Laserbehandling mot arr – Dag 4

Da var vi allerede kommet til dag 4 etter laserbehandlingen! Nå føler jeg at hevelsen har gått ned en del, men jeg er fortsatt enda litt hoven. Etter å ha brukt den tykke kremen jeg viste dere i første innlegg har jeg fått noen små kviser på haka, men det fikk jeg beskjed om på klinikken i forveien at kunne hende i og med at jeg har litt fet hud fra før av. Jeg flasser også litt og er fortsatt ganske rød, men i morgen kan jeg endelig ta å sminke over huden litt, og det kjenner jeg at jeg gleder meg til! Da har jeg gått nesten en uke uten og nå savner jeg faktisk å dulle meg selv opp litt.

Sykt hvor fort huden leges egentlig! Om man ser tilbake på den første dagen etter jeg hadde tatt behandlingen. 

Forandring fra de siste dagene:

Happy b-day Bentley!

I går ble hunden min Bentley hele 5 år gammel! Det er helt sykt hvor fort tiden går, samtidig som jeg nesten føler jeg har kjent ham hele livet mitt. Jeg kjøpte ham av konfirmasjonspengene mine da jeg var 16 år, og han har vært min trofaste følgesvenn helt siden. Gjennom oppturer og nedturer har han vært akkurat som babyen min og jeg har behandlet ham som det. Så det er ikke rart at han har blitt litt sjalu/annerledes etter at vi fikk Liam, men nå virker det som om han begynner å bli seg selv igjen. Han er egentlig ikke noe kosete eller interessert i Liam what so ever, eneste er da vi kommer hjem fra å ha vært ute, da må han alltid hilse på Liam først!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er jeg lei meg er han alltid ved min side for å gi meg trøst. Krangler jeg og Kai blir han alltid lei seg og begynner han alltid å syte slik at slutter, haha. Det er så spesielt å se hvordan alle dyr har unike personligheter! Om jeg skulle beskrevet Bentley kort, så er han; prippen, overbeskyttende, glad i oppmerksomhet, grinete, snikete, lojal, mammadalt, barnslig, daltete, leken, snill, dårlig tålmodighet. Lille gullet til mamma <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liam har begynt å synes at det er noe facinerende med Bentley, og strekker seg av og til for å ta på ham. CUUTE <3

Bentley har ikke fått noen bursdagsgave enda, ettersom jeg så og si har burt meg inne helt siden jeg tok laseren, men det tenkte jeg at han skulle få nå denne kommende uken. Det er nemlig noe jeg har tenkt på å kjøpe til ham en stund nå, som kunne passet perfekt i anledning hans 5-årsdag! 

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Laserbehandling mot arr – Dag 3

I dag føler jeg at hevelsen har gått ned en del, pluss at rødheten også har begynt å forsvinne litt. Det klør heller langt i fra like mye som i dag. Etter at jeg hadde vært i dusjen tidligere og brukt en peeling prøve jeg fikk med fra klinikken, så merket jeg også at jeg hadde begynt å flasse litt, og det er jo bra. Det betyr jo at huden kvitter seg med døde hudceller og fornyer seg, som basically er hele greia med Co2 fraksjonert laser

Jeg har fått en del spørsmål om hvor jeg utførte behandlingen, og det gjorde jeg på Rogaland laserklinikk som ligger på Hillevåg/Stavanger. Kommer et mer utfyllende innlegg om selve behandlingsdagen og behandlingstypen senere! Vi var nemlig smarte nok til å ta med kameraet 🙂

Her kan dere se forskjell fra de andre dagene:


Det er ikke sikkert at alle arrene vil forsvinne etter kun èn behandling. Er det veldig dype arr må gjerne behandlingen gjentas ved en senere anledning, og det var jeg klar over. En kan jo ikke forvente mirakler heller liksom. Men, jeg er fortsatt veldig spent på hvordan huden min ser ut etter at huden har leget seg skikkelig, og håper jo selvfølgelig at det er merkbar forskjell. 🙂

Today I feel like my swelling has gone down quite a bit, and the redness is also starting to disappear. After I`d been to the shower this morning I also noticed that my skin was flaking, and that is nothing but a good sign, because that means that my skin is renewing and getting rid of dead skin-cells – which is basically the meaning of co2 fractional laser. 

Laser behandling mot arr – Dag 2

Da var vi kommet til dag 2 av behandlingen, og ansiktet mitt kløøør! Jeg har jo eksem til vanlig, så når jeg klør klarer jeg nesten ikke å motstå det, så nå gjør jeg virkelig alt i min makt for å holde igjen altså. 

Ellers er jeg fortsatt hoven og rød, men det har kommet seg litt og sårene er på en måte borte. Før jeg tok bilder til “dag 2” tenkte jeg, hmm… skal jeg gidde å sminke øyene? Ehm… nei. Jeg ser helt jævlig ut uansett, haha. Pluss at sånne rett og og ned bilder nesten aldri blir bra, hvertfall ikke mine, men neida, joda, det går egentlig veldig fint med meg utenom det 🙂 

Her er bildene fra i går. Føler selv at jeg ser litt forskjell, og at de verste sårene har gått bort.

Day two of my healing process from the laser treatment I had on tueday. My face iches a whole lot, but other than that, I´m feeling pretty well. It is a small difference from yesterday, I`m still pretty swollen, but at least I feel like the worst wounds have healed. 

I dag er jeg på topplisten!

Hei mine fine! Håper dere har hatt en bra start på dagen 🙂

Etter god respons på innleggene mine i går våknet jeg i dag til å se at jeg hadde kommet på topplisten på blogg.no i Norge! Det er jo selvsagt veldig kjekt, og etter å ha delt noe så nært for meg, så er jeg på en måte glad for at det ikke var helt bortkastet om dere skjønner. Meningen med at jeg blogger om denne type behandling, er jo slik at jeg kanskje kan hjelpe noen andre som sliter med det samme, så det var gøy å se at jeg faktisk nådde ut til noen. Innlegget jeg snakker om kan du lese ved å trykke HER.

(Arkivbilde)

Jeg må også si tusen takk for alle de fine kommentarene som har haglet inn fra alle kanter, både på instagram, snapchat og her <3 Det gjør meg så glad når dere tar dere tid til å kommentere på innleggene mine, og det gir meg også, forståelig nok – mye mer blogglyst 🙂 Så det må dere gjerne fortsette med, hihi 🙂

Uansett, i dag skal jeg faktisk bevege meg ut av huset! Tror nesten jeg må finne fram kamuflasjedrakten, hehe, neida. Troodde jeg skulle se litt bedre ut i dag, men det føler jeg ikke. Kan være jeg må avlyse babysvømmingen jeg egentlig skulle på i dag, men det lille barseltreffet som er planlagt kan jeg ikke droppe. Det blir mitt første barselstreff e-v-e-r, og de er fullt klare over at jeg ser ut som en potet før jeg kommer, hahah! Oppdatering om hvordan huden min ser ut i dag kommer ut senere. Ellers må dere alle ha en riktig god dag!  

Følg meg på facebook for flere oppdateringer – HER

#mammablogg #mamma

Min største usikkerhet

Sånn her ser jeg ut uten sminke:


Jeg har vært en av de uheldige som har slitt med masse kviser da jeg var tenåring. Det begynte da jeg var rundt 15 år og gikk faktisk ikke bort av seg selv før jeg ble gravid! Det har vært utrolig plagsomt og slitt uhyre masse på selvtilliten. Jeg har blant annet ikke kunnet reist til syden uten å ha hatt en haug med “massasjefolk” praktisk talt løpende etter meg med kremer og behandlinger de var 100% sikre på at skulle få det bort. Ikke bare har det vært vondt psykisk, men også fysisk. Jeg husker at når det har vært sitt verste at jeg nesten ikke klarte å ta på meg selv i ansiktet, fordi det gjorde så vondt. 

Jeg ble så lei til slutt at jeg begynte å pirke og leke doktor med ansiktet mitt. Jeg var så hiiimla lei, og mitt største ønske var at det hele bare skulle forsvinne. Hvorfor meg liksom? Jeg kjente meg så alene, for lets face it, det er faktisk ikke så vanlig å ha et stort hudproblem, da ville det vært mer “akseptabelt” blant folk, og for jeg som selv har opplevd det, ville ikke opplevd at folk stirret på huden min i stedet for å se meg i øynene da de snakket med meg…

Ingen mirakelkremer, endring av kosthold, kutting ut av brus og godteri har hjulpet. For tro meg, jeg har prøvd ALT, og kastet bort masse penger på tull! Det som hjalp for meg var da jeg kuttet ut noen medisiner jeg hadde gått på i flere år, og ble gravid. Da forsvant de, og jeg har ikke sett dem siden. Nå sitter jeg bare igjen med en hel haug med dype arr, som ikke sminken en gang alltid klarer å skjule, derfor tok jeg valget om å prøve å fjerne arrene med noe som kalles for fraksjonert Co2 laser i går. 

Jeg har sett utrolig lite på både forum, blogger og lignende om slike typer behandling som dette, og det har selvfølgelig ført til at jeg har vært veldig usikker på hva som faktisk ville fungere. Kanskje det er fordi folk ikke tørr å vise seg på sitt mest sårbare? Jeg vet i alle fall at det krever veldig mye av meg å legge ut bilder mens jeg går gjennom denne behandlingen her, – men jeg skal gjøre det, for da kan det kanskje hjelpe noen av dere andre der ute som sliter med det samme problemet. 

Så nå, dagen etter behandlingen ser det jo utrolig drøyt ut. Det er på langt nær ikke så vondt som det ser ut som, og jeg er mye mer hoven nå enn da jeg gikk og la meg går. Det blir verre før det blir bedre på en måte, men det var jeg forberedt på. Jeg har fått en liten liste over hva jeg skal gjøre de neste dagene, og mye av det innebærer å smøre seg MASSE med fuktighetskrem! Jeg skal smøre meg 5-7 ganger med denne kremen her i løpet av i dag. Men sånn ellers, så er jeg i helt grei form. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Things are finally looking up!

Beklager for dere som følger meg på bloglovin i dag, haha! Telefonene deres har eller kommer enten til å plinge i 140 ettersom jeg har importert de fleste innleggene fra den gamle bloggen til denne nå i dag. Utrolig tungvindt for både meg som blogger og dere som lesere at jeg måtte gjøre det på denne måten, men i følge blogg.no så var det den eneste måten. Der har de faktisk noe å lære av nouw syns jeg.

Uanseett, gjett hvem som har fått støtten sin! ENDELIIIIG sier jeg bare. Herregud, jeg har ikke hatt “lønn” siden desember. SYSTEMET NOEN GANGER ALTSÅÅÅ… Kan noen plis gå og gjøre noe med det? Så skal de få en klem. 

Akkurat nå har Liam endelig sovnet (for seg selv), vel å merke! Så nå sitter jeg bare her og slapper av egentlig.

Håper dere alle får en deilig dag ♥ 

Endeliig!

SØNDAG, 3 APRIL, 2016, 19:46

Endeliiig ville Liam sove litt på dagen! Tror han er ganske utslitt etter de siste dagene med mye magesmerter og tetthet i nesen… Etter at vi hadde vært i et familieselskap i dag sovnet han i bilen på veien hjem, og har sovet i snart tre timer etter det. Så nå må jeg nok snart vekke ham for å få i ham litt mat! Han sov først bare videre i bilstolen, men de skal jo ikke sitte der for lenge på grunn av at det ikke er så heldig for ryggen, så da jeg kom ut fra dusjen jeg hoppet inn i relativt kort tid etter at vi kom hjem, ble jeg møtt av dette vakre synet i stuen ♥ Er det rart jeg er forelsket eller?