Nå skjønner jeg ingenting

Dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere dette her greiene med den klumpen jeg har i brystet mitt. Jeg har hatt klumpen helt siden jeg var gravid med Leo, og var i slutten av svangerskapet inne på sykehuset og tok ultralyd i brystet for å se hva klumpen var. Jeg fikk beskjed om at det bare var en tett melkekjertel og at den etterhvert kom til å forsvinne av seg selv. Siden den gang har klumpen vokst så mye at den nå stikker ut av brystet mitt. Den har blitt nærmere 8cm i diameter og er ubehagelig, ekkel og til tider vond. Jeg har vært hos legen to ganger nå og fått avslag av sykehuset på å videre sjekke den ut. Eneste jeg har fått som svar om jeg ville at den skulle gå bort var å slutte å amme. 

Jeg har felt så mange tårer over dette da jeg virkelig elsker å amme og syns det er en magisk og koselig ting jeg kan gjøre med Leo. Jeg har ikke følt at jeg på en måte tok valget selv, og skulle så inderlig ønske at det var noe man kunne gjøre.

Jeg har klart å gi morsmelkerstatning til Leo nå selv om han i starten absolutt ikke ville ha. Jeg spurte dere på instagram om dere hadde noen tips og som alltid, you got my back <3 Det var ikke mangel på støtte og råd for å si det sånn. Det som funket for oss til slutt var i alle fall bare å tilby MME hele tiden, og ta oss god tid til å mate ham. Han foretrakk også herobility flaskene. Det var en slik flaske han ville drikke skikkelig av den første gangen. 

MEN. Er det ikke typisk… Dagen etter at jeg hadde gått med DEN melkesprengen hele dagen for å minske melkeproduksjonen min, så får jeg søren meg en telefon fra sykehuset. De hadde sendt meg et innkallelses-brev som hadde gått i retur. HÆÆææ. Jeg som hadde prøvd så hardt for å få dem til å sjekke ut kulen min igjen, for det kan hende at den melkekjertelen har blitt til noe annet! Flere som har sett bilder av kulen min har mistenkt abscess, men ja, nå får vi jo se da! Men jeg fikk jo beskjed av legen at dere avslo?? Tenkte jeg flere ganger da jeg snakket med damen i telefonen 🤔… Så ja, nå skjønner jeg faktisk ingenting. Hva som har skjedd og hvorfor jeg plutselig har fått time likevel. Men, jeg klager ikke.

For å si det sånn så har jeg ikke gitt flaske til Leo etter den telefonsamtalen, så per dags dato er amme-slutten offisielt utsatt! Jeg håper virkelig at de finner ut av det og at det er noe å gjøre med denne her kulen min. Jeg har jo lest om flere som har fått drenert og tappet sine? Så ja… jeg skjønner bare ikke helt. Uansett, jeg har jo veldig lite lyst til å slutte å amme, men jeg har også veldig lite lyst til å gå rundt med en 8cm stor kul i brystet som bare vokser og vokser så spesielt mye lengre…

Vi krysser fingrene og får håpe på det beste.

0 kommentarer

Siste innlegg