4 months update

På mandag ble lille Liam`en min hele 4 måneder gammel <3 Lille stjerna mi vokser så alt for fort! Tok disse bildene på 4-måneders dagen hans og det var ikke det letteste da han har lyst til å ha hele knyttneven i munnen hele dagen! Av og til er ikke tytten heller god nok, og da er det bare handa som gjelder! tihi 🙂

Blir sånn helt DØNN seriøst bare mer og mer forelsket i denne lille karen her for hver dag som går. Trodde ikke det var mulig å kjenne en så sterk kjærlighet for noen, men der tok jeg feil.. Morsfølelsen er virkelig noe helt spesielt altså.. <3 

#mamma #mammablogg #baby 

Laserbehandling – Spørsmål og svar

Hva heter behandlingen og hva går den ut på? 

Behandlingen kalles for Co2 fraksjonert laser og den går ut på å provosere huden til å kompensere for  skadenen tilfører når en får Co2 fraksjonert laserbehandling. Huden vil starte og jobbe med å fornye cellene i det “skadde” området og dermed gi mer elastisitet. Dette vil i neste omgang minske rynker og arr. 

Hvor tok du behandlingen?

Jeg tok behandlingen på Rogaland laserklinikk som ligger et par minutter fra Stavanger sentrum. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor mye kostet det? 

Det varierer alt etter hvor stort område av huden man skal ta, og hvilken klinikk man tar det på. Der hvor jeg tok det koster det 6000kr for begge kinn og 4000kr for haken.

Hva syns du om plassen?

Lokalet var rent og fint og hun som gjorde behandlingen på meg var både hyggelig og profesjonell. Om jeg skal gjøre noe en annen gang kommer jeg nok til å gå dit igjen. 🙂 

Hvor lang tid tok det? 

Jeg fikk først et tykt lag med bedøvelseskrem som skulle sitte på i 1 time før selve laserbehandlingen. Laserbehandlingen tok ikke mer enn ca. 15-20 minutter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk til og med tid til å klemme inn en ammepause mens jeg satt med bedøvelseskremen! Deretter passet mormoren til Liam på ham mens jeg tok behandlingen. 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille luringen lurte fælt på hva det hvite mammaen hans hadde i ansiktet var, hihi 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var det vondt? 

Ja, jeg syns det. Men det kommer nok også mye ann på hvor lav smerteterskel en har. Jeg har hørt om flere som sier de ikke syns at det er noe vondt i det hele tatt, og en får jo bedøvelseskrem som skal sitte på i èn time i forveien. Heldigvis så tar ikke selve behandlingen mer enn 15-20 minutter (alt etter hvor stort område man skal ta av huden selvfølgelig), før man er ferdig. Så overkommelig er det jo, og man glemmer fort hvor vondt det var etter at man er ferdig. 

(Etter behandling får man to isposer som man skal ligge med et par minutter for å kjøle ned det skadde området. Dette husker jeg at var såå herlig!) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjør det vondt etterpå? 

Nja.. Langt i fra like vondt som det en skulle trodd etter hvor fælt det ser ut. Det svir litt rett etterpå, men er ikke noe spesielt vondt i dagene etter. Det ser MYE verre ut enn det det egentlig er. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan føles huden ut etterpå? 

Jeg syns at huden føltes veldig stiv, og den er helt hard enkelte steder hvor laseren har brent av mest på en måte. Det som også var så rart var at det ikke så så aller verst ut med en gang rett etter behandlingen, men dagen etterpå. Da begynte det å se litt verre ut, haha. 

1 dag etter behandling:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her følte jeg meg sååå feit! Haha.. Men er jo bare skikkelig hoven. Hovenheten gikk ikke helt bort før det hadde gått ca èn uke hos meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når kan man se tydelige resultater? 

På meg selv merket jeg forskjell allerede etter en uke. Sminken satt mye jevnere på og hudkvaliteten virket generelt bedre. Det endelige resultatet kan det ta flere måneder før en ser ettersom huden i lang tid etter vil kompensere for behandlingen. 

Dere kan lese dag for dag oppdateringer etter at jeg hadde tatt laserbehandlingen i kategorien HER 

Trenger man flere behandlinger? 

Jeg har lest meg litt rundt nå og det står faktisk flere steder at det er flere som har tatt fra 3-5 behandlinger. Selv så tror jeg at jeg skal vente et par måneder til for å se hvordan det ser ut da, og eventuelt vurdere på ny om jeg skal ta en behandling til. For jeg har jo fortsatt noen arr igjen enda, det er ikke å legge skjul på, men så går det jo ikke ann å trylle heller liksom. 

