Hvem ligner lillebror på? 3D Ultralyds bilder

Processed with VSCO with a5 preset

For dere som abonnerer på meg på youtube så har dere kanskje allerede sett 3D bildene vi fikk av lillebror ved sist sykehus besøk. Jeg viste dem i min nyeste video: MINE FØLGERE STYRER LIVET MITT FOR EN DAG, som dere forresten kan se ved å trykke HER. Men! Smart som jeg er så tenkte ikke jeg noe på at fødselsnummeret mitt stod printet på alle bildene, og kom heller ikke på det før en følger sendte melding til meg på instagram og gav beskjed. Bah… Jeg vil jo ikke at det skal ligge ute for alle og en hver å se, så jeg ble ganske stressa da jeg innså at det faktisk stemte – så nok en gang, tusen takk til den snille følgeren min som tok seg til til å gi beskjed til meg!

Anyways, nå har jeg i alle fall klippet bort delen hvor jeg viste ultralyds bildene og lastet videoen opp på nytt – og tenkte derfor heller å dele bildene med dere her, hvor jeg så klart har husket på å sensurere fødselsnummeret mitt det denne gangen. Er det mulig altså… haha. 

Processed with VSCO with a5 preset

Når det kommer til selve ultralydsbildene, så ser jeg en klaar likhet her altså… Jeg syns lillebror er PRIKK LIK Liam. Det er helt sykt liksom, føler nesten jeg ser på bilder av Liam om dere skjønner? Så selv om det var utrolig koselig å få se så gode bilder av nurket vår, så er det fortsatt like uvirkelig. Jeg føler på en måte det er et slags deja vù? Så… ja, nei.. Det er bare merkelig hele greia. Men! Det er ingen tvil om at vi gleder oss til å få møte det nye tilskuddet i vår lille familie.

LIK/DEL gjerne innlegget om du ønsker flere oppdateringer her på bloggen. ♥

#gravid #mamma #familie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg