Mye har skjedd

Hallo der! Det var jaggu meg lenge siden sist. Shit, det er mye som har skjedd den siste måneden! Vi har flyttet til et helt nytt sted, inn i nytt hus, vi har lagt ut den gamle leiligheten vår for salg, jeg har trukket en visdomstann, og… sist men ikke minst! Vi har fått en baby! Som om vi ikke har hatt nok å finne på har vi også malt litt i det nye huset, så ja, ting har virkelig gått i et den siste tiden for å si det mildt.

Vi overtok huset den 24. august, som allerede føles ut som en evighet siden. Etter at Leo ble født trakk jeg meg litt tilbake fra instagram og de andre sosiale mediene mine rett og slett for å bli vandt til den nye tilværelsen som to-barnsmamma, bli kjent med Leo og nyte denne spesielle tiden sammen med min lille familie. 

Kroppen min har også trengt tid på å komme seg etter fødselen. Selv om opplevelsen var fin hadde jeg så vondt i bekkenet mitt mot slutten at jeg enda må være forsiktig med hvordan jeg går og rører meg. Gir jeg litt for mye en dag kjenner jeg det godt i kroppen og bekkenet dagen etterpå, så hvor aktiv jeg klarer å være er noe jeg kjenner jeg må trappe opp forsiktig og gradvis. Heldigvis går det rette veien. 🙂 

Etter at Leo kom til verden fikk Kai to ukers betalt permisjon og i dag er første dagen hans tilbake på jobb. Det har vært såå deilig å ha han hjemme nå den første tiden. Det at vi har vært to om nesten alt nå i to uker er jeg sikker på er forebyggende for for eksempel fødselsdepresjon. Overgangen for meg og ikke minst for alle oss fire som familie har blitt veldig behagelig. Jeg og Kai har delt litt på å stå opp om nettene, (selv om Leo til nå har hatt et veldig godt sovehjerte), vi har gitt hverandre muligheten til å sove litt på dagene, delt på husarbeid og ja – virkelig fungert som et skikkelig team syns jeg! 

Jeg har naturligvis hatt mye følelser og tanker nå i ettertid av fødselen, (som er helt normalt), og det har vært så utrolig godt å kunne lufte tankene mine og gråte litt barselstårer til Kai når jeg har følt for det, om det har blitt litt for fullt inne i hodet mitt. Så, to uker med betalt permisjon etter en fødsel er et tilbud jeg syns alle nybakte fedre burde fått. 

For øyeblikket ligger Leo og sover ved siden av meg i bedside-cribben sin. Nå har han sovet lenge. I tillegg til å ha fått skrevet dette blogginnlegget har jeg til og med fått tatt meg en dusj! Så, jeg tenker at det er på tide å runde av her ettersom at han ganske sikkert våkner om noen få strakser 😉

Vi prates senere dere! Skal blant annet dele med dere hvor det nye salongbordet vårt er fra ettersom det er mange som har lurt på det, bilder fra nyfødt-fotograferingen til Leo og hvilken maling vi har malt på tv-veggen. 

Klem <3

0 kommentarer

Siste innlegg