Er du fornøyd? 

Jeg er fornøyd så langt holdt jeg på å si! Jeg føler at jeg har tatt det første steget, og er utrolig glad for at jeg valgte å gjøre det. Jeg føler jo at huden min ser bedre ut enn den gjorde, og jeg vet ikke om noe annet jeg kunne gjort for å få så bra resultater som dette her. Jeg skal nok tilbake om et par måneder for en “checkup”, så får vi se hva som skjer da. 🙂

Dere kan som sagt lese mer i kategorien jeg har opprettet som dreier seg spesifikt om dette temaet ved å klikke HER 🙂 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Ha en fortsatt fin kveld dere <3

Fødselshistorien min er på babyverden!

Heisann dere! Shit! Dette er faktisk andre gangen jeg titter innom her i dag! Deeet er ikke ofte det skjer lenger, hoho. Neida, men tenkte bare at jeg måtte innom å fortelle dere det at fødselshistorien min ble publisert på babyverden i går! Noe som jeg i alle fall syns er utrolig stas. 🙂 

Dere kan lese fødselshistorien HER på bloggen min, eller sjekke den ut på babyverden.no ♥  

#mammablogg #mamma #gravid #fødsel

Laserbehandlingen – Før og etter resultat!

Da har det gått ca. 1 måned siden jeg tok Co2 fraksjonert laser på Rogaland laserklinikk i håp om å bli kvitt noen av arrene jeg hadde igjen fra de kvisete tenårene. Det store spørsmålet jeg kan tenke meg at mange av dere lurer på er jo selvfølgelig, funket det?? Vell, jeg har jo merket forskjell, men det var ikke før jeg stilte bildene opp ved siden av hverandre jeg faktisk så hvor merkbar forskjellen faktisk var:

Allerede bare en uke etter behandlingen da jeg kunne begynne å bruke sminke igjen følte jeg at den satt mye bedre på, og at huden min hadde en mye jevnere overfalte. Før så hadde jeg på en måte mange små “huler” i huden, og det føler jeg ikke at jeg har like mye av nå lengre.

Førbildene er tatt på kvelden med dårlige kamerainstillinger, derfor de er litt annerledes i fargen enn etterbildene. Nytt kamera og newbie fotograf, what can you dooo, liksom.

Jeg hadde ikke forventet at alt skulle forsvinne, det hadde jeg ikke. En kan jo faktisk ikke trylle heller liksom, og jeg hadde noen SINNSYKT dype arr etter å ha lekt operasjonsdoktor med huden min i flere år. Men i forhold til mine egne forhåpninger og forventninger så må jeg si at jeg er greit fornøyd. 🙂

Drømmescenarioet hadde jo selvfølgelig vært om alle arrene hadde forsvunnet etter bare en behandling! Men det er ikke alltid at forventingene våre samsvarer med det som er realistisk. Vi har jo alle også forskjellig hud, så det er jo faktisk helt individuelt hvor bra behandlingen fungerer for den enkelte. Jeg hadde ekstremt dype arr, eller “ice-peaks” som de kaller det på fint – det er nok derfor at jeg fortsatt har en del arr igjen, selv om det ser bedre ut nå enn før da, i alle fall etter min mening. Huden er enda ikke helt ferdig leget, – (klarer å kjenne på det når jeg drar i huden på en måte), så det kan godt være at resultatet til og med blir enda bedre om jeg gir det et par måneder til. 

Jeg vil nok ende opp med å ta enda en behandling i fremtiden, ettersom jeg ser resultatene det har gitt meg etter bare en gang, og tenk hvor super det faktisk hadde vært å til slutt endet opp med “normal” hud igjen! Men det blir nok en stund til tror jeg, da huden nok må leges enda litt til før jeg gjør det pluss at det naturligvis koster litt som det er lurt å spare opp til på forhånd. 

Jeg føler meg faktisk mye bedre, og det er deeilig når sminker sitter mye bedre på og ser mye mer “flawless” ut enn før på en måte! Jeg har jo som dere ser på bildene over, fortsatt arr igjen, men nå føler jeg faktisk at det fins en løsning der ute og at det er mulig å fikse det om man ønsker. Før så trodde jeg faktisk at jeg bare måtte leve med det og at det ikke fantes noen muligheter, så jeg er utrolig glad for at jeg tok steget om å prøve ut laserbehandlingen. Konklusjonen min er da altså at; har man økonomi til det så er det absolutt å anbefale.

Mer om hvordan behandlingen fungerer og hvor jeg tok laseren tenkte jeg å komme med i et innlegg senere i dag eller i morgen. Vi får se hva jeg får tid til! Ha en fortsatt fin dag godinger <3

Liam sin første 17.mai!

Årets 17.mai var helt grei egentlig. Det hendte et par ting som gjorde at jeg og Liam tilbragte mesteparten av dagen hjemme i leiligheten, og som gjorde at jeg ikke fikk tilbragt Liam sin første 17. mai helt som jeg hadde planlagt. Men det ordnet det seg til kvelden igjen heldigvis 🙂 Jeg fikk derfor ikke tatt så veldig mange bilder fra dagen, men de jeg fikk tatt var er jeg veldig fornøyd med!

Liam var såå fin i den nye jumpsuiten sin fra www.minlilleskatt.no! Han er seriøst bare den fineste jeg vet <3 Og for en sjarmør han begynner å bli! Smiler som bare det til alle og en hver nesten. Om det fortsetter sånn overrasker det meg ikke om han (mot min fortvilelse) kommer til å dra alle jentene i fremtiden, hehe. 

Håper ellers at dere andre hadde en kjempe fin 17. mai! Vi satser på at den blir bedre til nesten år 🙂

Bad blogger…

Hei dere! Lenge siden sist eller? Haha. Off… jeg må erkjenne det at blogging kan til tider være et lite styr, men det går faktisk ikke en eneste dag uten at jeg tenker at jeg burde ha blogget. Jeg føler meg så sinnsykt uinspirert for tiden, og tenker i bunn og grunn at folk virkelig ikke kan være interesserte i meg og mitt liv? Det er jo ikke akkurat det mest spennende som skjer her i gården for tiden liksom. Pluss at jeg ikke bor i et fint hus som har fint naturlig lys og fine lyse gulv hvor jeg kan ta fine bilder på. Det er utrolig hvor god jeg har blitt til å redigere lys skal jeg si dere! Instagrammen min er jo nesten bare lys, men det krever utrolig lang tid å redigere dem slik, og det er en smule irriterende og SINNSYKT tidskrevende, men det er visst sånn folk liker det virker det som… 

Jeg har egentlig masse å gjøre hele tiden, og med en liten baby så virker det nesten som om timene i døgnet er halvert i forhold til før. Jeg har begynt å gå i barselgruppe, og på babysvømming faktisk, og syns det er kjempe gøy! Heldigvis har Liam begynt å sove litt på dagene nå, så da får jeg selvsagt gjort mer, men jeg bruker sikkert mer tid enn den gjennomsnittslige mannen i gata på instagram, og når jeg har brukt opp tiden min der pluss å prøve å holde leiligheten ren/vaske klær/ gi oppmerksomhet til Liam/ gjøre ærend, etc. så er plutselig klokka 12 om kvelden, og da var det visst på tide å legge seg. Blærh…

Nei, jeg vil heller bare være ærlig med dere og let you know how it iiiisss… liksom. Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen med hånkleet på hodet, og sitter i sofaen med Bentey liggende oppå en sofapute ved siden av meg og Eevee på den andre siden. Egentlig så er jeg litt småsulten til tross for at jeg spiste et pizzastykke fra i går for kun rundt om en time siden, og kommer nok til å finne meg noe annet usunt etter at dette innlegget er publisert. Liam ligger og sover i vognen sin som er det eneste stedet han gidder å sove på dagtid, og jeg kjenner jeg stresser med å få skrevet ferdig dette innlegget før han plutselig våkner. Glamorøst liv eller? 

Beklager for rotete innlegg, og dårlige oppdatering dere! Men jeg håper dere forstår litt også. Jeg kommer nok til å komme sterkere tilbake. Håper jeg.

3 månederskontroll

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

To dager etter at Liam hadde fylt 3 måneder var vi på 3 måneders kontrollen hvor vi fikk veid ham og målt ham, samt at han fikk 3 måneders vaksinen. Jeg hadde heeelt glemt av at han skulle få vaksinen den dagen, og kom ikke på det før nesten rett før helsesøster kom og viftet oss inn. Viiims sa du?… Ammetåke is real sier jeg bare! Haha. Han hadde vært ganske grinete et par dager før, og ble naturligvis frustrert da helsesøster stakk stikkene… Det gjorde ufattelig vondt i mammahjertet å se på, men han roet seg heldigvis raskt etterpå og sovnet 1-2 timer før han så våknet igjen og var i veldig godt humør! Nesten bedre humør enn han hadde vært de siste dagene før han fikk vaksinen, haha. Så det ble heldigvis ingen bivirkninger her i hus 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Han hadde lagt på seg veldig fint, og veide rett under 6kg på 5930 gram. Lengdemessig var han 61cm lang. ♥ Bildene er tatt på 3-månedersdagen hans. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utviklingsmessig så går det framover! Litt for fort syns nå jeg, hehe neida. Men han vokser alt for fort for meg, så dere som enda ikke har fått deres og leser denne bloggen, nyyyt tiden! Virkelig. Liam smiler nesten bare man snakker til ham nå, til hvem som helst egentlig. Han har funnet ut hvordan han kontrollerer hendene bedre og klarer også grabbe ting! Han klarer å ligge alene, meeen, er ingen tvil om at han fortsatt er en liten mammadalt. Det nyter jeg faktisk bare, hihi. En vet aldri når de plutselig ikke har tid til en lengre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt store lille gull ♥ 
Hvor store var deres på 3 månederskontrollen? 

