Se hvor stor hun har blitt!

La plutselig merke til at jeg ikke hadde skrevet noe mer om kattungen som vi tok inn for rundt om en måned siden, så tenkte å lage et lite innlegg om henne nå!

Kattungen har nå fått navnet Lucy og har kommet seg såå masse siden sist. Hun har nå en normal vekt, spiser bra og leker akkurat like masse som en normal kattunge ville gjort! Hun blir mer selvsikker for hver dag som går og tørr nå endelig å leke med oss i nærheten, noe som aldri hadde skjedd i begynnelsen. Det er nå denne siste uken hun virkelig har kommet seg syns jeg, og det er først nå etter at jeg har hatt henne i over en måned at hun kan finne på å hoppe opp i sofaen med intensjon om å få kos. Opp til denne uken har vi kun fått lov til å kose henne når hun ligger på klorestativet.

Det har hjulpet veldig at vi hadde en voksen katt fra før av. Katten vår Eevee tok virkelig Lucy under vingen sin og har lært henne opp helt siden den dagen Lucy godtok henne. De har blitt skikkelig gode venner, og ligger som regel og sover sammen enten bak sofaen eller på toppen av klorestativet   

Noen av dere husker sikkert hvor redd jeg skrev hun var i begynnelsen? Vell hun er nok litt redd enda, og kan fort frese hvis vi ikke kommer forsiktig bort til henne. Men det har virkelig blitt mye, mye bedre, og jeg tror det kommer til å bli bedre til eldre og større hun blir. Ser gang på gang hvor viktig det er at kattungene er hjemme til de er 12 uker, føler at Lucy har blitt mye mer selvsikker og trygg på seg selv bare denne siste uken.

Om du har lyst til å lese om Lucys historie, hvor jeg fant henne etc, kan du trykke HER

Lucy blir 12 uker på mandag og skal da adopteres til sitt evige hjem Adopsjonen kommer til å gå gjennom dyrebeskyttelsen.

Gravid oppdatering – uke 16

På vei: 15 + 3

♥ Trimester: 2. trimester.

♥ Termin: 21. januar 2016.

♥ Neste kontroll: Ultralyd i august.

♥ Kjønn: Vet ikke helt sikkert enda.

Navn: Har bestemt oss for guttenavn men er enda usikre på jentenavn

Utålmodig: Var mer utålmodig i begynnelsen, nå har jeg vell egentlig vendt meg mer til tanken og prøver bare å nyte tiden som gravid 🙂

♥ innkjøp: Veldig lite. Vi vil ikke kjøpe så masse før vi er sikre på hvilket kjønn det blir.

Vektøkning/vektnedgang: Ned 3 kg.

♥ Mammaklær? En tights som bare har blitt større etter at jeg kjøpte den pga vektnedgangen min.

♥ Søvn: Sover som regel ganske bra, men de siste nettene har jeg våknet en del for å måtte springe på do.

Strekkmerker: Ingen av svangerskapet enda.

Hevelser og vann i kroppen: Ikke denne uken, men da jeg var i Tyrkia presterte jeg og søsteren min å gå oss vill på vei tilbake til hotellet vårt etter at vi hadde vært i byen. Mens sola steikte og svetten rant, merket jeg plutselig at jeg ikke klarte lukke handa mi skikkelig og at den var dobbelt så stor som den andre. Fikk litt panikk da kan du si, ettersom vi fortsatt var helt på villspor når det kom til å finne veien tilbake til hotellet. Vi fikk til slutt spurt en forbikjørende tyrker på scooter som endelig pekte oss i rett retning. Det viste seg at vi hadde gått hele 20 minutter i feil retning! Da vi omsider fant frem var det rett i hotellsengen med vannflaska i kjeften for min del, hvor jeg lå en god halvtime før vi bestemte oss for å gå og spise middag. Det var litt av en dag!

♥ Har magen begynt å vise? Jeg syns at det har begynt å vise litt nå ja, men det er umulig å se at jeg er gravid når jeg har klær på.

Aktivitet:  Noen ganger har jeg hatt på følelsen at jeg har kjent noe, men klarer liksom ikke vite om det er babyen som spratler eller om det er magen som rumler. Så sier til meg selv at jeg ikke har kjent noe enda.

♥ Giftering/forlovelsesring av eller på?

Babyrom: Ikke foreløpig

Sulten: Er ofte sulten, men klarer ikke spise store porsjoner

Mat craving? Ikke noe spesielt, men spiser veldig masse frukt når jeg har lyst på noe godt! Chips og søtsaker frister veldig lite

♥ Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Tacorester, lukten er uutholdelig!

Hodet ned: Nei

♥ Ser frem til? Få vite kjønnet helt sikkert!

Melk i brystene: Nei

Tungt: Nei

Plager: Brystvortene klør litt, haha!

Humør: Veldig bra! Er i ganske godt humør for tiden 🙂

♥ Savner du noe? Ja, jeg savner å spise upastorisert ost! White Castello sammen med speltkjeks…. Åh, som jeg savner det!

♥ Beste øyeblikk denne uken: Har hatt mange bra øyeblikk, men det beste må vell være at jeg har bestemt meg hvilken vogn jeg skal ha! Ganske beroligende å få av checklisten.

Sykehusbagen: Nei, ikke begynt å tenke på den enda

Høygravid: Nei

Lately on snapchat


Jeg føler selv at jeg er ganske aktiv på snapchat egentlig.. (eller kanskje ikke)… men da jeg skulle lage en kollasj til dette innlegget fant jeg ikke mer enn seks bilder lagret på kamerarullen og som faller inn under kategorien “lately”. Ble derfor ikke så mange bilder til dere, men har dere lyst å følge meg er det bare å legge meg til på “annelinstan“.

Akkurat nå sitter jeg barnevakt for to av mine kjære søskenbarn I dag har jeg vært ute mesteparten av dagen og fått unnagjort en del ærend, er herlig å føle at en har litt orden på ting altså! Nå sitter jeg godt plantet i godstolen til morfar og skal til å sette på en ny episode av pretty little liars – er så spennede!

Vi snakkes senere  

New shoes

Nå var det mildt sagt på tide at jeg fikk meg noen nye hverdagssko. Jeg kødder serriøst ikke når jeg sier at jeg kun kjøper et par hverdagsko i året! Dette er noe jeg definitivt må bli flinkere til. Er ganske viktig med gode sko, og ikke minst når jeg snart skal begynne som frisørlærling. Gikk derfor til innkjøp av disse Reebok skoene da jeg var i Oslo. Har hørt veldig mye bra om dem og de skal visstnok være veldig gode! Blir spennende å se om de lever opp til forventningene 🙂

Håper dere alle får en fin kveld

Svar på spørsmålsrunden!

Hva gleder du deg mest til når babyen er født? – Åh, er sååå mye jeg gleder meg til! Det første jeg gleder meg til er å endelig få holde den lille etter å ha båret på ham/henne i så mange måneder Så gleder jeg meg til å se hvordan han/hun ser ut! Dette går jeg rundt og lurer på hele tiden, og jeg og Kai funderer begge ofte på hvem av oss babyen kommer til å ligne mest på. Jeg gleder meg også til å bli mor, oppdra barnet sammen med Kai og på ordentlig starte en liten familie Det er bare så masse å se frem til!

Har du noen magefølelse på hvilket kjønn det er? – Helt fra starten har jeg følt at det kom til å bli en jente. Jeg hadde alle de typiske “jente-graviditetstegnene”; veldig kvalm, masse kviser (som liksom skal være datteren som stjeler av morens skjønnhet), lyst på søte ting ikke salte, men da vi var på ultralyd så jordmor en liten antydning til gutt. Jeg vet ikke om jeg stoler helt på dette enda, men vi får nok vite helt sikkert ved neste ultralyd!

Hva er tankene dine rundt fødselen? – Har ikke tenkt så mye på det enda. Jeg er en sånn person som ikke er redd for noe jeg aldri har gjort før. Sånn var det med tatoveringen og sånn føler jeg det for fødselen også. Å bli tattovert var derimot sinnsykt mye vondere enn jeg hadde trodd, og det samme tror jeg fødselen også kommer til å bli. Men det er enda en stund igjen, og når tiden nærmer seg kommer jeg nok til å sette meg litt mer inn i det.

Hvordan har du det for tiden? – Jeg har det egentlig veldig bra! Er mye gøy som følger med graviditeten, mye å glede seg til og mange forberedelser og gjøre. Men har selvfølgelig dårlige dager også, der hvor alt bare er dritt og jeg føler meg stygg og utilpass. Slike dager har vi jo alle. Heldigvis har jeg alltid Kai som klarer å lette på humøret mitt og få meg til å føle meg bedre 🙂

Har du noen favoritt hobbyer? – Jeg liker egentlig å gjøre veldig masse forskjellig! Men, blir fort lei, og lar derfor hobbyene mine gå litt på rundgang. Kanskje litt dumt, om jeg bare hadde holdt meg til èn hadde jeg kanskje blitt sinnsykt god i akkurat den aktiviteten.. Men jeg blir fort rastløs, og jeg liker veldig godt å lære nye ting. Noen av favoritthobbyene mine er å tegne/male, danse, samle på ting, blogge, og ri! Har ikke ridd på en stund nå da, tok et nybegynnerskurs for rundt om et år siden og hadde ikke råd da jeg gikk på skole. Men kommer nok mest sannsynlig til å begynne å ri igjen etter fødselen 🙂

Hvordan har det siste skoleåret vært? – Jeg vil være ærlig på bloggen, og må si at det var utrolig tøft i slutten. Ikke bare var skolen intensiv, men det var sinnsykt mye drama i klassen. Hadde nok ikke klart det uten all støtten fra familien min 🙂 Jeg er mildt sagt glad for at jeg er ferdig. Let`s leave it at that.

Vil du anbefale frisørskolen til andre? – Lærerne var dyktige og det var et bra opplegg. Skolen varer kun i 5 mnd, så det er en relativt enkel og kjapp måte å få seg et vitnemål på. Så ja, ville anbefalt den videre ja.

Var det mange klasser? – Nei, det var kun èn klasse. Vi var 14 elever og tror ikke det er ment at det skal være mer enn èn klasse.

Kan du fortelle litt om hvordan skoledagene var? – Det startet som regel med at vi møtte opp i klasserommet 08.30. Skoledagen varte fra 08.30-15.15 – (tror jeg… er nesten helt sikker! Haha). Enten hadde vi teoretisk undervisning der eller så hadde vi praktisk undervisning i salongen. Det var en streng læringsplan, og vi lærte som regel noe nytt hver uke. Helt i starten tror jeg vi nesten bare satt i klasserommet, tok noen uker før vi begynte å jobbe ute i salongen. Salongen som jeg snakker om var kun elevene og lærlingene sin salong. Det var ingen utdannede frisører der bortsett fra lærerne. I starten av skolehalvåret jobbet vi bare med dukker, mens i slutten var vi nesten bare ute i salongen og jobbet med egne kunder, slik som en gjør i en vanlig salong. Om en ikke fikk skaffet seg kunde måtte en som regel øve på forskjellige teknikker på dukke.

Hvem ser du opp til? – Tror ikke jeg ser opp til noen bestemte personer, men jeg ser opp til de menneskene som jobber hardt og er suksessfulle, de som jobber hardt for dyrevern og dyrerettigheter og de som gjør en positiv forskjell for samfunnet.

Hvordan møttes du og kai? – Dette tror jeg at jeg vil lage et eget innlegg om! Kan fort bli litt langt 🙂

Håper dere likte svarene! Om det er noe mer dere lurer på er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet   

En morsom strandtur

Det som skulle blitt en avslappende strandtur ble i dag til det tvert motsatte.. Moren min ringte meg i dag tidlig og spurte om jeg ville være med å lufte hundene på stranda, noe jeg syntes hørtes ut som en god idè. Hun passer på hunden til søsteren min denne uken, og en strandtur har jo både vi og hundene godt av. Men, hunden til søsteren min har løpetid nå, og ettersom hunden min Bentley er en hannhund, slo selvfølgelig innstinktene hans ut til det fulleste.

Det ble en hel del løping og sutring fra hundene sin side og oppsurring av bånd fra vårs. Men i en slik situasjon er det er ikke så mye annet en kan gjøre enn å le. Stakkars… er jo ikke Bentley sin feil, det er bare slik hundeinnstinkter er. Vi ble derfor av den grunn ikke så lenge på stranda, er bedre å få dem separert når det er sånn. De skal jo ikke parres, i hvertfall ikke enda. Bentley ligger nå strak ut ved siden av meg i sofaen og er helt utmattet, og her kommer han nok til å ligge en stund også!

Nå skal jeg snart sette igang med litt husarbeid slik at det kan være fint og ryddig til min kjære kommer hjem! Endelig begynner jeg å kjenne meg litt mer opplagt, og nå som jeg har fått mer energi er det minste jeg kan gjøre å overraske han med en ren og ryddig leilighet. Han har stakkars stått for nesten alt av matlaging, vasking av klær og rydding helt siden jeg ble gravid, snille han  så, nå kjenner jeg at det er på tide å gjøre litt for han også 🙂

Vi snakkes senere!

The Color Magic experience

The Show Lounge:

Det var to forskjellige musikalske show på cruiset, et på vei til Kiel og et tilbake til Oslo. Jeg ble faktisk overrasket over hvor dyktige alle opptrederne var. Alle hadde lang erfaring innen sang og teater og det viste de tydelig på scenen.

Showene var godt gjennomførte når det kom til både musikk, sang, dans og kostymer, og underholdene for både barn og voksne. Vi bestemte oss for å se på begge showene, og det var like gøy begge gangene! Selv om det var de samme skuespillerne, var showene likevel varierte og bød på to ulike opplevelser. Absolutt verdt å få med seg!

Promenaden:

På promenaden var det flere butikker med kjente merker og restauranter med god mat! Det var også en bar hvor de som oftest spilte live-musikk som bidro til en god stemning i gaten.

Oceanic Restaurant:

Her spiste jeg en av de beste rettene jeg har spist på lenge! Restauranten heter “Oceanic”, og var vell den fineste restauranten ombord.

Mmmm… stekt lam med en saus som var himmelsk! Det ser kanskje ut som om det var lite mat, men jeg fikk lov til å bestille barneporsjon og hadde en liten forrett før middagen. Klarer ikke spise store måltider lengre etter at jeg ble gravid, må heller spise lite og ofte. Denne porsjonen var faktisk helt perfekt! Ble godt mett uten å bli kvalm etterpå. 

Kiel City:

Når båten hadde ankommet Kiel kunne man forlate den i maks fire timer før den satte kurs mot Norge igjen. Vi liker å ha god tid, så vi var noen av de første til å komme oss av båten og inn mot shopping-gatene og shopping sentrene.

Jeg fant ikke noe spesielt, men Kai kjøpte et par plagg på “New Yorker”. Etter å ha ruslet rundt et par timer, satt vi oss ned på Starbucks i shoppinggata for en pause. Det var utrolig varmt i Kiel den dagen, som sikkert hadde vært litt mer enjoyable om jeg ikke hadde hatt på meg bare svarte klær, haha. Etter en liten pause kikket vi litt til før vi så gikk tilbake til båten.

At the boat:

Ellers på båten var det en rekke andre aktiviteter en kunne gjøre. Det var en spillhall, spa, casino, badeland og kino! Taxfree var det jo også selvfølgelig på båten.

På kinoen viste de bare nye filmer og billettene var svinbillige! De kostet ikke mer enn 55kr per stykk, og den første kvelden satt vi faktisk i kinosalen fire timer i strekk! Først så vi: “The Avengers: Age of Ultron” og deretter: “Spy”.

Begge var gode men “Spy” har vi serriøst gått og ledd av i hele tre dager etterpå! Det er faktisk en av de morsomste filmene jeg har sett på lenge. Er litt stygt språk i filmen, men hvilke er det ikke det i lengre.. Tror det er 15 års-aldersgrense på filmen av den grunn, men er du over 15, så bør du absolutt se den! Dagen etterpå så vi “Tomorrowland”, som også var en veldig bra film, anbefales den også!

Et bilde som hadde vært utrolig søtt av oss om bare Kai hadde sett inn i kameraet! haha.. 

Cruiset anbefales egentlig for alle; voksne, familier, kjærestepar, eldre. Om en reiser med barn så er det program og aktiviteter for dem hele dagen og jeg tror ikke jeg så èn eneste sur unge på hele turen! Vi har storkost oss og jeg kommer definitivt til å ville reise på cruiset igjen en gang!

Nå skal jeg mekke meg litt mat og se pretty little liars! Vi snakkes senere

Hjemme fra Cruise!

Hei alle sammen! Som dere kan se ut i fra overskriften er jeg nå hjemme etter et par dager på cruise. Vi kom hjem i natt og har hatt en sinnsykt bra tur! Det var masse kjekt å finne på på båten og vi hadde så og si fullt program fra vi gikk på til vi gikk av. Tenkte å lage et mer innholdsrikt innlegg om hva vi har gjort på båten senere!

Ellers har jeg for det meste bare ligget på sofaen i dag. Har fått litt hodeverk etter at vi kom hjem, så skal nok bare prøve å slappe av resten av dagen. Til middag/kvelds står taco står på planen og vi har kjøpt inn litt fredagskos som vi skal kose oss med. Er deilig med slike kvelder altså 

Håper dere får en fin kveld videre!

Spørsmålsrunde

Nå som jeg er på ferie tenkte jeg at det kanskje kunne vært gøy å kjøre i gang en spørsmålsrunde her på bloggen. Da kan dere få god tid til å tenke ut hva dere lurer på så skal jeg svare etter at jeg har komt hjem 🙂

Er det noe du lurer på? 🙂

Serie anbefaling – Devious Maids

//Forhåndsskrevet innlegg//

Denne serien kom jeg først over da den ble sendt på tv-kanalen fem. Serien handler kort fortalt om 5 latinamerikanske kvinner, som jobber som vaskekoner i Beverly Hills. Da venninnen deres blir drept, prøver de å finne ut hvem som står bak mordet.

Serien er veldig spennende, jeg liker godt karakterene og plottet er bra. Kai liker også serien veldig godt, så dette er en serie dere kan se sammen med kjærestene deres! Jeg har sett de to første sesongene, men tror det har kommet ut en tredje nå. Det blir nok ikke alt for lenge til jeg begynner å se serien igjen! Først skal jeg ta igjen 2 sesonger Pretty little liars. Har kun sett fram til sesong 5, så skal se den og sesong 6 før jeg i så fall tenker å se Devious Maids igjen. Klarer ikke se på to forskjellige serier samtidig og være skikkelig investert. Da blir jeg nesten litt forvirret! Haha.

Har du sett Devious Maids før?