New in

Da fikk jeg endelig kommet til å legge ut bilder av tingene jeg bestilte på/rundt black friday! (bare over èn måned senere… heh, kremt). Jaja, over her er i alle fall de fleste tingene jeg fikk klikket meg hjem den dagen pluss et par andre småting som jeg har kjøpt over tid 🙂 


 Til nå denne uken har jeg og K hatt veldig mye og gjøre – som blant annet å bytte et par julegaver, kjøpt oss ny sofa og fått rett og slett bare hatt god gammeldags kjærestetid. Sofaen vi først fikk med oss hjem var totalt knekt da vi åpnet den fra innpakningen. Denne måtte derfor returneres i bytte mot en ny dagen etter, noe som selvfølgelig var et lite styr men heldigvis gikk det det jo fint da. Det hadde dog ikke gått like fort om ikke faren min som alltid stiller opp med både henting og tilhenger ikke hadde hjulpet til. Jeg er jammen meg  heldig som har en så snill og handy pappa! 

Ellers har jeg også fått et nytt pax-garderobeskap fra faren min som bursdagsgave til neste måned som også ble ferdig montert av ham i går. Tenker det er greit å få alle slike ting på plass før lillemann velger å melde sin ankomst, så slipper vi liksom å stresse med sånne ting da. 

I dag skal jeg ut å handle et par pynte-puter til den nye sofaen og begynne å vaske babyklær. Det er i alle fall det som er planen foreløpig, så får vi se hvordan formen min blir utover dagen. I går endte jeg jo opp med å ta meg to lurer midt på dagen for jeg var så trøtt og sliten, og dette oppi alt styret med bytting av sofa og montering av skap. Verst av alt var jo at jeg var dæv-trøtt på kvelden igjen, så det de sier om at kroppen trenger mer hvile i slutten av en graviditet stemmer i alle fall i mitt tilfelle! haha. 


 Nå har det jo gått så lenge siden jeg bestilte alle disse tingene at jeg har fått masse nytt igjen. Tenkte derfor å prøve å legge ut litt bilder av hva jeg fikk til jul osv når jeg får tid. Håper ellers dere alle får en herlig dag og nyter de siste fridagene før hverdagen inntreffer for fullt igjen 🙂 

 

Rise and shine

God morgen hjerter! Gjett hvem som er oppe allerede nå? Jo, det er meg det! Klokken 05.56 var klokka da jeg hoppet i dusjen i morges, jeg er nå derfor lys våken og tenkte det kunne passe seg med et lite blogginnlegg ettersom det ikke er så stort mye annet å finne på enda.


Ute blåser det som bare rakker`n og K ligger enda i senga. Vi la oss i tolvtiden i går, så jeg har ikke sovet spesielt lenge, men det er rart det der med at det er akkurat som om kroppen gjør seg klar til mindre søvn før man skal få en baby – for de sier jo at det blir en del mindre søvn da 😉 Søvnen min har i alle fall vært veldig forandret nesten helt siden jeg ble gravid. Det startet for det første med at jeg ikke kunne sove på magen lengre, som desidert er favorittstillingen min å sove på. Dette påvirket nok søvnen en del, for jeg våkner som regel aldri og føler meg klar til å gripe dagen lengre. Jeg våkner som oftest med at kroppen verker og kjennes ut som om jeg akkurat har deltatt i en slåsskamp.

Jaja, for øyeblikket kjenner jeg meg egentlig ganske fin, men jeg er ganske sikker på at jeg må ta meg en lur litt senere på dagen. Jeg har jo holdt på å duppe av de siste dagene i rundt 18.00 tiden – merker på en måte at kroppen er veldig sliten nå. Er uansett ikke lenge igjen da! Kroppen kjennes faktisk annerledes ut i forhold til for eksempel sist måned, og det er akkurat som om jeg klarer å kjenne litt på meg at det nærmer seg. Det blir utrolig spennende å se når han bestemmer seg for å komme! 

– Følg meg på instagram HER ♡ – 

Christmas eve

Heisann dere! Håper dere alle hadde en super dag i går ♡ Dagen for min del startet kl 07 da jeg våknet av at hele kroppen gjorde vondt (som vanlig), og kvalme selvfølgelig. Jeg drakk derfor litt vann og prøvde å ligge i sengen i en time til før jeg til slutt bare måtte stå opp for å få i meg noe mat – hjelper faktisk som regel på kvalmen. Klokken 08 daffet jeg bort til sofaen og la meg ned for å se på julefilmer.

Med teppet over meg og julesokken på mage-bordet, lå jeg og slappet av  i sofaen et par timer helt til Kai endelig sto opp. Søsteren min kom over kun en kort tid etterpå som er en juletradisjon hos oss. Vi ser alltid på julefilmer og spiser godteri fra sokkene våre sammen på julemorgen hvert år, selv om vi ikke bor i samme hus lengre ♡

Etter at vi hadde sett tv til vi ble lei, startet jeg å gjøre meg klar for kvelden. Jeg måtte begynne i god tid ettersom det tar en del lengre tid enn det har pleid å gjort før for å si det mildt, haha! Strømebuksa mi for eksempel, tok jeg av og på meg 3 ganger for jeg forstod aldri hvilken vei som var rett. Det tok meg i allefall et kvarter med kula på magen med det prosjektet før den var rett vei og komfortabel og ha på! Men jeg skal si dere det at da var jeg sliten etterpå altså, måtte jo ta pause etterpå liksom. hihi. Etterpå var det avgårde for å levere de siste julegavene, for så å reise bort til moren til Kai hvor vi skulle feire jul i år 🙂

Ikke lenge etter at vi hadde ankommet moren til Kai, ble vi servert en nydelig pinnekjøtt middag etterfølgt av masse gaver og kos! Både jeg og Kai fikk såå masse fint, både til oss selv og til lillegutt. Etter pakkestyret, spiste vi risengrøt til dessert – noe som jeg egentlig ikke liker men alltid MÅ tvinge i meg for å få mandelen (konkurransemenneske), kremt*. Men ettersom jeg enda var stappmett etter pinnekjøttet ble det ikke så mye risengrøt på meg, og jeg fikk heller ikke mandelen 🙁 Meh.

Etter desserten var jeg helt utslitt. Klokken var da rundt 21.30, noe som er veldig tidlig for min del å være ferdig med alle pakkene og det som følger med, men i år kjente jeg at det var like så greit. Vi reiste hjem kort tid etterpå med unntak av en kjapp tur innom mormor og morfar hvor mor sin side av familien var samlet, måtte jo se hva de også hadde fått 🙂

Fikk ikke tatt så mange bilder i går, (rettere sagt; glemmer alltid å ta bilder), men magen måtte jo dokumenteres! Haha. Her ser dere også strømpebuksa som fikk gjennomgå. (36+5) på vei her ♡


Alt i alt hadde jeg en veldig fin julaften. Det var dog ikke helt det samme i år som det har vært andre år, sikkert fordi jeg som jeg har nevnt tidligere egentlig går og venter på noe helt annet. Men jeg har nytt julaften og hatt det veldig fint – men jeg er ganske så sikker på at det blir noe helt annet neste år 🙂

3D ultralyd

Må jo bare vise dere disse utrolig nydelige bildene jeg fikk knipset da jeg var på ultralyd for et par uker siden! Tror jeg var i uke 33 da disse ble tatt ♥

Jeg har hatt totalt 4 ultralyder på sykehuset. Den første husker jeg nesten ikke, men tror det var i uke 13 eller noe, bare for å sjekke at alt så bra ut ettersom jeg har APC-resistens. Den andre var den ordinære som alle får tilbud om i uke 18, bildene over er fra den tredje, også var jeg på en på torsdag sist uke. 

Ettersom jeg går på blodfortynnende har jeg blitt satt opp på flere ultralyder enn normalt, noe som jeg egentlig syns har vært veldig greit. For det første så er det jo like gøy å få sett babyen sin hver gang, høre at alt ser bra ut og at alt virker normalt, pluss at en føler seg litt godt tatt vare på, at opplegget er skikkelig og trygt.

De to siste gangene jeg har vært inne på ultralydssjekk har det vært for at de skulle se på veksten til barnet. Dette visstnok fordi jeg går på blodfortynnende og da kan ha bedre forsyning til barnet. I noen tilfeller kan enkelte barn da ende opp med å legge på seg fortere enn normalt, og som følge av det også bli veldig store/tunge. Det var i alle fall slik jeg oppfattet det. 

Da vi var inne på ultralyden fra bildet over her lå prinsen 4,6% over gjennomsnittsvekt, som var helt perfekt! Da jeg var inne sist torsdag lå han nesten akkurat på gjennomsnittet med 0,1% over gjennomsnittsvekt – noe som vil si at om han fortsetter å legge på seg i samme tempo frem til han blir født, så blir han rundt 3600 gram. Han var i alle fall over 2,5 kilo da jeg var på sykehuset sist, og alt så helt perfekt ut! 

Dette må være den første julen hvor jeg faktisk gleder meg mest til den bare er ferdig, for det er julegaven som kommer etter jul i år, jeg er mest spent på. Nå nærmer det seg noe helt sinnsykt, og selv om jeg har begynt å grue meg en del til fødselen, så gleder jeg meg noe så helt ubeskrivelig til å få møte den fine, nydelige, lille babyen min for aller første gang ♥

Innskrivning og 36 ukers kontroll

Heisann fininger! I dag har jeg vært på sykehuset og blitt innskrevet – som egentlig bare vil si at jordmor går gjennom papirene dine og legger inn all nødvendig informasjon på pcen. Jeg fikk også en del informasjon rundt fødselen, men det meste visste jeg faktisk fra før da jeg fikk en veldig god gjennomgang på det fødselsforberedende kurset vi var på for en liten stund siden. Mamma var så snill å bli med meg inn til sykehuset i dag, og hadde ikke hun kunnet, er jeg sikker på at jeg ikke hadde klart å komme meg inn i det hele tatt. Jeg har vært sinnsykt kvalm og slapp i hele kroppen helt siden jeg stod opp i morges – det kjennes nesten ut som om jeg skal falle sammen hvert øyeblikk liksom. Så da jeg kom hjem var det rett i sengen for å sove et par timer før jeg skulle videre på 36 ukers kontroll hos legen. 

Denne uken begynner de å sjekke om barnet har festet seg, noe jeg allerede fikk bekreftet da jeg var på ultralyd sist uke. Alt så bra ut med både meg og lillegutt, han var fortsatt festet og lå visstnok veldig langt nede. Jeg spurte om dette hadde noe å si – om det liksom kunne gjøre at fødselen skulle starte før, men fikk beskjed at det egentlig aldri går ann å forutse fødselen og at han kommer når han selv føler for det 🙂 Selv er jeg så sliten og gleder meg sånn til å få møte ham at han lett for min del kunne kommet i det jeg går inn i uke 38 – men jeg vet jo på en måte at det må være litt kjipt å bli den aller minste i klassen også.. 1. januar sier jeg bare, da må han bare kjøre på! Hihi. 

Da jeg kom hjem, tross kvalmen og den dårlige formen ble humøret i alle fall litt bedre da jeg ble overrasket over at denne suuperfine vognlenken lå i postkassen! Den var jeg så heldig å vinne i en adventskonkurranse på instagram for et par dager siden, og jeg må bare si at jeg er helt sinnsykt fornøyd! Nå ble liksom vogna vår komplett ♥

Hva syns du? 🙂 

#gravid 

Har jeg diabetes?

Denne uken har i motsetning til de siste månedene gått utrolig fort! Det har kanskje noe med at det snart er jul og det krever masse forberedelser – og at jeg har vært hos både jordmor og på ultralyd denne uken. 


På mandag var jeg hos jordmor for vanlig skjekk. Det innebærer blant annet å levere urinprøve, måle blodtrykk, høre på hjertelyden til barnet osv. Jeg pleier også alltid å fortelle hvordan jeg har det og snakke om eventuelle ting jeg lurer på. Helt siden jeg har vært gravid har alt alltid vært som det skulle når jeg har vært på ultralyd eller skjekk hos jordmor. Barnet har alltid sett friskt ut, jeg har alltid hatt fint blodtrykk og heller ingen utslag på urinprøven. Men da jeg var på mandag, slo jeg visstnok ut på et veldig høyt nivå av på sukker i urinen.. Jordmor fortalte meg at jeg måtte komme med en ny en dagen etterpå for å teste om jeg slo ut igjen, da dette kunne være tegn til diabetes/svangerskapsdiabetes (!!). Jeg fikk helt sjokk, og ble umiddelbart utrolig redd faktisk. Syns det hørtes så rart ut at en normalvektig person som meg, så ung og med et helt vanlig kosthold kunne kanskje ha utviklet diabetes. Jeg var skikkelig deppa hele resten av dagen ettersom jeg har spist litt mye sjokolade i det siste, (har vært noe av det eneste jeg har fått i meg), og heller ikke spist særlig sunt, og banket meg jeg meg selv opp til de grader innvendig. 

