HVOR TEPPET VÅRT ER FRA, PLUSS DIREKTELINK

//reklame: inneholder sponset produkt

Helt siden vi flyttet har det strømmet inn spørsmål om hvor alle de nye tingene i stuen vår er fra. Jeg syns det er utrolig gøy at dere liker stilen min, da det faktisk har gått en del energi og planlegging inn i å finne ut hvordan jeg ville ha det. 🙂

 Egentlig så hadde jeg tenkt til å svare på alt i et og samme innlegg, eller en youtubevideo slik at jeg fikk alt på en og samme plass, men nå har jeg fått såååå masse spørsmål om hvor teppet mitt er fra og hvilken farge vi har, så det tenkte jeg at jeg skulle dele med dere nå! Finally! Resten viser jeg dere når jeg har fått de siste tingene på plass. (Hint: de kommer en gang neste uke! Weeeh!) 

Teppet heter San Remo og er i fargen lys grå – direktelink finner dere HER. Det er faktisk et vegg-til-vegg-teppe, som betyr at du kan tilpasse det akkurat slik som du vil ha det. Vårt er ganske stort og dekker pretty much hele tv-kroken. Det i beige er også utrolig fint, sjekk ut @philippabe på instagram for å se fargen. Det var faktisk hos henne jeg først så teppet! 

Vi har også valgt å kant-sy vårt, da det anbefales å ha en pen kant på teppet om teppet ikke skal være vegg-till-vegg. Dette alternativet krysser du bare av rett under der hvor du skriver inn målene du vil ha på teppet. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg