Klarer ikke å være meg selv

(bilde fra instagramstoryen min – @annelinsta)

Skal jeg være helt ærlig så sliter jeg helt sykt med å bare være meg selv her inne på bloggen. Jeg får det helt greit til inne på instagram og på youtube, men der har jeg liksom ( au, har en veldig sterk kynner nå….. to sek….) Shit. Den varte søren meg nesten i 1 minutt. Begynner jo snart å tro at dette her er rier altså! haha. Anyways, tilbake til det jeg skrev om. Ja! På instagram og youtube har jeg liksom jobbet meg litt opp, jeg både liker og kjenner miljøet og menneskene og får tilbakemeldiger på “arbeidet” mitt. Her inne blir jeg på en måte helt alene i forhold om det gir mening. 

Jeg vet ikke helt hva det er, men noen ganger har jeg nesten den samme følelsen av å logge inn på blogg.no som jeg hadde da jeg var yngre og f.eks skulle gå inn i et stort klasserom hvor jeg ikke kjente noen. Det er helt rart, men jeg føler meg ikke helt “hjemme” her om dere skjønner? Kan godt hende jeg er helt på jordet nå og at det bare er den same old, same old Annelin som overtenker herfra til månen og tilbake. Men, jeg lurer på om det kanskje har noe med at dette er det eneste stedet hvor jeg har fått skikkelig stygge og urelevante anonyme kommentarer. Jeg har jo stengt kommentarfeltet nettopp på grunn av dette, så jeg får jo liksom aldri noen tilbakemelding på hvordan innleggene mine er. Er det noen som i det hele tatt bryr seg liksom? Jeg får av og til tilsendt meldinger på DM og på Messenger, og det er utrolig motiverende og gir meg lyst og drive til å fortsette å skrive og lage innlegg her på bloggen – men som regel stirrer jeg bare på en hard statistikk, et tall. Jeg glemmer liksom av at det faktisk er virkelige folk som sitter der ute og leser det jeg skriver. 

Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å løse dette. For jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å åpne kommentarfeltet igjen. Jeg vil ikke gi enkelte folk muligheten til å skrive urelevant dritt til meg uten å oppgi hvem de er, bare for å gjøre livet mitt surt. Jeg har ikke noe i mot konstruktiv kritikk, men da får de ta også skrive til meg på facebook eller instagram med sitt ekte navn. Sånn negativ energi har jeg bare ikke tid til. Men ja. What to do… 

0 kommentarer

Siste innlegg