Gravid oppdatering – uke 21

På vei: 20 + 1

Trimester: 2. trimester.

Termin: Ble satt frem to dager ved sist ultralyd, så nå er terminen 19. januar ♥

Neste kontroll: Jordmor i september

Kjønn: Gutt ♥

Navn: Er bestemt

Utålmodig: Tja.. Noen dager og noen dager ikke. Ser hvor fort tiden allerede har gått, så da vil jeg verdsette tiden jeg har igjen så godt jeg kan.

Innkjøp: Har kjøpt litt klær og fått en del fra da lillebroren min var liten, men har fortsatt mye igjen! 

Vektøkning/vektnedgang: Er enda under startvekten

Mammaklær? En tights som bare har blitt større etter at jeg kjøpte den pga vektnedgangen

Søvn: Sover helt greit. Er uvant med magen som er litt i veien når jeg skal sove nå, haha

Strekkmerker: Ingen

Hevelser og vann i kroppen: Varierer fra dag til dag, men er nok alltid litt hoven i føttene.

Har magen begynt å vise? Ja, de siste ukene har magen begynt å vise ♥

Aktivitet: Kjenner noe hver dag nå, men mest når jeg ligger å slapper av. Aktiviteten blir sterkere og sterkere for hver dag

♥ Giftering/forlovelsesring av eller på? Av, ettersom hevelsene kommer og går så hyppig. 

Babyrom: Nei, vi skal flytte nå på tirsdag så etter at alt er kommet på plass så kan det hende vi begynner med babyrommet! 

Sulten: Har fått mer matlyst i det siste, men klarer fortsatt ikke spise store porsjoner

Mat craving? Hadde craving på Cocio sjokolademelk en uke, men nå har det vell egentlig passert.

Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Speaking of, sitter rett på siden av en skål med dipp for øyeblikket, og den lukter rett og slett forferdelig

Hodet ned: Nei

Ser frem til? Kjøpe vogn

Melk i brystene: Nei, men det har definitivt begynt å skje ting! haha

Tungt: Nei

Plager: Har egentlig ikke hatt noen særlige plager de siste ukene

Humør: Bra, litt stresset kanskje oppi all flyttingen, men det er jo naturlig

Savner du noe? Savner nok at jeg ikke har like mye energi som før. Er helt utslitt i beina etter en dag på jobb!

Beste øyeblikk denne uken: Det mest minneverdige øyeblikket må ha vært da jeg var på minnestund i kirken for å se min døde oldemor. Det første hun hadde sagt til mormor da hun ble fortalt at jeg var gravid var at hun da kanskje fikk sjansen til å oppleve å bli tippoldemor. Nå fikk hun jo aldri møtt babyen, men han ble fortsatt til mens hun var i live.♥ Uansett, det som var spesielt da var at det var masse aktivitet i magen min så og si under hele opplegget. Det er nok noe jeg alltid kommer til å huske.♥

Sykehusbagen: Nei, ikke begynt å tenke på den enda

Høygravid: Nei

Vinn gavekort til en verdi av 200kr!

Jeg kom nylig over nettsiden www.pledd.net hvor de har masse spesielle og minneverdige saker som jeg som kommende mamma lett kunne tenkt meg! De har ting som navneskilt til å ha på barnevognen, personlige barnebøker hvor navnet til barnet skrives inn i kjente fortellinger og babypledd som kan personliggjøres med barnets navn, fødevekt og lengde. Syns det virker genialt å personliggjøre noen av babysakene, det er faktisk noe som jeg har vært sikker på at jeg skal gjøre lenge! Virker jo så kjekt å ha litt spesielle ting å kunne se tilbake på når barnet blir eldre ♥ Om du ikke venter barn selv, kan du finne masse fine dåps- babyshower og/eller barselsgaver inne på nettsiden! 

Nå har du mulighet til å vinne et gavekort hos pledd.net på 200kr!

Det du må gjøre for å delta er:

1. Like facebooksiden til bloggen min HER

2. Kommentere at du deltar ved å skrive “JA” i kommentarfeltet på facebook (HER), eller under dette innlegget!

Her er noen av mine favoritter:

Strikket babypledd i 100% organisk bomull – HER 

Fot og håndavtrykk-hjemmesett til baby – HER // 3D fot eller håndavtrykk-hjemmesett HER

Pledd.net gir også alle mine lesere en rabattkode på -20%! Koden er www.annelinsta.blogg.no 

Dagene flyr!

Tenk at det er onsdag allerede i morgen! Er det bare jeg som føler at dagene flyr avgårde? Sist uke var jeg sykemeldt fra mandag til og med lørdag, og gjorde stort sett ikke annet enn å ligge på sofaen med feber og vondt i hodet. Ble derfor ikke noe blogging dessverre.. Liker å bruke god tid på innleggene mine, og hadde verken ork eller lyst til å skrive noe halvferdig i den tilstanden jeg var i, men nå er jeg ganske ok i formen. Har nok litt vondt i halsen og kan fort få hodeverk enda, men heldigvis har jeg rene apoteket i vesken min, så jeg klarer meg egentlig helt greit. 

I morgen skal jeg inn på opplæringskontoret for første gang. Det ligger inne på Forus så jeg må begynne kjøre før kl. 07.00, ææh.. Jaja, legger meg jo relativt tidlig, i sånn 22-23-tiden – (er ikke det tidlig da? haha) så det skal nok gå bra. Ellers som er nytt er vell at jeg og K skal begynne å flytte til helgen! Vi har vært inne i en flytteprosess lenge, men det har vært en del usikkert og jeg har derfor valgt å ikke nevne noe om det på bloggen. Men da flytter vi altså til en større og litt finere leilighet, som vil være perfekt for oss etter at lille bebis har komt! 

I morgen kommer det forresten ut en kjekk liten konkurranse på bloggen, så da er det bare å “stay tuned” 😀

 

Vips så var det helg, (nesten)

Dagene flyr virkelig for tiden. Er rart hvor mye fortere det virker som tiden går nå som jeg har begynt å jobbe. Føler ikke jeg gjør noe annet enn å stå opp, gå på jobb, lage middag og så legge meg! Legger meg ganske tidlig, trenger de ekstra timene med søvn for å kunne fungere skikkelig! men da er det ikke så veldig mye tid igjen til over for andre ting, slik som blogging for eksempel.

Maccen min har jo også vært helt på trynet i det siste, men i går klarte Kai å fikse den – (sånn hallveis hvertfall), slik at den nå ikke lengre stopper opp for å “tenke” annenhvert sekund når jeg skriver på den. Iphonen min begynte også å tulle i går kveld med å skru seg av og på og plutselig hoppe fra 100% til 0% på 2 minutt. Kjente panikken komme litt da kan du si, er ikke gøy å plutselig begynne å tenke på å måtte kjøpe både ny mobil og pc i samme slengen når det er en hel haug andre ting som må prioriteres først. Jeg ble så drittlei at jeg bare gikk å la meg, var virkelig verste tidspunktet de kunne streike på liksom. Heldigvis klarte Kai å fikse dem begge mens jeg sov, så i dag våknet jeg opp til både en fungerende mac og iphone! Av og til vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten han altså 

Vell, nå var klokken blitt litt for mye for min del, så jeg skal straks begynne å gjøre meg klar til å legge meg. I morgen skal jeg jobbe tidlig og etter det så er det helg! Den skal brukes til å slappe av og lade litt opp til neste uke, samt gå i et par familieselskap!

Slenger ved dette bildet i den anledning at det er internasjonal ulvedag i dag. Ulven er kritisk truet av utryddelse i Norge og du kan derfor bli med på og signère DENNE kampanjen for å få til en endring. Du kan enten trykke på bilde eller følge følgende link for å komme til underskriftskampanjen hvor du også kan lese om saken: http://www.wwf-norge.no/ulv/


#verdtåbevare

Kjenner liv!

De siste dagene har jeg begynt å kjenne at det er liv inni magen! Jeg kjenner det veldig, veldig svakt, men jeg kjenner at det definitivt er noe som skjer inni der! Kjenner det kun når jeg ligger på ryggen og slapper av i sofaen eller når jeg skal sove. Har egentlig følt disse bevegelsene rundt om en uke, men da har de vært enda svakere og jeg har derfor ikke turt å vært sikker på at det faktisk var babyen som bevegde seg eller om det bare var magen min som rumlet.

Ellers er jeg i uke 18 i dag, og om ikke lenge er jeg hallveis! Magen begynner å komme sakte men sikkert nå, men jeg er nok en av dem som kunne skjult gravitideten en god stund til. Bloggingen har desverre blitt litt nedprioritert den siste uken, det har vært mye som har skjedd og det har ikke akkurat hjulpet at maccen min snart tar kvelden.. Når jeg skriver nå henger den seg opp ved annenhver setning…. Har veldig lite lyst til å bruke penger på en ny datamaskin, men vi får se hva det blir til. Har jo faktisk hatt denne maccen siden 2011, og det er vell egentlig det som er rundt om en vanlig levetd for en pc/mac nå til dags.

Nå skal jeg løpe opp til mormor som bor på andre siden av veien og være der litt. Håper dere alle får en fin kveld så snakkes vi

Startet som frisørlærling

Heisann alle sammen!

Nå var det plutselig fem dager siden jeg blogget sist! Oida…  Grunnen til det har rett og slett vært fordi jeg har begynt å jobbe som frisørlærling og har egentlig ikke hatt noe mer energi etter at jeg har vært ferdig på jobb. Har jo hatt nesten 2 mnd ferie, så det å komme tilbake til vanlige rutiner igjen har vært hardt nok i seg selv, hehe. Men kroppen vender seg jo til det etterhvert da. Har uansett vært veldig gøy å begynne å jobbe igjen!


Slenger ved et bilde av gårsdagens modell som gikk fra en rødt til mørkt – også første gangen jeg klippet en sånnen bob-frisyre som dette!

Håper dere alle får en fin dag! Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til jobb. Vi snakkes

Good morning dear

Noe av det beste jeg vet er å ha god tid om morningen. Da jeg bare kan hoppe rett oppi kosebuksa, lage meg en god kopp kaffe mocha og sette meg i sofakroken med maccen på fanget. Dette er stort sett hvordan hver eneste morgen har gått for seg denne sommeren, og det har ikke vært annet enn helt herlig! Nå er det snart tilbake til gamle rutiner igjen, men jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve så godt jeg kan å ha et par dager i uken hvor jeg står opp litt tidligere. Det gjør ikke annet enn godt for både kropp og sinn!

Håper dere også har hatt en god start på dagen nå skal jeg snart avgårde på familie-middag! Vi snakkes senere dere  

This saturday

Heisann dere   I dag har jeg og Kai vært ute fra vi stod opp og helt frem til nå. Vi har vært og handlet en del matvarer slik at vi har for en stund fremover. Noe av det en lærer seg etter at en har flyttet ut er hvor dyrt det faktisk er med mat.. Jeg har lenge hatt appen “mattilbud”, hvor en kan se hvilke butikker det er gode tilbud i, en kan da sikre seg ganske så gode kjøp om en bare er flink til å følge med.

I morgen skal vi ut og spise en årlig middag med familien, er farmor og farfar som arrangerer det. Det er så rart for slekta blir jo større og større for hver gang vi er der, og tenk at når vi er der neste år så har jeg og Kai også med oss en liten! Noe som også er litt sykt å tenke på at jeg er hele 4 mnd på vei på mandag! Har tiden virkelig gått så fort? Om noen få uker er det tid for ultralyd igjen hvor det er ganske stor sannsynlighet for at vi får vite kjønnet helt sikkert. Det skal bli såå godt å endelig kunne kjøpe litt klær med farge på!

Ellers håper jeg dere får en fin lørdag og helg videre, så snakkes vi senere