Hele den dagen holdt jeg meg borte fra sukker. Jeg drakk kun vann, og spiste sikkert litt for lite. Hadde ikke matlyst i det hele, og var nesten sur på mat generelt. Grunnen til at jeg ikke spiste sukker hele dagen var i tilfelle det var det som gjorde at jeg hadde slått ut på testen dagen før. Mormor hadde bursdag den dagen, så hele familien var samlet og spiste god mat og kake. Jeg var helt i min egen verden og er heller ikke den beste på å skjule når jeg ikke har det greit. Ble derfor en kort visitt, før jeg tok turen hjem igjen og tilbrakte resten av kvelden med Kai og en kompis – som klarte få meg på andre tanker. 

Dagen etterpå når jeg skulle ta ny prøve var jeg utrolig nervøs. Jeg hadde nesten ikke sovet hele natten ettersom jeg hadde gruet meg sånn. Jeg sto opp og gjorde meg klar, tok med morgenurinen i et testglass og ble hentet av mamma for å reise til legekontoret igjen. Heldigvis var det ikke noe kø da jeg kom til laboratoriet, så jeg fikk levert testglasset til testing med en gang. Mens jeg satt ute på venterommet fløy en million tanker rundt om i hodet mitt. Jeg hadde lest dagen før at om det var svangerskapsdiabetes, er det større sjanse for å utvikle diabetes type 2 senere i livet. Om det er diabetes måtte jeg kanskje fortsatt på sprøyter resten av livet, og jeg er dritt lei NÅ, ettersom jeg tar blodfortynnende i sprøyteform hver eneste dag. Jeg har gledet meg sååå utrolig mye til jeg slipper at det skal være en del av dagsrutinen, men nå kunne det være en sannsynlighet for at jeg måtte gå på sprøyter resten av livet.. 

Damen som hadde utført testen åpnet plutselig døren. “Testen var helt fin den”, da hun og smilte til meg. Jeg ble helt sjokket, og selvfølgelig utrolig glad. Jeg hadde jo gått og følt på meg at jeg hadde diabetes eller svangerskapsdiabetes i en hel dag, det hadde fått meg til å føle meg så nedfor, også var alt jo helt fint. Noen ganger så hater jeg meg selv for å hoppe til konklusjoner så kjapt og ta sorgene på forskudd. I de aller fleste tilfeller går jo ting som regel godt! Jeg kunne kost meg i selskapet til mormor og hatt en helt fin dag hadde jeg ikke gått og overtenkt dette mulige problemet som det egentlig var lite sannsynlighet for at var fakta. 

Grunnen til at jeg hadde slått ut på urinprøven var fordi jeg hadde spist “choco kuler-frokostblanding”, til frokost. Jeg vet at det er mye sukker i frokostblandinger generelt, og spesielt denne typen her – men ettersom jeg har hatt så dårlig matlyst og energi, har jeg spist det jeg har orket og det som har vært enklest å forberede. Dette “diabetes-sjokket”, fikk meg faktisk til å åpne øynene litt. Vi må være forsiktige med hva vi spiser! Om 20 år skal en ikke se bort i fra at dette faktisk kunne vært en realitet for meg. Det er så viktig å ha et sunt og variert kosthold. Spiser en dårlig og usunn mat, er det ikke bare diabetes en kan utvikle av sykdommer. Andre eksempler kan også være; et dårligere immunforsvar, overvektsproblemer, fordøyelsesproblemer og hjerte -og karsykdommer. Det gav meg enkelt og greit en god, real støkk, og jeg er nå enda mer forsiktig med hva slags mat jeg putter i munnen. 

snow for christmas

Åå, kan det ikke bare begynne å snø litt snart? Jeg kommer aldri i skikkelig julestemning uten snø, og håper faktisk hver dag på at det skal begynne å dale små snøballer ned fra himmelen. Nå har jeg sett sikkert over 10 julefilmer, hørt på julemusikk, spist pepperkaker og pakket inn julegaver, men julestemning er det fortsatt mangel på her i heimen.

Jeg tror egentlig bare at det er snø som gjør det for meg. Det er noe jeg håper på hvert år og jeg blir alltid litt småskuffet om vi ikke får det på julaften. Det er bare noe med det. Noe fredelig og vakkert – sett bort i fra syke snøstormer og lignende da, men dere vet. Den forsiktig dalende snøen som legger seg som et stort, hvitt teppe på bakken. Det gjør rett og slett litt lykkelig – i allefall for et lite sekund.

Om det skal snø snart så håper jeg det skjer nå i desember, ikke i januar – noe som er typisk her på vestlandet. En kan ønske seg det noe så enormt til jul, og når forventningene er ødelagt så bestemmer den seg for å komme når vi alle egentlig bare vil “move on” with our lives. Er det bare jeg som tenker sånn? Hehe..


 

Nei, jeg tror altså at jeg ønsker meg snø til jul.

Har du snø der hvor du bor?

 

Gravidoppdatering – uke 35

På vei: 34 + 6 (86,2%)

Termin: 19. januar ♥

Trimester: Tredje og siste trimester

Igjen til termin: 39 dager!!! 

Neste kontroll: Jordmor og ultralyd neste uke 

Kjønn: Gutt ♥

Navn: Nå har vi endelig bestemt oss! Ble ett navn vi egentlig aldri har tenkt på før, men nå føles det bare så rett! Er det fineste guttenavnet jeg vet om <3 

Utålmodig: Tja. Mest på grunn av at dagene går så sent – men nå begynner jeg å innse litt at jeg snart ikke lengre får ha denne fine magen, og prøver derfor å nyte tiden best mulig frem til termin. Har serriøst fått mer skrøyt av magen min nå som gravid enn jeg noen gang har fått før, og det er jo selvfølgelig kjempestas! 

Innkjøp: Stelleveske! Tenkte å vise den når den har kommet i posten. De andre tingene jeg lovet i sist gravidoppdatering har jeg altså fått og til og med tatt bilder av – men jeg gjorde det så sent på kvelden og da jeg la bildene inn på pcen var de av så dårlig kvalitet at jeg ikke ville publisere dem på bloggen… (Perfeksjonist? Ja… kremt*) Skal prøve å få tatt nye bilder snarest! 

Mammaklær? Ingenting nytt.

Søvn: Sover litt bedre enn før – sikkert fordi jeg har 4 puter for meg selv i senga. I natt hadde jeg også faktisk en ganske så livlig drøm hvor jeg drømte at K var utro og hele pakka. Haha! Var litt småsur da jeg våknet i dag da, kan du si. 

Strekkmerker: Nei, ikke et eneste. Jeg har mine teorier hvorfor, og kan gjerne dele dem på bloggen om det er av interesse?

Hevelser og vann i kroppen: Tja, ikke noe spesielt, men litt.

Har magen begynt å vise? Ja

Vektøkning: 5 kg

Aktivitet: Masse, flere ganger til dagen. Av og til er det faktisk litt vondt liksom, fordi han spenner meg sånn opp i ribbebeina, hehe.  

Giftering/forlovelsesring av eller på? På

Babyrom: Er enda et kaos.. 

Sulten: Spiser enda lite, men har fått litt bedre matlyst.

Mat craving? Sjokolade 

Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Jeg kan av og til få veldig mye slim i halsen, og da brekker jeg meg veldig fort.

Hodet ned: Ja 😮

Ser frem til? Neste ultralyd som er neste uke <3

Tungt: Ja, vil si det.

Plager: Vondt i ryggen, lite søvn, lite energi, dårlig matlyst.

Humør: Svinger veldig! I går var jeg ganske langt nede, mens i dag har jeg hatt en relativt fin dag til nå. Jeg tåler ikke så mye, og kan begynne å gråte av ting jeg før, normalt sett ikke ville reagert på en gang.

Beste øyeblikk denne uken: At jeg ble høygravid? Jeg vet ikke jeg, hehe!

Savner du noe? Savner litt å ikke ha DEN kula på magen, samtidig som jeg liker det litt også. Pluss at jeg selvfølgelig savner det å være i form, ha energi til ting og ikke være så utrolig dårlig hele tiden – men det var bare hvor mange ganger jeg skal skrive det her nå liksom. 

Sykehusbagen: Den er så og si ferdig! Mangler kun et par småting, utenom det er det bare stuff som blir slengt oppi rett før vi reiser til sykehuset. 

Høygravid: Ja! 

Husk at dere kan følge meg på instagram: @annelinsta ♥

#gravid 

Høygravid

Wohoo! I dag har vi nådd enda en milepæl, for jeg regnes nemlig fra og med i dag som høygravid! Trodde først at det var da man hadde 40 dager igjen at man var høygravid, men fant ut tidligere i dag at det visstnok var når man har 41 dager igjen og er 34+4 på vei.

Det er alltid kjekt med disse milepælene underveis i graviditeten. Den første milepælen er som regel når man er 12 fullgåtte uker, ettersom de aller fleste spontanaborter skjer før dette. Jeg husker at jeg var i Tyrkia da jeg bikket denne milepælen, og det var så stort! Den neste milepælen i mitt tilfelle var da jeg var halvveis, altså 20 fullgåtte uker, og etter det må ha vært da jeg var 24 fullgåtte uker – for da prøver de nemlig å redde fosteret om det skulle bestemt seg for å komme ut. Selvfølgelig er jo det å bikke et nytt trimester også en milepæl for mange, meg inkludert. Den siste milepælen jeg venter på nå blir når jeg er 37 fullgåtte uker – graviditeten regnes nemlig fra og med da som fullgått, og skulle fødselen starte så vil den ikke lengre bli hindret. 

Jeg kommer til å være 37 uker på vei den 28. desember ca, men vil helst at mageboeren skal holde seg inni der til over nyttår slik at han ikke blir minst klassen, hihi! Det hadde jo også vært kjekt om han kom i samme måned som jeg selv fyller året. Jeg har nemlig bursdag kun 4 dager etter beregnet termin, så en skal ikke se bort i fra at jeg får verdens aller beste bursdagsgave neste år! 


 

Nå får jeg snart besøk av en venninne og vi skal (som vanlig), bare slappe av og se på tv 🙂 

Håper dere alle får en fin kveld <3

 

Babyutstyr – Vognpose fra Petite Chèrie

For noen dager siden var jeg å hentet denne fine vognposen fra merket “petite chèrie” på postkontoret! Bestilte den fra jollyroom.no, og det tok ikke lange tiden før den kom fram i posten. Petite Chèrie har vognposer i både dun og fleece, men ettersom vi er i vintersesongen nå, valgte jeg å bestille min i dun.

Personlig syns jeg dette er den fineste vognposen jeg har sett til nå – så gjenstår det jo bare å se om den er like god som den er fin 🙂  Det kjennes i allefall ut som om den er av god kvalitet, og det er ikke tvil om at jeg gleder meg til å få testet den skikkelig ut! Du finner vognposen ved å klikke HER

I dag har K hatt fri og vi har derfor begge tilbragt mesteparten av dagen på sofaen. Er jo som oftest slik dagene mine ser ut da, men en kan fort bli ensom og lei av å kun ligge på sofaen alene dag ut og dag inn. Derfor er det alltid kjekt når K har fri og kan slappe av sammen med meg, er jo det fridager er til 🙂 I begynnelsen av dagen var jeg veldig kvalm og dårlig, det passet derfor godt at det var K sin fridag i dag for da er han alltid så snill og tar ekstra godt vare på meg ♥

Føler meg så utrolig heldig som har en mann som blant så mangt; baker, lager middag og gir meg massasje når ryggsmertene er på det verste. Vi har alltid vært utrolig nære, men det er akkurat som om svangerskapet har klart å bringe oss enda nærere hverande – noe jeg faktisk ikke trodde gikk ann. Dette høres kanskje utrolig klisjè ut, men jeg blir serriøst mer og mer forelsket i ham hver dag. Må beklage at hormonene mine løper litt løpsk nå, men jeg kunne virkelig ikke bedt om en bedre forlovede/kjæreste/samboer/babydaddy – ja, hva enn du vil kalle det ♥ 

Nå skal vi nok mest sannsynlig sette på en julefilm og kose oss med litt snacks. Forresten så kan det være at det må vente litt ettersom det apparantly går en “viktig” fotballkamp på tv-en nå.. haha, jaja. Jeg får vell spille litt clash of clans på iphonen til den er ferdig! Håper dere alle får en fin kveld videre <3