Liam 3 måneder

For et par uker siden, (litt sent ute jaaah), så ble Liam hele 3 måneder! Jeg gjentar meg gang på gang; babyen min vokser så alt for fort! ♥ Den siste måneden her har det skjedd mye føler jeg. Han forstår mer av det som skjer rundt ham, han er mer mottakelig og smiler nesten bare man ser på ham. Han har også begynt å grabbe ting med hendene, #riphåretmitt, og har vært skikkelig close med å snu seg faktisk! 

Han vil opp å gå nesten hele tiden, men vi er litt forsiktige fordi det kan være litt mye belastning for ryggen hans, MEN, det er i alle fall ikke noe han bryr seg om for å si det sånn, haha. Han vil OPP! Det er også sykt rart å se hvor mye han har forandret seg utseendemessig på denne korte tiden. En dag ligner han på meg, en dag ligner han på mormoren sin, en dag på den, og en annen dag på den. Jeg så tilbake på nyfødtbildene her for noen dager siden og æææh, det gjør meg så babysyk! 🙁

Nei, tiden går alt for fort. Men vi nyter det til det fulleste, og nå ser ting ut til å gå rette veien for en gangs skyld, og det er mye spennende som skjer framover! 🙂 Forteller dere senere når ting er mer sikkert. Ellers må dere alle ha en fortsatt fin kveld, så blogges vi igjen veldig snart ♥

Laserbehandling mot arr – Dag 5

Åh, i dag kunne jeg endelig ta på sminke etter nesten en uke uten! Jeg er ikke en type som er sånn at jeg MÅ sminke meg bare jeg går ut av huset, men jeg må innrømme at det var herlig å endelig kunne dulle seg opp litt igjen! 

I dag hadde jeg egentlig planlagt å ta bilder mens jeg hadde sminke på meg, men etter å ha vært en skikkelig hardtur i karusell tidligere i dag der jeg satt på totalt feil plass og ble klemt sammen av hele vekta til forloveden min, samt senere fått bagasjedøra til bilen smelt i hodet ved et uhell av samme mannen, har sminken fått tydelige tåremerkespor i foundationen jeg egentlig hadde på meg, samt at maskaraen er passe smørt utover øyelokkene mine.  Syns egentlig litt synd på meg selv… haha 🙁 Neida, stakkar K fikk jo passe dårlig samvittighet da. Uffda… men uansett, derfor fjernet jeg sminken bortsett fra øynene i hele ansiktet, og tok heller bildet som er over, (ignorer neglene btw). 

Jeg er fortsatt ganske rød, men jeg merket tydelig forskjell når jeg hadde på meg sminke i dag, at jeg nesten ikke hadde noen “groper” i huden min lengre på en måte. Jeg føler også at hevelsen har gått ned nå, så nå er det egentlig bare rødheten jeg venter på at skal forsvinne, – så tenker jeg å komme med et skikkelig før/etterbilde av hele behandlingen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vakreste guttene mine  ♥  ♥  ♥  ♥ ​

Nå er Liam i pysjen og jeg og K skal snart til å sette på den siste Hunger Games filmen. FUCK! Nå røyk det forbanna nettet her igjen… Det ryker fader meg heeele tida! Da blir det nok ingen hunger games film likevel da det er de vi leier hos som må fikse det… Åh.. nå ble jeg sur. Og jeg som var litt sur fra før av. Har vondt i hodet og vondt i brystet etter å ha sittet i den dumme karusellen, haha. Nei, jeg tror jeg tar kvelden jeg. Neste uke blir det nok litt mer vanlig blogging igjen. Jeg må blant annet komme med oppdatering om 3 måneders-kontrollen til Liam! Vi blogges senere deree ♥ 

Her kan du følge meg

Facebook: Annelinstablogg

Instagram: Annelinsta

Snapchat: Annelinstan