Gøy på landet!

// reklame/sponset

På søndag som var, tok jeg og Kai med oss ungene på bowling på Stadion Bowling Bryne. Det er i helgene vi har mest tid sammen ettersom Kai jobber mye kveld i ukedagene. Så da er det ekstra kjekt å kunne finne på noe gøy sammen som ikke koster for mye penger.

Jeg har faktisk vokst opp med å reise til Stadion bowling på Bryne. Det er der vi reiste hvis vi skulle bowle eller feire bursdag, jeg kan liksom ikke huske en tid før det. Så der har jeg vært en del ganger kan du si. Søsteren min Serine jobber der nå forresten, så av og til om vi er i nærheten så stikker vi bare innom for å hilse på henne og for å ha en unnskyldning til å spise den fantastisk digge maten de har der. Favoritt “menyen” min, er Onion Rings, Burger og Mocca Frappuchino! Det var det jeg bestilte på søndag også. Stadion bowling har fokus på kortreiste råvarer og sunne alternativer. Alle burgerne deres (unntatt veganer), er laget av rent storfekjøtt fra Jæder på Ålgård, og grønnsakene leveres av Sele Potet. De har også glutenfrie alternativer. 

altså… yum.

Liam syns også det var kjekt å bowle, men det var nok med en runde. 

Halloooo jeg fikk strike på første kast også presterte jeg å tape! Er det mulig… haha.

Stadionbowling har også flere aktiviteter man kan gjøre, som shuffleboard eller biljard bord. Før hadde de dansemaskin her! Den måtte jeg alltid prøve. Jeg og søsteren min hadde mange dance competitions på den forråsidetsånn! Haha. Det skulle de fått tilbake, wink, wink* hehe. 

Favorittingen min med stadionbowling bortsett fra super service og god mat er nok interiøret. Skikkelig 50 talls inspirert, også minner det meg helt sykt om Pops Chocklit Shoppe på Riverdale for dere som har sett det! Her kan man også stikke innom å kjøpe seg en milkshake slik som de gjør i serien. I love it. 

Takk til Stadion bowling for at dere ville ha oss på besøk! Vi storkoste oss. En kjempekjekk søndagsaktivitet for hele familien. 🙂

#famile #mamma

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg