Mitt 17.mai antrekk som Gravid

I går etter at jeg hadde vært i terapi reiste jeg videre alene til Kvadrat, som er det største kjøpesenteret her i nærheten. Fun fact: jeg måtte søke det opp nå, hvor stort kjøpesenteret faktisk er – og på wikipedia stod det at Kvadrat faktisk er Norges tredje største kjøpesenter med sine 89 000 kvadratmeter. Jeg er egentlig ganske kjent der, har vell på en måte vokst opp med å reise dit i helgene, så om jeg først tar turen bortom vet jeg som regel hvor jeg skal og det virker ikke like stort som det kanskje er. 

Jeg måtte ha en kjole til 17. mai (preggo problems) og litt sommerklær til Liam. Jeg har jo kledd på ham alt for mye de siste dagene, men det er søren meg ikke lett altså! Jeg har aldri hatt et barn i barnehagen på sommerstid før – og være forelder og vite hva man skal kle på barna til enhver tid er virkelig ikke den enkleste oppgaven i verden altså. Er det for mye klær, er det for lite? THE STRUGGLE IS REAL. 

Processed with VSCO with a5 preset

Sommerklærne jeg fant til Liam fra H&M. Jeg kjøpte alle disse, pluss en bh og en gravidtights til meg og betalte bare rett over 900kr! Jeg elsker når jeg får mye for penga! Jeg kan gå og være glad resten av dagen da liksom, haha.

Men ja, jeg tok ikke sjansen på at bunaden passet i år pluss at jeg ikke orket å dra på den nå som jeg er gravid. Så, jeg bestemte meg spontant for å lete etter en lett kjole i siste liten som jeg også kunne ta med meg til syden. For å si det sånn, så var det ikke så veldig mye som satt fint på lengre. Nesten alle kjolene jeg så i butikkene hadde snitt i magen, ikke rett under brystene om dere forstår? Og det funker jo ikke når man er gravid. Heldigvis fant jeg en veldig fin kjole på Bik Bok etter et par timer med leting til kun 399,- som faktisk var den eneste kjolen jeg fant som satt fint på. Og ja, jeg var innom mammaavdelingen på h&m – og der var det virkelig ikke mye å skryte av for å være helt ærlig. Eneste de har som er fint er basics etter min mening. Vi som er gravide vil jo også se smashing ut på 17.mai uten å måtte bestille på nettet?.. Skjerpings h&m! 

Normalt sett så var ikke kjolen jeg endte opp med en jeg vanligvis hadde gått for – den var kind of 50 talls, men jeg la merke til at det var veldig mye sånn i butikkene nå. Det er vell det som er på moten now a days I guess. Men jeg likte den. Den var så lett og god i stoffet, den kunne knytes under brystene slik at formene ble fremhevet på rett måte, og kommer nok også til å være sykt fin i syden med solbrun hud osv. Iiik, jeg kan ikke fatte at vi reiser til Rhodos om under 1 måned! 😀 

0 kommentarer

Siste innlegg