Tur til legen + en ny tradisjon

Først vil jeg starte med å si tusen takk til alle de som har tatt seg tid til å skrive meldinger til meg etter gårsdagens innlegg. Jeg har ikke fått tid til å svare alle enda, men jeg skal prøve å få svart alle i løpet av kvelden. Det gjør meg utrolig trist at så mange av dere også har det sånn, men etter i går så kan jeg med hånda på hjertet si at vi ikke er alene! Det var mange av dere som kjente det på akkurat samme måte som meg, eller ikke hadde blitt arrangert babyshower for i det hele tatt… Virkelig, kunne jeg invitert dere alle til min så hadde jeg gjort det på et blunk! Tenk så koselig det hadde vært. ♥ Uansett, for en god gjeng altså. Jeg er så utrolig takknemlig for dere. Det skal dere vite. 

Dagen i dag startet først med et spennende møte før jeg og Kai reiste på check-up hos dyrlegen med begge dyrene våre, Bentley og Eevee. Eevee har vi nettopp sterilisert, så sjekken hennes var i forhold til det, mens Bentley har slitt en del med tennene de siste årene og hans årlige sjekk tilfeldigvis falt på rundt denne tiden. Så, vi slo like gjerne to fluer (dyr) i en smekk, eheh, den var drøyt tørr 😂, og ordnet slik at vi fikk time til dem begge på samme tidspunkt. Like så greit! 

Etter at vi var ferdige hos dyrlegen hadde vi planlagt å hente Liam i barnehagen, vi kjørte først hjem med dyrene. Da vi kom for å hente ham hadde han nesten akkurat falt og slått seg rundt 15 minutter tidligere og klarte ikke å gå på den ene foten sin etterpå. Barnehagen hadde prøvd å ringe meg rett etter at jeg hadde gått ut av bilen liksom. Vi kontaktet legen og fikk en time til Liam med en gang selv om han ikke gråt, samtidig som han virket helt vanlig i formen. 

Da vi kom til legekontoret klarte han fortsatt ikke stå på foten sin og var ikke så veldig villig til å la seg sjekke heller. Han er utrolig redd for doktorer, sykehus og leger generelt, som er utrolig vanskelig…. men det kan jeg fortelle mer om senere. Uansett, vi fikk beskjed om å se det litt ann til dagen etterpå før vi eventuelt skulle ta kontakt igjen, også vet du det ikke… rett før vi skulle sette oss inn i bilen igjen klarte han plutselig på mirakuløst vis gå på foten sin som normalt og var helt seg selv igjen. Vi ventet litt og spurte om han hadde lyst til å reise på en liten biltur, og det takker han som regel aldri nei til.

Processed with VSCO with a5 preset

Plutselig var vi alle sultne og på vei inn mot Stavanger. Liam elsker å reise på tur, se på omgivelser og oppdage nye steder, og inni Stavanger er det jo masse å se på! Mennesker, båter og biler! Enkelt og greit et drømmescenario for Liammen vår. 🙊Så vi visste at det ville gjøre oss alle godt å komme oss bort litt til tross for den lille støkken vi hadde hatt tidligere. 

En ting både jeg og Kai hadde bestemt oss for allerede før sommerferien var at vi i alle fall skulle treat ourselves til en skikkelig bra middag på Egon i Stavanger. Det er så klart ikke den dyreste restauranten du finner, men det koster jo. Vi tok oss friheten til å bestille akkurat det vi hadde lyst på, jeg hadde spareribs, tempura scampi og løkringer, Liam hadde pannekaker med blåbærsyltetøy mens Kai hadde biff og fløtegratinerte poteter. Det som er litt spesielt er at vi reiste inn på Egon sist gang da jeg var gravid og rundt like langt på vei med Liam også, så det har på en måte blitt en liten tradisjon for oss. At babyene i magen og den vordene mammaen skal bli servert med et skikkelig festmåltid kun en liten stund før fødselen, hihi. 

Processed with VSCO with a5 preset

0 kommentarer

Siste innlegg