jeg ikke er flink nok i hjemmet og at jeg ikke er en god nok mamma og kjæreste. At jeg ikke er flink nok til å lage middag og at jeg heller ikke er kreativ nok til å komme opp med nye oppskrifter – som forresten må være sunne og ikke inneholde for mye av både det ene og det andre. At leiligheten ikke alltid ser ut som om den er tatt rett ut av et interiørmagasin, og at det mest sannsynlig ligger et lag med støv over de fleste overflater. At jeg ikke har fått tid til å omorganisere klesskapet, og at jeg ikke er flink nok til å dra på trening to ganger om dagen, for så å avslutte med en joggetur på kveldskvisten.

At jeg ikke er flink nok til å pleie meg selv, å ha råd til å være fresh og “on fleek” på alt fra bryn til falske negler og falske vipper konstant. At jeg ikke er flink nok til å tilbringe tid med samboeren og at jeg ikke gir han alt den oppmerksomheten han egentlig fortjener. At jeg ikke er flink nok til å lese bøker, til å meditere, til å være oppdatert på alle mulige sosiale medier, henge med venner, og gjerne besøke familie som jeg ikke ser så ofte.

At jeg ikke orker å vaske tre maskiner med klær om dagen, og at jeg ikke har råd til å dra på shoppingtur en gang i uka for å alltid ha de nyeste klærne og den mest oppdaterte kles-garderoben til både meg selv og sønnen min. At jeg ikke har motivasjon til å spise sunt hver dag hele uka, og at jeg ikke har viljestyrke til å motstå sjokoladen på slutten av dagen – for den føler jeg meg nesten fortjent til etter en dag med null sekunder for meg selv. Men, hva har jeg egentlig fått gjort? Jo, jeg har tilbragt tid med sønnen min, kanskje fått satt på oppvaskmaskinen en gang, hengt opp en maskin med klær og lagd middag. That’s it.

Så det jeg lurer på kjære superkvinner er – hvordan får dere tid til alt? Om jeg skulle presset inn noe annet i timeplanen min nå hadde jeg ikke hatt noen timer med søvn i døgnet, og jeg er temmelig sikker på at jeg ikke er ineffektiv som person heller. Jeg skulle gjerne likt å visst altså, for nå sitter jeg egentlig bare her dag ut og dag inn og føler at jeg ikke strekker til og at det er en million ting jeg kunne blitt bedre på. Det er nesten som et konstant jag – og jeg er alltid stresset. Er det fasade eller kommer dere rett og slett bare fra en utenomjordisk planet?

Hilsen en mamma som konstant løper bak dere for å prøve å ta dere igjen.

LIK og DEL gjerne om du kjenner deg igjen! 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #interior #wants #tanker

25 % RABATT PÅ ALLE BARNEKLÆR OG BARNESKO!

adlinks

// 1. Hettegenser HER – 2. Body HER 3. BabyVans HER 4. Smokk HER 5. Darth vader kosedyr HER – 6. Marmorbukse HER  7. Klosser HER //


 FOR MY BOY 

Selv om jeg elsker sommeren har jeg en spesiell forkjærlighet for høsten også. Moten, interiøret, lune tepper, store skjerf, kakao og ikke minst my favorite – den crispy kalde luften som alltid kommer med været. Det er bare noe med denne årstiden. Man begynner på skolen og jobb igjen etter sommeren og får på en måte starte med en “clean slate”. Jeg for min del har startet med å kutte ut godteri og snacks til bare helgene, og prøver å slutte med pepsi maxen også. I sommer har jeg kost meg, og det har jeg absolutt null dårlig samvittighet for 🙂 Men nå er jeg klar til å begynne på nytt, på en hel del områder!

Til Liam har jeg funnet en del favoritter fra Ellos.no som dere kan se over her – den røffe “cool-kid” looken er virkelig all the rage akkurat nå. Jeg vingler litt mellom både den og den “søte” lyseblå/prinseaktige stilen til min enda, da jeg ikke er klar for å forlate babytiden just yet. Men, det er null tvil om at det er en mer røff stil som gjelder nå, og det kan man se i nesten alle klesbutikker nå. Jeg for min del kommer til å mikse og matche litt – for jeg vil helst at babyen min skal være baby så lenge som mulig! Men litt røfft kommer jeg defitivit til å skaffe meg. Nå får dere forresten hele 25 % rabatt på alle barneklær- og barnesko hos Ellos! Pluss fri frakt og retur! Så nå om det er noe spesielt dere har siklet etter til deres små er det nå tiden virkelig er inne for å slå til 😉 

// 1. Gulvlampe HER – 2. Pute HER – 3. Taklampe HER – 4. Lysslynge HER – 5. Småbord HER – 6. Sengetøy HER – 7. Krukke HER //


 FALL INTERIOR FAVES 

Over har jeg også samlet en del interiør favoritter. Det meste er pynt da vi allerede har skaffet oss mange av de “store” innkjøpene og nå egentlig bare mangler detaljer, som liksom vil gi det lille “ekstra” på interiørfronten. Åh, det fins bare så mye fint! I want it all! 

Har du noen spesielle høstfavoritter dette året? 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #interiør #wants

New in: Marble table

// Marmorborden er forresten på tilbud nå – du finner det ved å klikke HER // adlink

Hurraa! Nå tenkte jeg endelig at jeg skulle vise dere det nydelige marmor-bordet jeg har bestilt for en liten stund siden! Jeg bestilte det fra furniturebox.no, og selv om leveringstiden var ganske drøy så kunne jeg virkelig ikke vært mer fornøyd. Det står bare helt perfekt i stil med resten av interiøret og stilen som jeg går for – pluss at det er perfekt til å ta detaljbilder av ting på. Marmor-bakgrunn på bildene er jo alltid en klassiker 😉 Jeg liker også at det er et bord som ikke alle andre typisk har, og at det er solid og av god kvalitet. Det er jo marmor, så det er helt sinnsykt tungt! Og også utrolig vondt å dunke foten sin borti I might add… haha. 

Dere ser også nå på akkurat det stedet hvor jeg skal tilbringe resten av kvelden min. Jeg er utrolig trøtt for tiden, så i kveld skal jeg prøve å samle opp litt energi og kose meg med jordbær og smeltet sjokolade… Mmmm <3 Ha en fin lørdag videre dere!

Videoblogg med søsteren min!

Shiiit! Jeg kjenner faktisk at jeg syns det er litt små-skummelt å legge ut min første videoblogg på eevigheter igjen, – men selv om jeg syns resultatet ble litt “små-weird”, så tror jeg at det i alle fall ble litt morsomt? hihi, jeg håper i alle fall det!

Whisper challengen kom jeg plutselig på at jeg ville gjøre sammen med søsteren min. Vi har bare en helt spesielt humor når vi er sammen – noe som sikkert mange søstre kan kjenne seg igjen i. Så, etter at vi hadde tullet sammen en hel dag spurte jeg søsteren min ganske spontant; Hey! Kanskje vi burde laget en videoblogg i dag? og; skal vi ikke prøve å gjøre den derre whisper challengen? Hun var down for idèen, og vi dro så hjem til meg og filmet den. Vet ikke om dere syns det er så morsomt å se på, men vi hadde det i alle fall utrolig gøy da vi filmet den! Det e noe jeg anbefaler dere alle å prøve om dere kjeder dere en lørdagskveld altså. Dere får det garantert morsomt da, det kan jeg love dere! 😀

Dere får fortelle meg hva dere syns i kommentarfeltet, og gjerne også om dere syns dette er noe vi burde gjøre eller absolutt ikke gjøre igjen, hahah.. Da håper jeg dere nyter det som er igjen av søndagen! Så snakkes vi igjen senere <3 Dere kan se videoen rett under her! 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Vår første uke med baby Liam – Video!

Ååååh, jeg vet jeg lovte et eller annet sted at jeg skulle legge ut “whisper challenge” video med søsteren min i dag men blir ikke ferdig med redigeringen før i morgen dessverre! I dag har jeg og K fått gjort en del ærend og spist taco hos moren min, og da har rett og slett tiden bare flydd avgårde.. Men! Tenkte jeg heller kunne vise dere en video av vår første uke med Liam som jeg la ut på den andre bloggen – og som sikkert mange av dere ikke har sett før. Så hååper jeg det duger for dere til jeg er ferdig å redigere den andre videoen i morgen 🙂 (Husk å endre til 1080p på kvaliteten) 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere!

Heisann søtinger! I kveld er Kai ute og jeg har besøk av verdens beste Alexandra♥ Egentlig bor vi 40 minutter fra hverandre, men jeg ser henne faktisk oftere enn noen av de andre venninnene mine. Det har gått litt mer penger i bensin etter at jeg ble kjent med henne for å si det sånn! Hihi. Anyways, vi skal straks bestille kinamat, se film og kose oss med noe fredagsdigg – jentekvelder altså! Åh, forresten – jeg må jo også ikke glemme og fortelle dere at jeg er så heldig og ha blitt ambassadør for jollyroom.no! Jeg har blitt deres nye bilstol- og barnevogner ekspert, og skal få teste ut ulike sorter her på bloggen. Super spennende – og ikke minst kjempe kjekt! Jeg ble så utroolig glad da jeg fikk nyheten 😀 Gleder meg til å komme med ulike “reviews” til dere på bloggen fremover!

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Yesterday’s lunchdate

I går var jeg og Liam ute med mamma og søsteren på jorbærpikene og spiste lunch. Jeg bestilte kylling i foccacia brød som vanlig, (eeelsker det), etterfulgt av en frappe som btw er min go-to coffe-drink om jeg først skal få i meg litt kaffein! Det er utrolig koselig å møtes sånn som det der. Ingen av oss bor jo under samme tak lengre, så en lunch-date i ny og ne syns jeg er kjempe koselig. 🙂 Nå skal jeg og Kai snart sette på en serie eller en film og kose oss med noe av den sjokoladen jeg vant i helgen! Så dere det på snap forresten? Jeg klarte søren meg å vinne 2kg sjokolade i kongeparken, og det er søren meg andre gangen jeg gjør det også… haha. Og jeg som skulle til å begynne å spise sunnere? Eh, jaja… vi får ta det neste uke da, hihi. 

Natta <3 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

Morning snuggles

Kai begynte på jobb sent i dag, så da fikk vi alle litt ekstra kose-tid sammen i senga før han dro avgårde. ♥ Nå skal jeg snart ta meg en liten tur ut, og senere i dag skal jeg og Liam ut med mormoren og tanten hans. Tror vi skulle spise et sted. Jeg håper det! hihi. Håper dere får en fin dag! 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin