Alt om mine hair-extensions + hvordan jeg toner dem med silvershampoo

Reklame | luxushair.no

Processed with VSCO with a5 preset

ALL ABOUT MY HAIR EXTENSIONS

Jeg får ofte spørsmål om hvilke extensions jeg bruker/hvilken farge jeg har etc, og det tenkte jeg å fortelle dere nå! Jeg er en trofast forbruker av luxushair sine extensions og har brukt dem i flere år. Extensionsene mine er i fargen #90, 60 cm og pakken jeg bruker er i 310 gram. Jeg må ha så mye hår ettersom jeg har utrolig tykt hår selv, og hvis jeg har mindre enn 310 gram ser det ikke naturlig ut da man kan skimte mitt eget hår gjennom clipsene.

Dette her er jo selvfølgelig veldig individuelt; har du tynt hår trenger du absolutt ikke 310 gram men har du mye hår derimot, bør du definitivt vurdere å velge en pakke der du får mer hår oppi. Trust me, jeg har gått på den feilen såå mange ganger i fortiden og valgt pakker med lite gram bare fordi de er billigere – men resultatet du sitter igjen med da er jo at det bare ser fake ut og extensionsene blir raskt liggende i skuffa, ubrukte.

Når man har i extensions vil man jo at det skal se mest mulig naturlig ut, så en annen ting jeg gjør i tillegg til å ha nok hår er å klippe/tynne ut mitt eget slik at det ikke er så tykt i spissene. Da vil man ikke få de stygge kantene fra sitt eget hår når man har i extensionene og det vil blende mye finere sammen.

Processed with VSCO with a5 preset

// Extensionsene jeg bruker finner du ved å trykke HER. De er forresten på tilbud nå hvor du får 500kr i avslag! 😀 //

 Usikker på fargevalg? Det var jeg første gangen. Det du kan gjøre da er å sende et bilde av deg selv til [email protected] så hjelper de deg. 

HOW I TONE MY EXTENSIONS + MORE:

I videoen nedenfor kan du se hvordan jeg toner extensionsene mine med silvershampoo + hvordan jeg setter dem på. Ikke glem å gi videoen en tommel opp om du likte den og subscribe gjerne til kanalen min! Stor klem <3

0 kommentarer

Siste innlegg