Ting blir ikke alltid som man har planlagt

Dette har vært en sykt rar dag. I natt fikk jeg virkelig bare ikke til å sove i sengen uansett hvor hardt jeg prøvde. Magen har blitt så stor nå, og selv med puter mellom bena så er det ubehagelig å ligge i sengen. Ligger jeg for lenge på den ene sida sovner halve rumpa mi sikkert på grunn av all den ekstra vekten, og med denne her bekkenløsningen snur jeg meg kun om det er høyst nødvendig. Jeg unngår det at all costs liksom, for det kjennes som sagt tidligere ut som jeg skal brekke et bein eller noe sånt.

Så, jeg la meg på sofaen. Sov ikke spesielt godt der heller men der klarer jeg å ligge litt annerledes, slik at jeg ikke føler at jeg mister all blodtilførsel til rumpeballene mine etter 10 minutter. Jeg våknet kl 06 i morges, og gikk inn på soverommet igjen. Der hadde Liam sneket seg inn i løpet av natta. Det skjer ikke ofte men fy for et herlig syn å komme inn til <3 Guttene mine altså <3. Anyways. Jeg prøvde å legge meg i senga igjen men fikk ikke til å sove, så da var det bare å stå opp! Liam våknet av at jeg kom inn på soverommet, så vi gikk og satt oss i sofaen og så på Paw Patrol helt til Kai skulle kjøre ham i barnehagen.

Nå har Kai thank God fått det tilrettelagt på jobb slik at han ikke trenger å jobbe helg og kvelder lengre. Jeg har faktisk bare etter to dager begynt å bli bedre i bekkenet ettersom jeg får slappet mye mer av nå. Det er kjedelig å bare ligge på sofaen hele dagen, men… Det må jeg rett og slett bare godta akkurat nå. Suger at jeg allerede har sett ferdig det som føles ut som alt av serier som finnes på streamingtjenester osv, men jaja. Pytt, pytt. Send meg gjerne noen serietips på DM på instagram @annelinsta, om du har noen!

Fysioterapauten droppet jeg da det er så få dager igjen til termin, og det ikke er sikkert at det hadde gitt noen effekt, men legen sa at dersom bekkenløsningen skulle bli verre så ble jeg henvist til sykehuset. Ellers har jeg redigert så og si nesten ferdig en video der hvor jeg svarer på spørsmål dere har sendt inn, og det er vell alt jeg har gjort i dag sånn egentlig. Jeg skulle egentlig filme masse videoer og hadde deee planene vettu, men… jeg har vært så trøtt i hele dag ettersom jeg har sovet så dårlig og lite, så det ble det ikke noe av. Dette innlegget blir sikkert helt på trynet for truth is, så vet jeg nesten ikke helt hva jeg skriver – jeg føler meg skikkelig zombie akkurat nå. Men jeg ville uansett gi dere en update angående hvordan det ble med det her bekkenet osv. 

Nå kommer Kai og Liam snart hjem, og da har forhåpentligvis Kai husket å kjøpe med seg en cappuchino til meg slik at jeg kan våkne litt. 

0 kommentarer

Siste innlegg