Gravid igjen?

Jeg leste et innlegg på en annen blogg for litt siden om ei som alltid tror at hun er gravid, og jeg kjente meg så igjen i det! Før jeg fikk Liam mistet jeg mensen av å gå på mini-piller, og når tante rød ikke kom på sitt månedlige besøk lengre, tok jeg ofte graviditetstester fordi jeg plutselig kunne tro jeg var gravid bare jeg kjente meg slapp, var små-kvalm eller hadde ømme bryster. Nå etter at jeg har fått Liam har jeg faktisk tatt to tester fordi jeg plutselig har fått det for meg at det har vært en liten sjanse for at jeg har vært gravid, (noe det alltid er selv om man går på prevensjon!) Men de har vært negative begge gangene. Jeg satt inn spiral ganske fort etter fødselen, slik at jeg slapp å begynne på minipiller igjen da jeg tror at det kanskje kan ha vært noe av årsaken til at jeg har hatt så uren hud. Men, den er jo bare 99% sikker, slik som p-piller og all annen prevensjon. Så selv om det er ganske så sikkert, så man kan faktisk bli gravid av å kun bruke spiral som prevensjonsmiddel også. – Noen andre som også alltid tror at de er gravid? Haha..

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer – HER 

#mammablogg #mamma #blogg #hverdag #gravid

Jeg har holdt det hemmelig…

En ting jeg faktisk har unngått og fortelle om på bloggen eller på andre sosiale medier er det at vi har begynt med morsmelkerstatning til Liam. Vi har gitt ham det i litt under to måneder nå, og jeg har nesten holdt det hemmelig fordi jeg har følt meg så mislykket over det. Var det én ting jeg ville så var det å amme Liam lenge, – både fordi det bærer med seg så mange helsefordeler og fordi det er så utrolig koselig. Men, en dag så ble det bare for mye for meg… Liam lå på puppen hele dagen og hele natten, jeg var utslitt og det virket aldri som om han ble fornøyd med bare min melk. Til slutt, etter litt konsultasjon med helsesøster og andre venninner som også har ammet, bestemte jeg meg for å kjøpe den første pakken med erstatning. Den stod på kjøkkenbenken i 3 dager før jeg gav etter og blandet opp den første flasken til Liam.

Etter det har vi gitt ham en flaske hver omtrent hver kveld, også ammer jeg ham hele dagen og natten utenom. Jeg vet jo at det ikke er verdens undergang om en må begynne med erstatning, det er jo kjempe mange som gjør det! og det er jo helt greit! Men det har bare sittet så langt inne hos meg… Jeg har vært så sykt sta på at jeg skulle fullamme, men noen ganger så må man bare innse at – går det ikke, så går det ikke. Og jeg er ikke mislykket av den grunn.

 Så nå vet dere det! Jeg har blitt flaske-mamma, og en puppe-mamma.. Vell, en combo av de to. 

#mammablogg #mamma #blogg #sommer

My dearest treasure

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter å ha vært et par timer ute på Pokémon jakt med en kompis. Er ikke så mange pokèmon her hvor jeg bor så får ikke fanget så mange, men jeg får jo gått en del og det er en av de tingene jeg liker best med hele spillet. At det får deg ut å gå, i stedet for bare å sitte inne enten foran tv-en, pc-en eller mobilen hele dagen. Tommel opp!

Tidligere i dag var jeg på gladmaten i Stavanger med en venninne og det var kjempekoselig! Tok egentlig med meg kamera men fikk ikke tatt et eneste bilde da jeg hadde hendene fulle med enten mat, baby, vogna, mobilen (med pokèmon appen oppe seff) eller alt på en gang, haha… Såå, da måtte jeg heller konsentrere meg om deet. Nå er Liam i seng og jeg skal til å sette på en episode av en serie som jeg har blitt sykt hekta på i det siste som heter – “Jane the virgin”. Kort fortalt så handler det om en jomfru som blir inseminert ved et uhell da hun er på en rutineskjekk hos gynekologen, og blir gravid. Wææh, tenk hadde det skjedd liksom! Suuper spennende og koselig jenteserie altså. Anbefales! 🙂

Før jeg la Liam i kveld fikk jeg knipset litt bilder av ham i den nye, super-fine diamant-bodysuiten sin fra jollyroom.no. ♥ Dere finner flere bodysuits fra jollyroom ved å trykke HER eller så bør dere også sjekke ut det store utvalget de har av barneklær HER  ♥ Bodysuiten er forresten på tilbud nå til bare 89kt! Link til den finner du HER. (annonselenker)

Vi blogges senere dere ♥ Klem!

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer – HER 

#mammablogg #mamma #hverdag #blogg 

Her fridde han til meg

I fjor, den 13. mars 2015 spurte Kai meg om jeg ville gifte meg med ham, akkurat her på denne broen. Jeg sa ja og en måned senere ble jeg gravid med verdens vakreste sønn. Nå, litt over et år senere, står vi her igjen, bare at vi denne gangen ikke bare er to. Nå er vi tre.

Kjærligheten altså 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer – HER 

#mammablogg #mamma #hverdag #blogg #bryllup

Den første tannen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har sagt det hundrevis av ganger og jeg sier det igjen… Tiden går så ALT for fort! I går merket vi plutselig at den første tanna til Liam hadde dukket opp! Og i dag kjentes det ut som om den har vært der myye lengre enn to dager! Egentlig så har jeg gått og ventet på det da Liam alltid vært en stor fan av å presse hele knyttneven opp i munnen sin som kan være tegn til at de klør i munnen fordi det er tenner på vei – men nå når den første tannen faktisk var her, så får det meg igjen til å tenke på hvor sinnsykt fort tiden går. Om noen få dager så er Liam et helt halvt år! Tenk at jeg snart har en halvtåring i hus 😮 Helt uvirkelig faktisk. Jeg føler helt seriøst det var som i går at jeg lå høygravid i senga og håpet så inderlig på at fødselen skulle starte.

Nei dere, ta vare på den tiden dere har og nyt den! Enten dere har barn eller ei. Du vet aldri hvilken dag som blir din siste. ♥ 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer – HER 

Jeg har fått grått hår!

Som noen av dere vet så har jeg vært på jobb denne uken mens Kai har vært hjemme med Liam. Jeg jobber egentlig som frisørlærling, og ettersom det var en stund siden jeg hadde gjort noe med håret så grep jeg muligheten jeg hadde i går og gjorde noe med det. Denne gangen bestemte jeg meg for å gå for å farge håret GRÅTT! – som faktisk er noe jeg har hatt lyst til å prøve ut en stund men aldri turt å gjøre. Tidligere i uka klippet jeg meg også en del kortere – ble litt for kort men sånn er det. Ble hvertfall kvitt en del av de slitte tuppene mine, og håret mitt var egentlig helt ferdig etter og ha gått gjennom en graviditet, så det var sikkert på tida og kvitte seg en del av lengden. *cryface* haha. Men neida, så nå har jeg kortere og grått hår. Er enda ganske uvant men jeg tror jeg liker det. Om jeg finner ut at jeg ikke gjør det det så er det heldigvis bare en minicolor – og minicolor forsvinner etterhvert som en vasker håret. Viser dere bedre bilder av håret senere.

I dag er første dagen jeg har fri på 6 dager, så den skal nytes, også skal vi bare slappe av. Jeg må nok ut og fange noen pokemon senere, de lanserte spillet i Norge på lørdag, men jeg har lastet det ned via Australia lenge før det. Har ikke kommet så langt enda dog – men nå har jeg fri en uke til før jeg skal jobbe igjen så da får jeg nok “catchet up” en del. Noen av dere som spiller forresten? 😀

Have a good one <3 

 

Mitt lille mirakel

Herlighet… jeg klarer seriøst ikke forstå hvordan jeg og K har klart og lage noe så nydelig! ♥ Altså, jeg syns fortsatt det og lage barn, bære barn og få barn er ren magi. Jeg forstår enda liksom ikke helt at det er mulig… At en liten celle kan utvikle seg og bli til noe så stort, og forandre livet ens totalt. 

Når jeg sitter og ser på Liam den dag i dag virker hele graviditeten seriøst som en fjern drøm. Magen som ble større og større og til slutt var i veien for ALT, sparkene og romsteringen, – har jeg opplevd det liksom? Det virker helt fjernt nå, selvom jeg får en god følelse inni meg når jeg mimrer tilbake på det. Jeg husker at jeg syns det med en gang etter at Liam ble født også. Ja, det var uvant at magehuset var tomt i kanskje et par dager etter fødselen, men så plutselig kjentes det ut som om ingenting hadde skjedd, bortsett fra at jeg da plutselig satt der med en baby i armene. Nå klarer jeg ikke se for meg hvordan livet var før Liam-en min kom til verden. ♥ Han er og vil alltid forbli mitt lille mirakel, og det beste som noen gang har hendt meg. 

(annonse) Bodysuit fra jollyroom.no – HER  – Barneklær HER 

Denne uken har jeg forresten vært på jobb!! Mens Kai har vært hjemme med Liam. Det har gått veldig fint frem til nå, bedre enn jeg trodde til og med, – men jeg merker at jeg savner litt å være hjemme også. I dag var Kai med Liam på en (veeeldig) forsinket 5 måneders-kontroll som jeg har klart og glemme av to ganger til nå! huff… Får skylde på flytte-kaoset da, og ammetåken… Den er alltid en gyldig unnskyldning liksom, haha, neida.. men uansett, Liam fikk da 2 vaksiner og har vært helt fin i formen siden! Han har faktisk aldri reagert på vaksinene han har fått noen gang, og det er jo veldig greit for både oss og han. Vet at det er veldig vanlig at babyene får feber etter at de har fått vaksine, men det har aldri skjedd med Liam. Han veide forresten i dag som 5 måneder og 20 dager gammel 8080gram og var 66cm lang! Lille gutten min som plutselig har blitt så stor. ♥ 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer – HER 

#mamma #mammablogg 

Oreo Milkshake Recipe…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har gått rundt og cravet en skikkelig god milkshake en liten stund nå, og i dag måtte jeg rett og slett bare “give in” etter cravingen og lage meg en, hihi! Jeg fant oppskriften på denne bloggen, men tenkte at jeg kunne dele den med dere her også. Oppskriften er ment for to glass. 

I´ve been craving a good milkshake for a while now, and today I just had to give in to my cravings! The recipe is meant for two persons. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

What you´ll need:

♥ 12 oreos

♥ 2 dl melk

♥ 4 scoops of vanilla icecream

extra:

♥ Chocolate saus

♥ Cream

♥ Oreo crackers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Put the ingredients in the mix-master and blend it all together…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt: jeg-gleder-meg-til-å-smake-den-gydde-oreo-milkshaken-min… Mmm…. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smile! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pour the dark chocolate sause in the mugs, followed by the mixed milkshake in your blender…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finish with whipped cream on the top, maybe an oreo or two, and voila! You´re done!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

yummyyy…

Håper dere likte innlegget ♥ Er det noe dere kunne tenke dere mer av, just let me know! 

Let me know if you guys want more of these kinds of posts. Xx 

#mamma #mammablogg #oppskrift

Det er slutt mellom oss

Nei nå kjenner jeg faktisk at det er nok. Jeg er lei av å føle meg så innmarri trøtt og sliten, lei av å spise feil mat, lei av å ikke ha orden og kontroll.

Oppi alt flyttekaoset har det vært lettere å ty til usunn mat – (jeg kan huske hvor mange ganger jeg har spist på macdonalds i det siste), jeg har bokstavelig talt bodd i joggedressen de siste fire dagene, vært nedfor, demotivert og grinete. Nå kjenner jeg rett og slett bare at det er nok og at jeg er klar for å starte på nytt… 

Vi har kjøpt oss vår første leilighet, vi har en nydelig sønn (!!), og nå ser egentlig alt ut til å gå veldig bra for oss. Men, jeg kjenner fortsatt på det lille snevet av min tidligere depresjon, som enda klenger seg fast og som enkelte dager fortsatt klarer og ta knekken på meg. Jeg er lei av at de depressive tankene fortsatt klarer og snike seg inn i hodet mitt og få meg til å føle meg mislykket, som en dårlig mor, at jeg er stygg og at jeg ikke er verdt en dritt. Det er nok nå. Livet er kort, og jeg er ferdig med å sløse bort de verdifulle dagene jeg er så heldig og ha fått bort på tull, og på ting som til syvende og sist bare får meg til og bli lei meg. Jeg vil bruke tiden min på å være glad! Både for meg selv, kjæresten min, familien min og ikke minst sønnen min. Livet har jo så mye og by på!! Selv om det kanskje ikke kan virke sånn når en er på sitt mørkeste… Jeg er klar til å begynne på nytt! Klar for å la meg inspirere, klar for å leve, være lykkelig, sunn og såå klar for å ha det bra. 

Kjære depresjon, det er offisielt slutt mellom oss. 

Alice&fox indianertelt

Hola fine lesere! Ville bare titte innom og si hei før det er tilbake til sofaen resten av kvelden. ♥ Endelig har ting begynt å stabilisere seg litt mer her hjemme og hverdagen begynner sakte men sikkert og gå tilbake til normalen. Det kjennes helt ubeskrivelig deilig. Jeg har vært veldig stresset i det siste og hverken fått tid til instagram og blogging like mye som før. Fortsatt er det jo en del ting som gjenstår her hjemme men nå føler jeg i alle fall at ting er mye mer på plass og at jeg endelig kan slappe av litt igjen. Love it!

Forresten! For dere som følger meg på snap; (annelinstan), så husker dere kanskje at jeg fikk en enooorm pakke fra jollyroom.no for litt siden? En av tingene som lå oppi var den uttorlig fine hushyllen som jeg har vist dere tidligere, men en annen ting som jeg har gledet meg til å få opp var dette skikkelig kule indianer-leketeltet fra Alice&Fox! Det var gaanske mye større enn jeg hadde trodd, så jeg har ikke plass til å ha det oppe på soverommet til Liam til enhver tid, – men jeg kan fint ha det oppe i stuen slik som jeg har gjort i dag, og ha det ute på terrassen på litt varmere dager. Jeg er sikker på at Liam også kommer til å ta stor glede av det når han blir eldre! Jeg vet i alle fall at jeg alltid hadde lyst på et leketelt da jeg var mindre. Ved og trykke HER så finner du leketeltet som forresten også er på tilbud akkurat nå! Og om du trenger du flere fine ting til barnerommet anbefaler jeg deg og titte både HER og HER. ♥ (annonselenker) 

Nå skal jeg straks finne fram godteskålen og kose meg med en serie på tv-en resten av kvelden. Egentlig så har jeg planlagt å kutte ut en del sukker og usunn mat, men akkurat i dag kjente jeg at det var nødvending med en skikkelig kosekveld bare jeg og K. Det syns i alle fall jeg at børe være lov noen ganger, selvom det bare er torsdag i dag, hihi. Vi blogges igjen senere dere. Masse klemmer ♥

#mamma #mammablogg