Jeg er ikke klar…

Ukene føles som om de bare går fortere og fortere. De fleste gravide pleier si at de føler det går saktere mot slutten av svangerskapet, men sånn som det føler ikke jeg. Jeg føler meg helt ærlig veldig langt fra klar til å bli ferdig med denne graviditeten. Jeg vet ikke om det kommer av at jeg kjenner på en smule fødeangst, eller om det rett og slett er fordi leiligheten vår ser helt bomba ut og jeg ikke føler at jeg har kontroll på alt som burde være klart til babyen er her. 

Tenk hvis han plutselig bestemmer seg for å komme før. Tenk om han kommer 1 måned før liksom! Det skjer jo det, at de for eksempel kommer i uke 36 eller 37. Det er jo ganske så vanlig tror jeg. Men jeg føler meg helt seriøst ikke klar til det. Jeg føler at jeg trenger disse to månedene jeg har igjen til å forberede meg mentalt og få alt på stell. Svangerskapet begynner definitivt å bli tyngre nå – jeg sliter med halsbrann også er jo magen en del i veien sånn generelt, så jeg gleder meg til å bli ferdig med det, men å plutselig få en baby til… Jeg følte meg mer klar til det før jeg ble gravid enn nå liksom. Det er helt rart, og jeg får nesten litt dårlig samvittighet… Med Liam så var jeg såå klar, hele tiden! Hvorfor har jeg det ikke sånn denne gangen..

Kan hende det er hormoner, kan hende det er fødeangst, kan hende jeg er bekymret over hvordan overgangen vil bli for storebror… Det kan hende it’s all the above…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg