Bilder fra nyfødt-fotograferingen!

Endeliiig kan jeg dele bildene fra nyfødt-fotograferingen til Leo med dere! Jeg har egentlig hatt dem en liten stund, men det har vært helt enormt travelt de siste dagene, så tiden har rett og slett ikke strukket til. Vi tok bildene hos Siri Froiland som vanlig, da Leo var seks dager gammel, og jeg syns bildene ble super fine!

Jeg skulle ønske at vi fikk tatt bilder av Leo i litt flere antrekk med litt andre bakgrunner, men etter fire timer på photoshoot med sinnsykt vond tannverk og en lite samarbeidsvillig og våken baby bestemte jeg for at vi hadde gjort vårt beste den dagen og gav til slutt opp. Det kan hende vi skal ta bilder igjen ved en senere anledning, men som sagt, så har det vært så utrolig mye å gjøre i det siste. Leo har også nettopp fått et nuppete og rødt utslett i ansiktet som etter planen skal skal gå bort etter et par dager i følge det jeg har lest, så vi får se om det lar seg gjøre med en fotografering til. Jeg helst vil ta bilder når han er normal i huden igjen.

Hvis ikke, er vi uansett fornøyde med det vi har! Gleder meg til å fremkalle og henge opp noen av disse i trappe-gangen her hjemme. 🙂

<3

1 kommentar

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg