Første gang på trening etter fødselen

I går hadde jeg min første treningstime på treningssenteret etter sikkert nesten 1 år!! Shit au, det var godt å være tilbake selvom jeg faktisk tror at jeg aldri har vært i så dårlig form før som det jeg er nå. Jeg tok det ganske slow, i tillegg til at det var den første gangen min på et nytt treningssenter ettersom vi nettopp har flyttet vet dere, eller.. det er jo faktisk snart fire måneder siden, herregud tiden går fort… Uansett, jeg følte meg som den hodeløse høna der jeg fartet rundt inne på treningssenteret i går og lette etter ulike apparater, haha.

Egentlig så hadde jeg ikke noen spesiell plan på hva jeg skulle gjøre den treningsøkten, men følte egentlig at det var ganske greit å prøve ulike øvelser i ulike muskelgrupper for å se hvordan det lå ann med kroppen min. Jeg fant fort ut at jeg var sterkest i armene av alle ting faktisk. Det kommer nok av at jeg går og bærer på barn hele dagen, men utenom det så følte jeg meg helt seriøst som en utrent 80 år gammel dame. Jeg løftet nesten ingenting i vekter (ikke at jeg har løftet så mye før altså), men jeg brukte nesten bare stanga og lavest mulig vekt på alle de diverse apparatene. 

Egentlig så syns jeg bare det er litt morsomt, og tenker at det fort vil gå seg til om jeg bare er flink til å trene et par dager i uka. Det er jo ganske sykt, for bare et par måneder siden hadde jeg en baby i magen og så vond bekkenløsning at jeg nesten ikke kom meg utav senga selv og kun klarte gå i skilpadde-tempo. Slik var det jo i flere måneder.. så det er vell naturlig I guess at det kan ta sin tid før jeg kommer tilbake til der jeg var i fjor. 

Jeg har ingen mål om å bli superfit akkurat, men jeg skal være ærlig å si at jeg ikke er noen superfan av denne muffintop-magen jeg har fått meg. Vanskelig å finne klær som sitter fint på syns jeg. Disclaimer: Ikke noe judgement til de som har det, det er jo helt normalt! Men jeg kjenner at jeg trives med å i alle fall en litt mindre versjon av denne muffin-toppen enn det jeg har nå, tror nok ikke jeg blir kvitt den uansett hvor hardt jeg prøver. I alle fall ikke med å sitte å spise sjokolade hver kveld, slik som nå… Whops! 🙉

0 kommentarer

Siste innlegg