Må jeg kanskje ta keisersnitt??

Okey.. Akkurat nå så freaker jeg lowkey ut. Tidligere i dag da jeg var hos legen på svangerskapskontroll, fortalte jeg at jeg har hatt så sinnsykt vondt i bekkenet i det siste (kanskje den siste halvannen uke), og at jeg nesten ikke klarer å gå. Det var jo egentlig ganske tydelig for legen men likevel.. Det er så grusomt at jeg nå må sette grenser for meg selv og be om at K kan få tilretteleggelse på jobb, for slik som det er nå så orker og klarer jeg nesten ikke ta skikkelig vare på Liam når K for eksempel jobber helg eller sent. Og det er selvfølgelig ikke greit. 

Nå føler jeg at jeg har presset meg selv til mine ytterste grenser, og det går ikke en eneste dag hvor jeg ikke gråter og føler at jeg ikke strekker skikkelig til verken med Liam eller husarbeid. Nok er nok. Uansett… Legen ringte meg nettopp opp igjen, og fortalte at jeg måtte skaffe meg en time hos fysioterapaut. Hvis det ikke hjalp skulle jeg få henvisning til sykehuset og kanskje bli satt i gang før termin? Altså, jeg forstod ikke helt hva legen mente, men tankene mine flyr rundt som bare det akkurat nå. Jeg har ikke vondt i bekkenet i ryggen, men i skambeinet – altså der babyen skal komme ut, og nå når jeg har hatt så vondt akkurat der har jeg ofte tenkt på hvordan i helsikke jeg skal klare å presse noe ut derfra?? Kanskje jeg må ta keisersnitt?

For et par dager siden presset babyen ut en arm eller en fot akkurat der hvor det gjør mest vondt, at jeg fikk jeg så akutt smerte at jeg brast ut i gråt og panikk. Jeg klarte ikke bevege en eneste muskel.. Altså, jeg freaker ut. Ikke nok med det her liksom, men så har jeg jo den jæskla klumpen i brystet, som jeg btw også har fått henvisning til ultralyd på sykehuset for, jeg er høygravid, også skal vi flytte og alt skjer denne måneden… Man skal liksom slappe av og samle krefter den siste tiden før fødsel, men nå har jeg så mange bekymringer og fysiske plager at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg selv..

Nå skal jeg ringe fysioterapauten for å få time, også får vi se hva som skjer.. Jeg holder dere oppdatert. 

#gravid #mamma #familie

0 kommentarer

Siste innlegg